LMA Licurici de ianuarie-februarie 2009 (92)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Aalina spune:

Multumim inca o data de urari.

Sanatate multa la cei bolnaviori.

Noi la 1 an raportam 78 cm si 11,3 kg. Am pus poze de azi pe mail. Gata cu petrecerile cel putin pentru o perioada.

Ciufik specialo cum te-ai sarbatorit la schimbarea de prefix?
Sa stii ca daca faci tu o Lara ti-o botez E tot ce pot face

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cris30 spune:

Aalina, ai doi baieti frumosi ,m-a dat gata cravata rosie a lui Fabian .

Daria-Julia (21 decembrie 2008)
http://lb2f.lilypie.com/T5vIm5.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Selene_Bunny spune:

La Multi Ani, Fabian!

anna_mama, Polyvital ia Daria, dar la recomandarea medicului.

anca_, pisoii sunt intr-o cutie captusita cu carpe, in fata usii, in caz de urgenta, ii iau in casa, da' se nesimteste si ma-sa, ca azi mi-a intrat cu nonsalanta pana in dormitor... :D

Un puc mititel / Face numai ce vrea el!

Daria Nandini

http://lb2f.lilypie.com/77K3p2.png

Lucrusoare de daruit

Particip la bazaruri

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iuliacris spune:

Da, mai Aalina, faini feciori ai, sa-ti traiasca!!! Imi place de Dori ce implicat e el in marea sarbatoare

Da, bine ca am gasit carnetul, de fapt eu il pusesem bine martea trecuta cand am fost la bazin intr-un buzunar ascuns de la geaca pe care nu prea o port si am uitat complet de buzunarul ala, care nu-i prea vizibil. Daca-l ascundea Carla, nu stiu zau cum o faceam sa marturiseasca

Poze...

www.flickr.com/photos/8231022@N06/" target="_blank">...si iar poze

Iulia & Carla

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iuliacris spune:

Lisa, spor la taxe, sa iasa cat mai multi bani. Eu le-am facut pana la urma pe hartie cele federale, ca nu cred ca ne incadram pentru free filling si zau daca mai aveam chef sa dau bani si pentru completat.

Poze...

www.flickr.com/photos/8231022@N06/" target="_blank">...si iar poze

Iulia & Carla

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Daiopri spune:

LMA sarbatoritilor mici si mari!!!
Aalina, sa nu spui ca tu ai facut tortul
Sa va fie de bine petrecerea. Si eu am zis ca nici macar nu ma mai gandesc sa fac vreodata:))
Si LMA si pt tati de Mister.
Si noi mucosi. da rau nu asaSi aveam vaccinul programat pe duminica.
Sa nu mai zic de miorlaieli
Da vroiam sa ii zic lui Aryia, ca eu, am intrat si mai rpd datorita tratam, iar in mai imi scot producatoarele oricum. Deci ...
Dar, am fost la acupuncutura si iti spun ca functioneaza. Ma simt mult mai bine.Acum o sa vad cum o sa fie la varadar pana una alta aproape ca nu mai am bufeuri. Asa ca exista speranta
Sanatate bolnaviorilor.

Numai bine tuturor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lisa79 spune:

M-am lasat pagubasa cu taxele,ma enerveaza ca e Cristi self employed deci e total diferit.

In fine... o sa merg la o comapnie sa ni le faca

La multi ani sarbatoritilor de azi.

un vot va rog!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lisa79 spune:

mai Daiopri, imi place de numa' optimistmul tau. toata adimiratie...eu sunt o plangacioasa din cale afara,toate cele mai de care mi se intampla mie...Cristi zice ca imi place sa fac din tantar -armasar.
Sanatate bolnaviorilor

un vot va rog!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns IRINA.C spune:

Neata pe la pranz.O zi mai buna azi: doamna prof nu a mai dat cu paru, chiar mi-a semnat pontajul pe juma de luna si acceptarea in stagiu asta dp ce ma intrebase dc noi in reanimare cumva am terminat programu pt ca nu raspundeam la teelfon tzzz Aveam telef defect si ..evident nu raspundeam/.

Am apucat sa dorm cu Andrei de la 5 la 6 juma si is muuult mai bine decat atunci cand am venit slava cerului.Acu doarme Radu.Pe noi ne-a rupt motul a fost mare tambalau si enorm de multa munca.Am fost 17 invitati clasici cu mese puse mese ridicate...dhhh bine ca a trecut.

Ma bucur de vestile bune.Anna cu Vladut, Naty si bunica lui Razvi.
Vreau si eu sa vaz poze si am pierdut linkurile..pe unde l gasesc pe Razvi?Pe cea mica si frumoasa spanioloaica noastra papusa de Edinutza?

Am vzt ce musafiri faini a avut Rox si mi am vazut nora...mai mai ce papusa dulce este uite de la ginerica

Ma duc ca iar imi scoate rufele din dulap!Voi ce opritoare ati folosit de usi ca ma dispera!!!la Ikea erau doar unele de se bateau in usa cu cuie nu vreau asa ceva

Aryia eu iti spun doar atat: esti o mama implinita!enjoy that!
Daiopri pt tine sa treaca mucii repede la baiat.Azi la patinaj Canadienii cred ca exulta, au realizat o mare supriza la proba de dans.

Degetul meu taiat e stabil.Nu l-am cusut desi avea indicatie , o sa trag ceva d el da macar nu mai spal vase

Pupici ca plange IARRRR

Primul an cu Andrei
Poze Andrei
mami cea mai fericita de Andreita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns micola spune:

scriu si eu repede-repede, printre inghitituri de laptic
I-a cumparat mama Novalac cu vanilie,cica surpriza pt nepot, la recomandarea farmacistelor, deocamdata vad ca trage din el, e si mai dulceag, e bun, ca am gustat si eu. Noi nu folosim biberonul, ca nu ne place, decat sa-l roadem la gingiute ,ci cana cu pai. Asa ca eu alerg cu cana cu pai dupa el prin casa, ca nu poate sa traga pana termina..nu ca ar si vrea sa bea tot ce i-am pus eu acolo
Aalina, ce baieti frumosi ai, mai mare dragul sa-i vezi
Aaaaaaaa, intr-o seara Alexutu te-a sunat? mesaj stiu sigur ca ti-a dat, gol, dar nu stiu daca ai apucat sa raspunzi la telefon, ca avea treaba cu tine, am gasit apel efectuat catre tine
Irina, ma bucur ca e mai bine la serviciu. cum se descurca Ochila cu bunicul si invers?

mamici si licurici

mami de Licurici veselici din 21.01.2009
! Doamne ajuta sa ne fie sanatosi copilasii! !!

Mergi la inceput