LMA Licurici de ianuarie-februarie 2009 (92)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anna-mama spune:

Naty, sanatate multa
Lisa, nu au cum sa stie acum sa pedaleze, poate pe la 2 ani daca nu le e lene au maner de impins de catre mame

Am implinit 1 anisor!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lisa79 spune:

ma gandeam eu, ca aici sunt recomandate peste 2 ani. de abia astept sa vina vara!!!

un vot va rog!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns fil_lily spune:

Va multumesc fetelor pt.sfaturi.

Nu am ajuns inca la doctor,pt. ca nu mai avea nimic liber.O sa vedeti si voi ce fun este sa mergi numai cu programare la medicul de familie. Mergem deseara sa vedem ce este.
Degetelele s-au desumflat, palmele inca sunt umflate.
Mai m-am jucat si eu cu ea cu pietricelele alea.Nu s-a intepat cu nimic,nu am vazut nici o insecta,nici o urma de muscatura,doar mult praf, ea nu a plans, nu o deranjeaza cu nimic, doar ca sunt umflate ca o gogoasa.Vedem deseara ce zice doctorul.
Fug ca tipa.

Mergi la inceput

Fil da la urgenta nu poti merge???

un vot va rog!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns fil_lily spune:

Ba da Lisa, dar stai de ti se acreste acolo, pt ca au prioritate cazurile f.grave, si nu mi-e de alta dar Ary are oroare de medici,urla de zici ca isi da sufletul de fiecare data cand metg la medic.Normal ca daca nu puteam sa merg in seara asta la medicul de familie mergeam la urgente.

Mergi la inceput

ooof offf,va tinem pumnii. Stiu cum e cu urgentele. Noi mergem la spitalele particulare ca acolo nu e rand,dar asigurarea ne acopera orice fel de urgenta medicala.

sa intrii sa ne zici.va pupam!

un vot va rog!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sdcristian spune:

lily - poate fi alergie la ceva aliment? sa fi luat ceva si sa bage in gura fara sa vedeti voi? ca-s rapizi astia mici. eu m-am crucit cand am gasit intr-un pampers o bucata de minge cam cat jumatate din degetul mare...

care aveti antemergator - ai vostri copii au invatat sa ia curbe cu el? ca acuma il accepta carol, da merge fix drept pana da de ceva si de acolo... se poticneste.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Leditia spune:

Micola,e cam tarziu acum sa ma uit pe antena..cum se numeste emisiunea?

Naty,multa sanatate Nadiei.Off,asa rau imi pare,voi chiar ati tinut-o numai in raceli iarna asta.:(

David a fost in parc si s-a dus la un bb mic ca el si si-a pus un degetel pe el si i-a zis "bey"..la el bey,baie-inseamna bebe.:)))In rest nu prea are treaba cu bebeii,mai mult cu mamele lor:))))Acum 2 zile s-a tot tinut dupa o tanti cu ochelari si palarie,cred ca o confunda cu buni si eu il luam inapoi,el tot dupa tanti se ducea:))))

Multa sanatate celor bolnaviori.

POZE CU NOI
de David Christian
Speranta si incredere pentru David

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CADIA spune:

Citat:
citat din mesajul lui sdcristian
care aveti antemergator - ai vostri copii au invatat sa ia curbe cu el? ca acuma il accepta carol, da merge fix drept pana da de ceva si de acolo... se poticneste.

Asa face si Clara

Claudia, mamica de puiutz Clara Maria cu falcutze incluse.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cris30 spune:

Fil, multa sanatate, off...si eu am oroare de asteptat ore intregi la urgenta si cu copil mic e si mai greu.La voi sunt asigurari de stat parca, de aceea cred ca si asteptarea asta pentru o programare la medic.Poti opta pentru alt medic mai liber??

Sanatate la toti licuricii .
La multi ani sarbatoritilor de astazi!!

Ledi, sper sa fie bine dupa vaccin si sa nu aveti reactii adverse .
Cami, eu stiam ca se aeriseste incaperea respectiva si cu un scotch tape culegi toate resturile mici de sticla..

Noi am primit de la niste cunostiinte o plasa cu carti pentru copii, nu sunt noi dar in conditie foarte buna, cred ca sunt vreo 20. Acum poate ma credeti un pic exagerata , dar vreau sa iau fila cu fila si sa le dau cu servetel dezinfectant, macar prima data.Cam asa am facut cu toate cartile si jucariile pe care i le-am cumparat, macar sa stiu eu ca sunt curate.
Tricicleta si noi o sa-i luam dar dupa ce face 2 ani.

Daria-Julia (21 decembrie 2008)
http://lb2f.lilypie.com/T5vIm5.png

Mergi la inceput