LMA Licurici de ianuarie-februarie 2009 (92)
Raspunsuri - Pagina 8
iuliacris spune:
Ba i-am pus, Cris, ca altfel cred ca aveam de dat inapoi, oricum asta e, ne-am consolat.
Poze...
www.flickr.com/photos/8231022@N06/" target="_blank">...si iar poze
Iulia & Carla
iuliacris spune:
Fil-lily, nu stiu ce poate fi, poate au impuns-o pietrele, sper sa fie OK.
Poze...
Iulia & Carla
fil_lily spune:
se pare ca este o reactie alergica la ceva, probabil la praf.I-am dat un antihistaminic si vad ca incep sa se desumfle degetelele, sper ca si manutele urmeaza rapid.
anca_ spune:
Intru pe fuga ca am o multime de treaba la serviciu..In primul rand La multi ani! sarbatoritilor de azi.
Naty, ma bucur ca e totul ok si tinem pumnii sa fie totul bine si la urmatorul control la 6 luni!
cris, se dau cei 1000 la taxe in fiecare an. Noi nu am mai beneficiat de ei in ultimii ani pt e in functie de venit, daca depasiti o anumita suma banii aia nu se mai dau, e ceva de genul: incepe sa se scade $100 (sau $50, nu mai stiu exact) din aia $1000 pt fiecare $1000 peste $110000/an sau ceva de genul, nu mai stiu exact suma. De ex daca venitul e $111000/an nu se mai dau 1000 pt copil se dau 900. Dar nu mai stiu exact care e limita de venit...la fel e si cu daycare, se scot banii de daycare la taxe in cazul in care ambii parinti lucreaza, dar tot asa e limita la venit. O sa vedem si noi anul asta cu 2 copii daca putem lua ceva pt ei, poate sa facem taxele separat in loc de jointly si sa trecem copiii pe unul din noi, poate asa luam ceva...dar mi-e groaza sa ma si apuc ca avem o multime de introdus, noi facem itemized si e groaznic, la firma de facut taxe aici vor $200/ora, minim vreo 3 ore taxeaza, pt noi iese din calcul varianta asta.
anca_ spune:
Andy a racit, are muci, aseara foiala cat cuprinde, s-a trezit de vreo 6 ori cred, ca am renuntat sa mai numar la un moment dat..nu putea respira pe nas de la muci si respira pe gura, daaar, nu putea sa tina si suzeta in acelasi timp si de aici trezirile..sper sa ramanem doar cu mucii, pana acum el nu a facut niciodata febra, deci nu stiu cum s-ar comporta la o raceala mai serioasa si sper nici sa nu aflu prea curand.
axis, super site-ul de facut filme, link-urile date de tine sunt aceleasi, nu cred ca putem vedea filmuletele cu bebeii, sau poate am gresit eu ceva...
fil_lily, nu stiu ce sa zic cu manutele, poate e doar de la frig..urmareste-o si daca nu-i trece repede suna la doctor..Poate la caldurica trece.
cris30 spune:
Fil, ciudata alergie a avut Ariana la praf, poti da antihistaminic la varsta ei??.
Anca, sanatate lui Andy, saracutul cred ca il supara nasul si nu poate dormi noaptea.
Noi facem taxele la un roman,ne costa in functie de cat de complicate sunt sau nu, el stabileste pretul dupa ce ni le face, in nici un caz nu ne taxeaza pe ora.
Daria-Julia (21 decembrie 2008)
http://lb2f.lilypie.com/T5vIm5.png
iuliacris spune:
Carla a inceput in seara asta sa faca 3-4-5 pasi singurica si mi-a venit sa plang ca s-a terminat bebelusenia, of, of.
Fil_lily, sa speram ca scapati cu antihistamine, bata-le focu' de alergii.
Anca, nasol cu mucii astia, ca-s pacatosi si nu prea merg in combinatie cu suzeta. Pe Carla a ajutat-o mult umidificatorul atunci cand a avut muci, e drept ca suzeta n-a intrat in ecuatie. Sper sa ramaneti doar la muci si sa nu se agraveze. Pup bolnaviorul.
Noi n-am itemized taxele, ca nu prea aveam ce itemiza, asa ca am scapat cu mai putina bataie de cap. Noi am primit 1000 pt. Carla ca doar Cipri lucreaza si are salar de prof, deci nu chiar $100000. Pana acum n-am avut taxe prea complicate, le-am facut singuri, poate de la anul se mai complica lucrurile daca ne luam casa. Oricum, bine c-am scapat de ele si cu asta basta, ca-i cam plicticos subiectul...
Somn usor!
Poze...
Iulia & Carla
fil_lily spune:
Cris30 da este antihistaminc pt .bebei, aici este Benadryl.Se pare ca ma mosteneste pe mine, eu sunt alergica(am si astm alergic), cand ating ceva ce imi provoaca alergie ma umflu .Speram ca ea nu ma mosteneste ,dar se pare ca m-am inselat.
Oricum nu sunt linistita deloc, mergem la doctor sa vedem exact ce e si cauzele.(vreau sa ii fac si testul pt.alergii).
Va multumesc fetelor,iuliacris,cris30 si anca pt.raspunsuri.
Aalina spune:
La multi ani Horia!!!
Multumim
Daiopri da, eu m-am spart in figuri Da ca si tine, nu cred ca ma mai apuc curand.
Irina o perioada ar fi bine daca ai apuca sa dormi macar asa cate un pic, pana te inveti cu programul. Sa te faci bine repede
Micola si Alexutu si Daria si Ochila ma mai cauta din cand in cand la telefon Da le inchid ca ma gandesc ca gestul conteaza nu ce au sa imi zica.
Crisspy scump foc Razvi. Ii sta super.
Ada multa sanatate tuturor.
Axis vezi ca nu ai pus linkul cu pozele puisorilor ci cel de baza.
Anca_ multa sanatate si sa scapati fara febra si altele. Ca sa respire mai bine eu ori ii curatam nasucul la culcare ori ii bagam sprey cu apa de mare.
Fil mai bine sa mergeti la medic sa vedeti exact care e cauza sa puteti preveni alta data.
Iulia felicitari pentru pasi. Trece timpul si uite sarbatorim si nasterea scumpei tale imediat.
Cadia pe mailul comun se trimit pozici cu bb mic si bb la un an ca sa faca Jasmi un colaj.
Spor la taxe fetelor.
Haideti la o
bebelusi spune:
Aalina daca vrei sa te caute si Vlad la telefon, eu zic sa ne dai numarul, este expert la dat telefoane de face mami cost suplimentar.
Fil nu stiu la ce ar fi putut avea reactia asta, eu zic sa te duci la doc.
Mami puiutului Vlad Mihai
http://www.flickr.com/photos/33042663@N07/?saved=1
"Cel mai mare dar primit de o femeie in viata este acela ca poate da nastere"