LMA Licurici de ianuarie-februarie 2009 (92)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns CADIA spune:

Citat:
citat din mesajul lui anna-mama

Asta pe care o avem noi are 2 ani garantie...

Aia de la Biemme cu ozn nu mi-a placut pt ca nu i se regla manerul, iar pt picioare nu avea tavita, avea doar o chestie mica pe care Vladut nu stia acum sa stea fix acolo cu piciorul, in plus el se ridica in picioare pe ea

Am implinit 1 anisor!

SUUPER, 2 ani e suficient pentru 1BBDar eu vreu sa ramana si la al doileaDaca o vrea Dzeu.

Claudia, mamica de puiutz Clara Maria cu falcutze incluse.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anna-mama spune:

Cadia, ai dreptate, Doamne ajuta

Am implinit 1 anisor!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crisspy spune:

Anna mersi de ponturi ...nu mi-as fi imaginat ca este asa de greu sa cumperi o tricileta

Faza e ca eu nu am cand sa merg cu Razvi prin magazine...eu ajung la 19:30 acasa ...si el la 20:00 face baie si nani ...

Si alea Bertoni au batul reglabil? si tavita si tot?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anna-mama spune:

Citat:
citat din mesajul lui crisspy

Anna mersi de ponturi ...nu mi-as fi imaginat ca este asa de greu sa cumperi o tricileta

Faza e ca eu nu am cand sa merg cu Razvi prin magazine...eu ajung la 19:30 acasa ...si el la 20:00 face baie si nani ...

Si alea Bertoni au batul reglabil? si tavita si tot?

Pai depinde de model. Mie, asta pe care o am mi se pare ok pt plimbari in parc, dar i-am cumparat si carucior sport pt situatiile in care mergem la cumparaturi sau nu pot sa-l supraveghez tot timpul, pt ca se poate rasturna cu tricicleta, se apleaca sa ajunga cu mana la roti sau pedale, si nu are suficienta stabilitate. Acum, eu nu am testat nicio tricicleta Bertoni sa pot compara, doar asa am auzit de la alte mamici... Imi pare rau ca nu pot sa te ajut cu mai mult..

Am implinit 1 anisor!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sdcristian spune:

eu era sa o patesc tare de tot cu tricicleta

ca am vrut sa cumpar una cu 120 de lei, aia era cu ceva ursulet sau ceva animal oricum

daca faceam cum an vrut initial trebuia sa o arunc - noroc ca in ultima clipa m-am gandit sa-l iau totusi pe carol cu mine. si cand l-am pus in ea efectiv nu incapea. desi si aceea avea toate elementele pe care le are asta, era mai mica si mai stramta.

de asta zic ca cine vrea sa cumpere trici cel mai bine e sa faca proba cu copilul

daca nu poti merge c copilul la magazin cand mergi in parc si vezi una ca cea pe care o vrei roaga mama respectiva sa te lase sa o probezi un pic. daca e om normal sigur nu o sa zica nimic.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lisa79 spune:

fil,cum sunteti,ati fost la medic???

Anna,da ce tricicleta smechera aveti??? Ar trebui sa stie copiii sa pedaleze??? poate cand venim in Romania ne cumparam si noi una,ca doar stam 2 luni
cristi,cum e Carol??? tu cum esti???

Dark,v-ati cumparat biletele??
Iulia,felecitari pt pasii mezinei noastre dragi

un vot va rog!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Naty spune:

rox in Bulgaria mergem si eu una nu indraznesc sa ii dau mancare de acolo. Sunt mai nebuna de fel, ii dau numai mancare facuta proaspata, nu ii dau niciodata carne congelata, etc.

andra ba da, exista si la noi borcanele cu bucatele dar nu le vrea nici pe alea.

cami eu am spart 2 - unul pe jos cand eram gravi cu Nadia de era sa mor de spaima si unul recent, in chiuveta. In afara de a curata bine zona in care s-a spart nu cred ca ai ce sa faci.

Nadia are 38,9 M-a sunat acum mama sa-mi zica ...

Raluca, mamica printeselor Ioana - Alexandra (10.10.2004) si Nadia - Ana (29.12.2008)

NOI

Asa a venit pe lume Ioana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CADIA spune:

NATY, sanatate multa Nadiei

Claudia, mamica de puiutz Clara Maria cu falcutze incluse.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crisspy spune:

Naty multa sanatate Nadiei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lisa79 spune:

naty multa sanatate tuturor!!!

un vot va rog!

Mergi la inceput