LMA Licurici de ianuarie-februarie 2009 (92)
Raspunsuri - Pagina 7
crisspy spune:
Iulia bine ca ai gasit permisul ...si mie mi se mai intampla sa gasesc bani uitati prin buzunare si tare bine ma simt atunci ...
Aalina felicitari pt parametrii...frumosi baieti mai ai ...iar tortul o minunatie
Daiopri un mare pt tine si sa va treaca mucii repede
Lisa nasol cu taxele astea...pai si compania nu o sa te taxeze? Iote nishte poze cu varianta recenta a tunsorii lui Razvi...nu bag mana in foc ca e ultima
IrinaC ma bucur ca esti mai bine...uite aici pozele noastre: de la motz, prima tunsoare, a2a faza...to be continued
Jasmi am trimis pozele promise
CADIA spune:
Buna seara fetelor!!!
Intru si eu repedeNoi am inceput gimnastica medicala amandoua asa ca suntem avioane: mancat, culcat, gimnastica, curat...Nu mai am timp deloc.Iar cand as vrea sa stau si eu putin la calculator hop si mandra mea sa bata si ea in tastatura
NATY, bine ca ecum esti OK
CAMI, am vz pozele cu superba Antoniace ochi are
Claudia, mamica de puiutz Clara Maria cu falcutze incluse.
DarkBendis spune:
Daiopri, multa sanatate la toata gasca! Ma bucur ca functioneaza acupunctura.
Lisa, aiurea rau cu taxele... parca ma vad pe mine la anu' cu ele pe cap (ca daca voi lucra ca translator/interpret voi fi self-employed si ma voi distra si eu cu taxele)
Irina...uuufff...a mai trecut inca o zi. Eu nu am fost pe faza asa ca toate bulendrele lui Mister sunt raspandite prin camera lui. Nici nu ma chinui degraba sa le pun la loc... ca iar le scoate. Noi am pus opritori de la Ikea la dulapurile de la bucatarie si chiar duminica a cumparat tati niste chestii pentru sertare (dar cred ca tot cu cuie sunt)
Aalina, tare faini parametrii lui Fabi
Dark Bendis
& Hogmanay Baby (31.12.2008)
"Ye harm none, do what thou wilt shall be the whole of the Law"
CADIA spune:
FETELOR, CE POZE SI DESPRE CE FILMULTEZ VORBITI???
Eu sm lipsit o saptamana motivat (am fost intr-un miniconcediu)si n-am apucat sa citesc din urma.
Claudia, mamica de puiutz Clara Maria cu falcutze incluse.
ada_coman spune:
IrinaC noi opritori pt dulapuri am gasit im carrefour, de la Tigex, erau la 12 lei bucata si is autoadezive, nu-s cu cuie.
Mamica de Daria-Ioana 15.08.2007 si Karina-Nicole 29.12.2008
Daria
Karina
POZE
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=8352f415656e1fa1594ae5&source=category&category_id=12" target="_blank">FILMUL NOSTRU
ada_coman spune:
Fetelor va
Am vazut niste poze superbe cu copilasi pe masura. Sa ne traiasca si sa ne bucuram de ei.
Mamica de Daria-Ioana 15.08.2007 si Karina-Nicole 29.12.2008
Daria
Karina
POZE
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=8352f415656e1fa1594ae5&source=category&category_id=12" target="_blank">FILMUL NOSTRU
iuliacris spune:
Ada, multa sanatate!
Irina, bine ca te lasa profa sa mai rasufli.
Crisspy, ptiu sa nu-ti deochi feciorul ca fain ii sade asa tunsulet.
Lisa, si eu am tras ponoase tot din cauza de self-employed. Cipri nu e, dar a organizat o scoala de vara pentru care a fost platit de Societatea Americana de matematica (deci nu de employerul lui), a fost un one time deal, $3000 pe care nu i-a impozitat. Si numa' bine dupa ce terminasem si eu taxele, i-a venit un 1099-Misc. Asa ca pentru chestia aia a trebuit sa refac taxele, sa completez 1040, Schedule C si Schedule SE, ca cica se considera self-employement acel one-time deal. si asa in loc sa primim $1900, vom primi doar $900
Poze...
www.flickr.com/photos/8231022@N06/" target="_blank">...si iar poze
Iulia & Carla
axis spune:
Bebelusi, da, prin felul in care e realizat filmuletul e genial as zice, mesajul lui, impactul pe care il creaza...reactiile prietenilor care s-au vazut protagonisti au fost asemanatoare cu ale voastre. Se poate incarca foarte usor si poti sa-l trimiti mai departe. (De cand s-a lansat, acum 8 saptamani, s-a incarcat de 14 mil. de ori! - sper sa fi tinut bine minte). Cat timp se mentine efectul de surpriza, merita!
Edina, daca ti-a placut am incarcat si poza cu tine
http://en.tackfilm.se/?id=1266995885437RA19
...si cu Vladut de Ana
http://en.tackfilm.se/?id=1266995963187RA91
Sper sa nu va deranjeze...
Cadia, despre asta era vb.. Bun venit din drumurile tale!
fil_lily spune:
Fetelor am fost afara cu Ary, s-a jucat la un playground cu pietricele, si i s-au umflat foarte tare mainile, ii sunt ca o gogoasa si tari.(doar palmele). Afara nu este frig, bate vantul ce-i drept, dar tocmai ce a inceput,cand eu eram pe drum.Ce poate fi?
cris30 spune:
Ada, multa sanatate .
Iulia, nasol cu taxele astea, imi pare rau ca primiti mai putin cu o mie, banii Carlei nu i-ai pus in calcul??? Eu am primit pentru Daria 1000$ anul trecut si o sa primim in fiecare an, sunt buni si banii astia la ceva.
Anca, tu primesti bani de la taxe pentru Alex in fiecare an??
Acuma ma gandesc ca poate dau numai la cei nascuti aici, nu stiu.
Irina, se pare ca incet incet iti intri in ritm .Andrei sta in timpul zilei cu tatal tau???
Fil,chiar daca nu a fost foarte frig afara, ma gandesc ca pietrele acelea or fi fost reci.Nu vad alta cauza pentru care i s-au umflat manutele.
Daiopri, multa sanatate si la voi sa scapati de muci cat mai repede .
Daria-Julia (21 decembrie 2008)
http://lb2f.lilypie.com/T5vIm5.png