Trombofilia o cauza a infertilitatii - 22 -
Raspunsuri - Pagina 9
mcrissa spune:
miki confirm ca am luat gratuit toata sarcina clexane si inca o luna dupa ce am nascut.trebuie sa fie pe lista B, compensat 100% si bifat gravida.am luat 30 pe luna si din cele de 0.6, care depasesc cu mult plafonul.
Cristina,fericita de bebe luptator Vlad
Atat sunt de mare
balanta_tm spune:
mcrissa, la jumatea lui August 2009 ne-am intalnit la Fundeni. Imi amintesc si eu faza cu atitudinea revizuita pt cianocobalamina .
mutatia MTHFR C677T heterozigota + mutatia protrombinica (G20210A) heterozigota + mutatia PAI 4G/4G homozigota
insuficienta venoasa cronica bilaterala
mcrissa spune:
si apropo de ingrasat din cauza B-urilor, la mine nu a fost asa.Eu am stat cam toata sarcina la pat, ultima luna inante sa nasc chiar numai in pat pe perfuzii cu glucoza si tot nu m-am facut uriasa.Mai am 6 kg in plus si nu am facut nimic ca sa scap de ele.si statul la pat nu mi-a afectat nici problema de coagulare.
vreau sa reamintesc fetelor care vor face Cleaxne in sarcina sa aiba grija cand le opresc inante de nastere, eu le-am oprit cu 40 de ore inainte si am avut o sangerare majora la nastere, cezariana de 3 ore ca nu puteau opri sangerarea.ar fi bine sa vorbiti cu dr Uscatescu daca se pot opri cu 48 de ore inainte sa nu treceti prin ce am trecut eu.Dr-ul a zis ca a doua oara nu mai are curaj sa ma opereze.
Atat sunt de mare
rocris75 spune:
Cristina, de ce ti-a dat Clexane de 0.6, pe baza masuratorilor de la eco, sau de la inceput?
2 sarcini oprite din evolutie la 6, resp. 8 s; MTHFR 1298-heterozigot, PAI-1-4G/5G-homozigot
miki-miki spune:
Citat: |
citat din mesajul lui rocris75 Deci ginecologul imi face scrisoare medicala catre medicul de familie si el (in cazul meu ea) imi face reteta pentru Clexane, corect? Si dupa aia caut la toate farmaciile pana gasesc . 2 sarcini oprite din evolutie la 6, resp. 8 s; MTHFR 1298-heterozigot, PAI-1-4G/5G-homozigot |
Hematologul iti face scrisoare medicala catre med de fam iar ac iti da reteta compensata. Tb sa ceri la Fundeni scrisoarea medicala, e valabila 6 luni. Cred ca a inceput sa dispara criza de clexane.
Miki Anul asta pun d'un pui...... 2010 e anul meu
MTHFR C677T homozigot + Fact V Leiden heterozigot + Prot S la limita inferioara + NK mari, 2 sarcini oprite din evolutie (8s,5s)
Caut pregnyl........... ieftin
Valentina_D spune:
Miki, ma poti trece si pe mine in lista voastra
33 de ani, MTHFR C677T heterozigot, 3 sarcini oprite din evolutie la 5s, 6s si 7s
si multumesc pentru linkurile postate pentru Medyn Forte si Femibion
nu stiu deloc germana, si daca mi-ati putea spune si mie cam cat costa livrarea si cum se face plata daca comanzi online, v-as fi recunoscatoare
in afara de acest MTHFR, analizele mele sunt ok. Dr Uscatescu mi-a spus ca nu asta e cauza pierderilor de sarcina, insa iau tratament preventiv cu vit E, vit c si aspenter pana la test pozitiv; dupa ce o sa am test pozitiv, mi-a spus ca am nevoie de clexane, medyn forte si femibion
voi ce parere aveti?
Doamne, da-le la toti, dar da-mi si mie!!!
Valentina
mcrissa spune:
balanta imi aduc aminte acum mirosul de mici, sucul rece si imi vine sa rad ca iti era teama sa pui mana pe burtica mea sa simti afurisitele alea de contractii ce nu m-au lasat toata sarcina.
Atat sunt de mare
mcrissa spune:
rocris cand am facut fluxurile la 17 saptamani erau crescute si atunci am trecut de la 0.4 la o zi 0.4 , o zi 0.6, iar cand la 22 de saptamani tot maricele erau am trecut la zilnic 0.6 pana am nascut.
Atat sunt de mare
miki-miki spune:
PaulaPor pt ati repara semnatura mai tb sa introduci la sf ei [/font=Tahoma ][/size=1 ][/teal ] fara spatiul din paranteze
MTHFR C677T homozigot + Fact V Leiden heterozigot + Prot S la limita inferioara + NK mari, 2 sarcini oprite din evolutie (8s,5s)
miki-miki spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Valentina_D 33 de ani, MTHFR C677T heterozigot, 3 sarcini oprite din evolutie la 5s, 6s si 7s |
OK, dar va rog scrieti cu rosu, dc nu pot in clipa respectiva imi va fi greu apoi sa regasesc datele.