LMA Licurici de ianuarie-februarie 2009 (92)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns crisspy spune:

Ledi Davidutzul scump sa nu faca nici o reactie.

Vad ca vorbiti de triciclete...as vrea sa-i achizitionez si eu lui Razvi (ca tot a primit nishte banutzi la motz) si nu prea stiu ce sa iau...voi de care aveti?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Leditia spune:

Citat:
citat din mesajul lui sdcristian

ledi ati scapat de vaccinuri pt o perioada lunaga... va doresc sa fie fara febra si fara alte probleme.

din pacate,n-am scapat..mai avem o lista intreaga,asa ca lunar avem de facut vaccin,daca e totul ok.:(

POZE CU NOI
de David Christian
Speranta si incredere pentru David

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cami_antonia spune:

feteleeeeeeeeeeeee

eu sunt suparata
a spart stul un termometru vechi aseara
el zice ca in chiuveta
ia spuneti-mi
stiti ce trebuie sa fac?
in afara de curatenie generala ?
sa nu mai fie risc de mercur pe vreundeva?

SPUNETI O RUGACIUNE PENTRU ALINA - operata pe creier SI ADRIAN - sa aibe putere sa o ingrijeasca
DOAMNE AJUTA!
DONEAZA 2 EURO LA SMS 879 PANA LA SFARSITUL ANULUI PENTRU ALINA DONESCU
povestea ei la www.alinadonescuumanitar.blogspot.com

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CADIA spune:

Citat:
citat din mesajul lui crisspy

Vad ca vorbiti de triciclete...as vrea sa-i achizitionez si eu lui Razvi (ca tot a primit nishte banutzi la motz) si nu prea stiu ce sa iau...voi de care aveti?

Pai si eu vreau sa-i iau Clarei tricicleta.Merg vineri la Babyexpo sa vad ce gasesc acolo.Am inteles ca o sa fie si cei de la Smart Tricke, iar mie imi plac triciclete de la ei.

Claudia, mamica de puiutz Clara Maria cu falcutze incluse.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sdcristian spune:

noi avem o tricicleta simpla, normala, cu oznuri

a fost 175 de lei parca

sa faceti proba la copii - ca difera masurile si unele sunt foarte mici si stau apoi cu genunchii in gura saracii

Mergi la inceput

Mersi frumos Cadia ...din pacate nu pot merge la Baby Expo ...si vad ca pe net nu se gasesc astea de care zici tu...

Am gasit eu ceva (http://www.bebe carucior.ro/produs207/BIEMME---TRICICLETA-BABY-BLUE.htm), dar nu sunt sigura ca e Ok...

Mergi la inceput

Citat:

noi avem o tricicleta simpla, normala, cu oznuri

a fost 175 de lei parca

sa faceti proba la copii - ca difera masurile si unele sunt foarte mici si stau apoi cu genunchii in gura saracii

Aha...o stiu...cat are Carol inaltime? dar greutate?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns micola spune:

Ledi, acum pe antena 2 e o emisiune despre bolile rare, intre care a enumerat si fibroza chistica. sa te uiti, ca cred ca o sa vorbeasca despre toate, pe rand.
Crisspy, noi avem tricicleta cu maner in spate, primita de la nasi, de motz, care acum are o tavita sa-i sustina picioarele si mai tarziu se da asta jos si pedaleaza copilul singur. si manerul se da jos mai tarziu. Numai ca daca luati din asta, aveti grija sa fie manerul mai sus, ca la a noastra e jos de tot si e asa incomod...
Prima data cand l-am scos cu ea a adormit cu ochii la pedale ca au niste ochi desenati si cu capul pe ghidon, care are niste butoane cu melodii...tricicleta canta de zor, taare si al meu prunc dormea de ziceai ca e in patut...
hai ca chiar il scot un pic cu tricicleta acum, pana nu se face iar frig.
Cadia, multumesc, maine dimineaata ii fac cuscus cu fagaras.

mamici si licurici

mami de Licurici veselici din 21.01.2009
! Doamne ajuta sa ne fie sanatosi copilasii! !!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sdcristian spune:

carol are intre 80 si 94 de cm si 12-13 kg, nu stiu sigur cat

si asta are tavita de picioare, da deja nu-i prea incap acolo, asa ca loveste cu ele pedalele, o chestie care-l tine sa nu cada, maner lung bine. si tot uit sa merg cu o surubelnita jos sa-i dau jos umbrela de soare, ca din cauza ei nu-l vad bine

Mergi la inceput

Citat:

carol are intre 80 si 94 de cm si 12-13 kg, nu stiu sigur cat

si asta are tavita de picioare, da deja nu-i prea incap acolo, asa ca loveste cu ele pedalele, o chestie care-l tine sa nu cada, maner lung bine. si tot uit sa merg cu o surubelnita jos sa-i dau jos umbrela de soare, ca din cauza ei nu-l vad bine

pai inseamna ca e buna si pt Razvi...

Mergi la inceput