LMA Licurici de ianuarie-februarie 2009 (92)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bebelusi spune:

Naty ma bucur ca esti bine, eu zic sa le tii sub observatie, sora mea are un nodul scos la un san si acum e foarte bine, totusi ar fi bine sa nu ajungi pana acolo

Maaa, ce-a patit Irina si eu am ratat????unde scrie???

Aalina mi-am amintit perfect de nasterea ta, ce emotii

Mami puiutului Vlad Mihai

http://www.flickr.com/photos/33042663@N07/?saved=1

"Cel mai mare dar primit de o femeie in viata este acela ca poate da nastere"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebelusi spune:

Cami , mi se pare asa de schimbata Antonia....nu imi vine sa cred ce mare s-a facut...

Mami puiutului Vlad Mihai

http://www.flickr.com/photos/33042663@N07/?saved=1

"Cel mai mare dar primit de o femeie in viata este acela ca poate da nastere"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lisa79 spune:

Cami,e superba Antonia...si are gropite,sunt topita de la ginerica dupa ele. sa imi ziceti ce ati facut sa fac si eu la bb2. AAA,si la voi seamana Antonia cu tati.Cami pe tine nici nu se vede ca ai nascut.
Mai,mie mi-a ramas un pic de burtica

Cuscra,Ana a dormit pana la 7.30,ne-am culcat la 20.00.Vreau si eu filmulet cu ginerica tuns

CRISSPOLIS...MONGOLIA...helauuuu,pe unde umblii??? daca ne citesti da un semn

Aalina,asa-i ca parca retraiesti tot momentul??? eu mi-am salvalt intr0un folderul toate emotiile mele ,urarile voastre...tot...sa nu uit niciodata momemtul intalnirii mele cu Anusca.

un vot va rog!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cami_antonia spune:

patricia antonia e la fel doar ca e multttttttt mai mareeeeeeee ... ahahaha .... pupam internationala noastra

lisa mi-a ramas si mie destula burtica da am fost stechera si am ascuns-o .... ahahahaha ....

edinutza daaaaaaa ... sper totusi intr-un fel sau altul sa ne cunoastemmmmmmm ...pupiciiiiiiiiiiii ... si curata calculatorulllll

ada bine ai revenit si sanatate

si la noi mucii sunt tot acoloooooooooooooo
dupa atatea picaturi
de maine cred ca nu mai pun nica
sa vedem
ce si cum

va pupi

SPUNETI O RUGACIUNE PENTRU ALINA - operata pe creier SI ADRIAN - sa aibe putere sa o ingrijeasca
DOAMNE AJUTA!
DONEAZA 2 EURO LA SMS 879 PANA LA SFARSITUL ANULUI PENTRU ALINA DONESCU
povestea ei la www.alinadonescuumanitar.blogspot.com

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crisspy spune:

Citat:
citat din mesajul lui lisa79

Cami,e superba Antonia...si are gropite,sunt topita de la ginerica dupa ele. sa imi ziceti ce ati facut sa fac si eu la bb2.

Cuscra,Ana a dormit pana la 7.30,ne-am culcat la 20.00.Vreau si eu filmulet cu ginerica tuns

Mey cuscra, la noi gropitza a venit de la mama mea, io n-am nici un merit in treaba asta decat ca sunt fiica-sa

Felicitari pentru somnic

Filmuletz cu tunsulica nu am...am facut decat poze dupa prima faza a tunsului aici. Aseara a fost randul lui tati sa-l finiseze ...fac poze diseara si pun

fetele cucuiete

Mergi la inceput

Am uitat sa va intreb ceva...

Lui Razvi i-au aparut nishte bubitze in jurul nasului, rezultate din combinatia suzi + bale (care by the way curg la greu ). Cu ce sa-i dau pe fatzuca?

Aaaa...si i-au spart gingia vreo 3 dinti odata ...si din moment in moment mai asteptam inca fro 3...e gingia umflata in toate partile, saracu' copil

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anna-mama spune:

Am fost la doctor, si Vladut nu mai are rosu in gat, ne-am revenit si cu scaunele, nu mai face nici febra Doctora i-a dat hydrasec 5 zile si toata luna protectis, a zis sa incetam antibioticul ca nu vrea sa luam prea mult, ea e impotriva antibioticului si de ala il foloseste cat de putin. ne-a dat trimitere sa-i facem exudat, maine sun sa ne programam pt saptamana viitoare. Vladut mi-a slabit 300 g intr-o saptamana, si nu are nicio o pofta de mancare nici macar de tzatzi
Recomandati-mi si mie niste vitamine ce pot sa-i dau la varsta asta??? ca bleaga de mine am uitat sa o intreb pe doctora

Cami, am vazut acum si restul de poze, tare mult imi place de voi, iar Anto e o printesuca, iar Alina, ti-am mai zis, arata super Imi pare rau ca Anto are inca mucisori, nu ai ce sa le faci, trebuie sa-si faca tamblaua raceala. tin pumnii sa va treaca repede
Naty, ma bucur tare ca nu e nimic grav, o sa se resoarba nodulii probabil. sa ne zici ce zice si doctorul.
Irina, offf, ce zi ai avut ieri sper ca azi a fost mai buna.
Lisa, nu o avea Anusca gropite, dar e o scumpete de fata si mie mi-a ramas burta Tu cum mai stai cu dieta?
Alinuk, am primit coletul super! dar spune-mi secretul, din ce material sunt facute?
Ada, sanatate muuuuulta la toate trei printesele

Crisspy, eu il dau cu Trixera si pt astfel de iritatii si face bine, dar noi folosim crema si pt corp, doar pt cateva bubite nu stiu daca se merita sa dai banii pe ditamai tubul

Am implinit 1 anisor!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cris30 spune:

La multi ani Fabian si Teodor!!!! sa cresteti mari si voiosi .
LA MULTI ANI Ciufik!!

Naty, ma bucur ca nu e nimic la san,ti-ai luat o piatra de pe inima.Ce bine ca Nadia nu are otita, nici eu nu i-as da antibiotic daca nu are infectie.Noi am avut chiar lichid in ureche si s-a resorbit singur fara tratament .
Irina, ai grija de tine si incearca sa te odihnesti, Andrei are nevoie de tine intreaga .
Iulia, ce face Carla?? Sunteti amandoua nascute in zile de 4, dar luni diferite, tu esti de Ziua Americii , artificii si pentru tine .

Spunea odata Bee ca nu stie in ce zodie este Alexia,fiind nascuta pe 20 ianuarie,intr-un zodiac ii arata ca e capricorn in altul ca e varsator. Aceeasi problema si la noi Daria fiind pe 21 decembrie, intr-un loc imi spune ca e sagetator in altul capricorn , nu stiu pe cine sa cred. Unele zodii incep pe 20 altele pe 21, noi suntem chiar la cumpana dintr-e 2 zodii.

Daria-Julia (21 decembrie 2008)
http://lb2f.lilypie.com/T5vIm5.png

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui anna-mama

Am fost la doctor, si Vladut nu mai are rosu in gat, ne-am revenit si cu scaunele, nu mai face nici febra Doctora i-a dat hydrasec 5 zile si toata luna protectis, a zis sa incetam antibioticul ca nu vrea sa luam prea mult, ea e impotriva antibioticului si de ala il foloseste cat de putin. ne-a dat trimitere sa-i facem exudat, maine sun sa ne programam pt saptamana viitoare. Vladut mi-a slabit 300 g intr-o saptamana, si nu are nicio o pofta de mancare nici macar de tzatzi [red]Recomandati-mi si mie niste vitamine ce pot sa-i dau la varsta asta???[/b] ca bleaga de mine am uitat sa o intreb pe doctora

Crisspy, eu il dau cu Trixera si pt astfel de iritatii si face bine, dar noi folosim crema si pt corp, doar pt cateva bubite nu stiu daca se merita sa dai banii pe ditamai tubul

Of ce usurare, bine ca nu mai are nimik

Eu ii dau lui Razvi pentru pfta de mancare si cica si pt fixarea vit D, ulei din ficat de cod de la Lysi...5ml in fiecare zi...i dau de vreo 2 luni si ceva...e super scarbos, adica eu nu as lua din ala nici sa ma bati, da' Tzumpi nu are nici o treaba, il baloteaza cu placere , da' numai din linguritza de metal...nu stiu, intreaba si dr ta si vezi ce zice

Cam cat e un tub de Trixera ca zau daca nu as investi macar sa stiu ca ii trec bubitzele care strica frumusetze de copil

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anna-mama spune:

Crisspy, e cam 70 lei tubul.
Si simti ca de la uleiul ala i-a crescut pofta de mancare?

Am implinit 1 anisor!

Mergi la inceput