LMA Licurici de ianuarie-februarie 2009 (92)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns DarkBendis spune:

Neata de la noi!

LA MULTI ANI HORIA!!

Azi jupan s-a trezit la 6 fara un sfert, a supt o bucata buna si apoi nani de voie amandoi pana la 10. Asa mai zic si eu
La noi... ninge afara. AM avut zapada iarna asta cat nu am avut in ultimii 10 ani.

Anna, ce analize frate? Aici nu-ti face nimeni analizele decat daca-s probleme, daca nu se simte copilul bine si medicii suspecteaza o boala ceva. Altfel.. nevoie. Health visitor-ul ne-a spus sa luam vitamine cand a facut bebe 6 luni, iar la ultima intalnire mi-a confirmat ca e bine sa le mai ia.

Mai fetelor din State, complicate sunt taxele... bine ca macar va alegeti cu ceva banuti dupa.

Cadia, eu ii dau cina la bebe (cereale cu lapte, gris cu lapte, mamaliguta cu branza) cam pe la ora 7, iar la nani merge dupa ora 9 si atunci primeste lapticul de culcare de la tzitzi. SI doarme snur pana catre 6 dimineata (sau cam pe acolo)

Cristi, ce v-ati dat voi cu trici prin parc si ce tentatii ati dus voi acolo Eh asta e, mereu vor fi copilasi cu ceva ce altii nu au. nu poate nimeni sa le aiba pe toate si e mai bine asa, invata cei mici cum e cu socializarea, cu jucariile si impartitul lor.

Multa sanatate la toti bolnaviorii!

Dark Bendis
& Hogmanay Baby (31.12.2008)

"Ye harm none, do what thou wilt shall be the whole of the Law"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DarkBendis spune:

Naty, la voi nu se gasesc borcanele cu bucatele? Aici tot ce e stage 2 si 3, deci de la 7 luni in sus sunt cu bucatele din ce in ce mai mari (eu inca le pasez cu blenderul, drept e ca nu complet)

Dark Bendis
& Hogmanay Baby (31.12.2008)

"Ye harm none, do what thou wilt shall be the whole of the Law"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebelusi spune:

Cadia si noi cam tot programul asta il avem, e gresit???

Cristi dar el pedaleaza?????Sa nu imi spui ca face asta ca.....nu striu ce iti fac daca mai zici ca baiatul tau nu face aia si aia. Nepotu meo are 3 ani jumatate si nu vrea sa pedaleze

Mami puiutului Vlad Mihai

http://www.flickr.com/photos/33042663@N07/?saved=1

"Cel mai mare dar primit de o femeie in viata este acela ca poate da nastere"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anna-mama spune:

Bebelusi, nu e gresit programul Cadiei, numai ca spunea ca din cand in cand se mai trezeste noaptea si bea un biberon de ceai, ceea ce e posibil sa o faca de foame. Si era vorba doar sa-i dea papa mai consistenta seara

Am implinit 1 anisor!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanaz spune:

Citat:
citat din mesajul lui bebelusi
Nepotu meo are 3 ani jumatate si nu vrea sa pedaleze

stiu io si unu de aproape 6 care nu vrea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anna-mama spune:

Naty, offf, sa treaca repede raceala Nadia cum mai e?
Dark, am inteles, multumesc. Iar zapada, ufff, eu abia astept primavara. Bine ca te lasa Mister sa te odihnesti

Am implinit 1 anisor!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CADIA spune:

DARK, BEBELUSI, ANNA, va multumesc f.f.f.mult pt sfaturi.O sa le aplic sa vedem ce iese

Claudia, mamica de puiutz Clara Maria cu falcutze incluse.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sdcristian spune:

nu pedaleaza, ar fi un pic prea de tot

da cu picioarele in pedale si se tine de ghidon de care trage si invarte (nu in directia buna, evident) si tipa brrrrrum brrrrum, adica un fel de dii calule

pt a avansa eu il imping de la spate

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Leditia spune:

Fabian
Teodor

Ciufik

Horia

La multi ani tuturor si tot ce va doriti sa se implineasca.!

Am facut si noi priorixul azi...speram sa fie fara reactii adverse.

POZE CU NOI
de David Christian
Speranta si incredere pentru David

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sdcristian spune:

ledi ati scapat de vaccinuri pt o perioada lunaga... va doresc sa fie fara febra si fara alte probleme.

Mergi la inceput