LMA Licurici de ianuarie-februarie 2009 (92)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns crisspy spune:

Mey, io asa sa zic ca i-a crescut ceva, ceva...poti sa incerci, nu are ce sa-i faca rau...

Vezi ca e unul simplu si unul cu aroma de lamaie...eu i-am dat simplu ca am vazut ca nu a facut nazuri la el...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cris30 spune:

Pai Vladut e ocupat cu exploratul, nu are el timp pe papa .Anna,poate acum dupa ce se refacei ii revine si pofta de mancare si poate il ajuta si vitaminele .
Betty,unde e burta ta mama draga??!! eu n-am vazut nici una, arati foarte bine si supla .

Daria-Julia (21 decembrie 2008)
http://lb2f.lilypie.com/T5vIm5.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DarkBendis spune:

LA MULTI ANI FABIAN!!
LA MULTI ANI THEODOR!!

LA MULTI ANI CIUFIK!!

Multumim frumos pentru urarile de LA MULTI ANI facute lu' tati!

Mister doarme ... asa ca mai suflu si eu...ca in rest tot dupa el sunt prin casa.
Azi a fost o zi "maricica" - adica in premiera mondiala am gatit spanac si pentru noi, si pentru jupan - care a papat ce i-am dat (adica mancarica de spanac amestecata cu un pic de cartof si ou fiert, de data asta am pus si jumatate de albus). Ii facusem o portie mai mare si a ramas si pe maine, credeti ca "rezista" in frigider?

Eu am fost azi la clinica sa-mi fac testul Papanicolau, deci inca o chestie "rezolvata" de pe lista.

Anna, eu ii dau la jupan complexul Abidec, special pentru copilasi (A, B, C D si mai stiu eu ce).

Aalina, hehe tinem minte nasterea "aproape in direct"
Ce vremuri....ce emotii...

Lisa, si eu mi-am salvat intr-un folder mesajele mele, mesajele de felicitari de la voi... tot-tot.

Ada, bine ai revenit si multa sanatate la toata lumea!

Cami, sanatate multa dulcetei de Antonia, sa-i treaca mucisorii.

Naty, tare ma bucur ca ai venit cu vesti bune! NUmai de-astea sa fie!

Na ca s-a trezit jupan... o sterg!

Dark Bendis
& Hogmanay Baby (31.12.2008)

"Ye harm none, do what thou wilt shall be the whole of the Law"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lisa79 spune:

Anna,bravo,bine ca ati scapat. pupici la Vladut

Crisppy...tare frumos enu ma satur sa ma uit la el,Ana aplauda

Cris30,vezi de ce te iubesc eu pe tine???

Azi imi fca si eu taxele,incerc online cu Turbotax,pana acum asa le faceam cat am fost pe w2,acum cu Cristi 1099,e prima data...incerc

un vot va rog!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iuliacris spune:

Anna, bine ca a scapat puiutul tau de boala, o sa-i revina si pofta de mancare sigur.

Naty, cred ca te simti si tu usurata, ai tras o spaima buna...

Crisspy, super ai aratat la ziua lui Razvi, iar el e aratos tare cu freza lui de baiat mare. Mai, ce invazie de dinti, sper sa iasa repede, sa nu-l chinuie prea mult. Bine ca ai scapat si tu de emotii pentru mama ta.

Cami, mie mi se pare ca seamana si cu tine Antonia.

Lisa, poate ai noroc la al doilea bebe si de gropite. Eu am una, dar Carla nu.

Dark, LMA cu intarziere si de la mine pentru hazbandul tau. N-are nik spanacul pana maine.

Cris, iti dai seama ce sarbatoare e pe-aici in cinstea measi daca nu sarbatoresc eu astia tot imi pun artificii. Am o zi usor de tinut minte...Carla e bine, multumesc de intrebare, cred ca o sa inceapa si ea in curand sa mearga, de cateva zile sta in picioare nespijinita cate un minut, doua si mai face cate un pas sovaielnic (doar unu si se lasa jos, bun si ala)

Irina, si eu mi-am prins unghia acum doua saptamani in blenderul ala vertical, asa pe la mijlocul ei, acum e neagra o parte din ea, sa lesin nu alta, dar la tine a fost mai nasol ca a curs mult sange...Cipri zice ca-s neindemanatica(de fapt nu-s,dar incerc sa fac multe lucruri odata), el care nu face veci nimic in casa, doar dezordine...

Poze...

www.flickr.com/photos/8231022@N06/" target="_blank">...si iar poze

Iulia & Carla

Mergi la inceput

Si am reusit contraperformanta de a-mi pierde carnetul de conducere, azi trebe sa merg sa-mi fac altul, am condus cateva zile fara el, fara sa stiu, bine ca nu m-a prins politia.

Poze...

Iulia & Carla

Mergi la inceput

Ha, ha, l-am gasit aproape cand abandonasem sa-l mai caut....

Poze...

Iulia & Carla

Mergi la inceput

.Betty , spor la taxe!!
Iulia, Carla o v-a lua la pas singurica in ziua in care v-a implini un an ,deci nu mai este mult pana atunci.
Si eu am o indemanare ..., tot din cauza faptului ca fac mai multe lucruri deoadata, iar al meu barbat stie numai sa dea sfaturi si sa faca constatari .
Imi pare rau pentru carnetul de conducere, acum alta alergatura sau poate poti aplica pentru el si online??.
Dark si noi tot cu ou papam spanacul si ne place

Mergi la inceput

L-o fi pitit Carla pe undeva ,bine ca l-ai gasit.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DarkBendis spune:

Hihi tin minte cand fetita cumnata-mi a "pus bine" pasapoartele intregii familii... iar ei s-au lamurit cand erau in drum spre usa sa plece la aeroport ca pasapoartele nu-s Si bineinteles ca fata a zis ca ea nu stie nimic, ca probabil Baby Megan (adica papusa) le-a dosit. Sa vedeti ce mai munca de lamurire/mituiala au trebuit sa duca parintii sa o convinga pe pustoaica (avea vreo 3 anisori) sa o traga de limba pe Baby Megan... total neacademic si neindicat... da' pierdeau oamenii avionul

Dark Bendis
& Hogmanay Baby (31.12.2008)

"Ye harm none, do what thou wilt shall be the whole of the Law"

Mergi la inceput