LMA Licurici de ianuarie-februarie 2009 (92)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lisa79 spune:

Cristi,asa facea si Ana,arata-i de cateva ori cum sa intoarca si o sa repete.

Cris,si la cele noi??? eu nu i-am curatat nimic

un vot va rog!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns fil_lily spune:

Cristi nu exclud nimic,tot ce e posibil.Si eu cred ca e o reactie alergica la ceva.Om vedea.

Legat de antemergator asa facea si Ary la inceput, trebuia sa i-l intorc eu, dar o sa invete sa il traga, sa-l intoarca,numa putina rabdare.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns fil_lily spune:

Lisa faina asigurarea voastra.Aici nici nu stiu daca e vreun spital particular

Cris30, trebuie sa cauti doctori care accepta pacienti noi, am tot zis ca o sa ma interesez de altul, am amanat din lipsa de timp.Trebuie sa o fac si pe asta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cris30 spune:

Betty si la cele noi , macar sa le sterg pe afara ca nu stiu pe ce maini si in cate maini au umblat.
Fil, e nasol asa ca sunteti conditionati oarecum de ei.

Daria-Julia (21 decembrie 2008)
http://lb2f.lilypie.com/T5vIm5.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DarkBendis spune:

Mister a invatat sa ia curbe cu antemergatorul, sa-l intoarca... a durat nitel dar a invatat. Tricleta inca nu i-am luat, ma gandeam sa vedem la vara... sau chiar mai incolo catre 2 ani.

Sanatate multa la puiutii bolnaviori

Dark Bendis
& Hogmanay Baby (31.12.2008)

"Ye harm none, do what thou wilt shall be the whole of the Law"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca_ spune:

Fetelor, multumesc ca va ganditi si la noi!

Andy tot cu muci, dimineata a si tusit de cateva ori..dar a avut o noapte buna, l-am aspirat aseara cu batista bebelusului si a dormit de la 8:30 la 6:30, apoi s-a trezit, foit, dar a adormit la loc pana la 7:15. Bine zic eu...mai vedem diseara. Febra nu are, doar muci care curg si curg, si mai monitorizam tusea..Aseara i-am dat un pic de Tylenol, desi probabil nu era cazul, dar in afara de asta nimic.

Si noi avem tricicleta, dar sta in pod deocamdata. Dupa ce se incalzeste o sa o scot sa iesim afara. Tricicleta pe care o avem se poate folosi si in casa pt suportul de impins se poate baga pe sub roti si bebele se poate balansa cu ea. Arata asa: http://www.toysrus.com/product/index.jsp?productId=2265071

Am scos-o la un moment dat din pod, s-a jucat Andy putin cu ea, dar n-a avut succes si ne incurcam de ea prin casa..dar mai asteptam

Naty, multa sanatate Nadiei!

fil_lily, ai incercat Benadryl? Daca e alergie ar trebuie sa cedeze cu Benadryl. La fel si aici la urgente, e in functie de gravitate si se asteapta f mult...in plus noi de cateva ori cand am fost la urgente cu Alex nici nu l-au putut diagnostica, tot pediatrul lui a rezolvat problema. Programare la pediatru e cel mai bine, scuteste timpul.

cris, o sa iti ia ceva timp sa stergi cartile pagina cu pagina ..noi am primit f multe jucarii/carti si altele de pe la prieteni cu copilasi care au crescut, dar eu una nu prea mi-am batut capul cu dezinfectarea, decat daca era vizibil ca necesita curatare, pe principiul ca o sa isi faca imunitate Dar nu tre' sa faci ca mine, sterge-le ca sa te simti linistita. Chiar zilele trecute am hotarat cu o prietena sa facem toys swap, schimbam cateva jucarii pt o saptamana ca sa se bucure si bebeii de jucarii noi, mai ales Andy cel putin nici nu se mai joaca cu ale lui...in fine, am ajuns cu jucariile de la prietena mea acasa si i le-am dat direct lui Andy fara sa le curat..soacra-mea s-a crizat un pic, ca de ce nu le dezinfectez, dar i-a trecut repede cand a vazut cum am privit-o , nici n-a fost nevoie de cuvinte

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cris30 spune:

Anca, bine ca nu are febra, poate trec si mucii, multa sanatate in continuare.
Foarte buna idee cu schimbatul jucariilor, asa nu se mai plictisesc repede de ale lor.
Am terminat cu cartile, sunt foarte dragute si vesele, cred ca am sa le studiez eu putin si dupa aceea i le dau Dariei, tare norocosi sunt copii din ziua de astazi cu asemenea material educativ.

Daria-Julia (21 decembrie 2008)
http://lb2f.lilypie.com/T5vIm5.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sdcristian spune:

s-a ridicat singuuuur in fund

pana acuma lua degetele noastre si se tragea de ele

acuma de pe burta a ridicat fundul sus si l-a pus intr-o parte si hopa sus

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sdcristian spune:

ok, deja de 3 ori una dupa alta

sunt fericita

da oare asta o sa faca toata noaptea? de ce nu descopera chestii dimineata?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lisa79 spune:

bravo Carol!!!

Anca,ce misto e tricicleta. cu jucariile asa facem si noi,adica CRisti i le ia si i le ascunde,adevraul e ca are mult prea multe.

un vot va rog!

Mergi la inceput