Trombofilia o cauza a infertilitatii - 22 -
Raspunsuri - Pagina 10
Valentina_D spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui miki-miki
OK, dar va rog scrieti cu rosu, dc nu pot in clipa respectiva imi va fi greu apoi sa regasesc datele. Miki Anul asta pun d'un pui...... 2010 e anul meu MTHFR C677T homozigot + Fact V Leiden heterozigot + Prot S la limita inferioara + NK mari, 2 sarcini oprite din evolutie (8s,5s) Caut pregnyl........... ieftin |
multumesc
Doamne, da-le la toti, dar da-mi si mie!!!
Valentina
rocris75 spune:
Miki, eu n-am ajuns la Fundeni, si nici nu cred c-o sa ajung degraba. O sa intreb daca e ok pt. doctorita mea scrisoare medicala de la ginecolog, ca daca nu, trebuie sa mi-o trimita Uscatescu pe mail. Mi se pare cam complicat...cred c-o sa ma lamuresc marti cand merg la gine .
2 sarcini oprite din evolutie la 6, resp. 8 s; MTHFR 1298-heterozigot, PAI-1-4G/5G-homozigot
alla76 spune:
Valentina_D eu cred ca e medyn forte SAU femibion
m-as mira enorm sa fie SI!!!
_
mutatie homozigota a MTHFR A1298C, sarcina pierduta in s7/ 8 in aprilie 2009
Valentina_D spune:
Citat: |
citat din mesajul lui alla76 Valentina_D eu cred ca e medyn forte SAU femibion m-as mira enorm sa fie SI!!! _ mutatie homozigota a MTHFR A1298C, sarcina pierduta in s7/ 8 in aprilie 2009 |
Alla, oare???????????
Mie asa mi le-a scris pe foaia cu analize
Ma puteti lamuri, fetelor care stiti mai bine decat mine?
Stiu ca i-am scris dr U si in email si mi-a raspuns ca am nevoie de amandoua
Doamne, da-le la toti, dar da-mi si mie!!!
Valentina
alla76 spune:
rocris eu una nu am reusit sa-mi convinga sotul sa-mi faca nici menopurul nici pregnylul. asa ca sunt convinsa ca daca ajung la clexane, nici in cazul ala nu-l conving. sta langa mine, se hlizeste , ma ajuta cu fiolele si imi da sfaturi pretioase. dar cand e de injectat ma lasa sa "mi-o fac cu mana mea ca el nu se baga"
poate ai mai mult noroc si il vei convinge, dar daca nu ... stai linistita ca e lejer.
uite
http://www.youtube.com/watch?v=0xljod9oWfg
_
mutatie homozigota a MTHFR A1298C, sarcina pierduta in s7/ 8 in aprilie 2009
rocris75 spune:
Da, si eu cred ca e sau/sau:
"IN PRIMUL RAND CLEXANUL OBLIGATORIU SI APOI MEDYN
DACA NU AVEM MEDYN ATUNCI FEMIBION
OK
V"
Alla, imi fac injectii si-n cap, daca trebuie :)). Asta e cea mai mica grija a mea :). Si nu, nu credd c-o sa-mi conving sotul sa mi le faca el, asa ca multumesc mult de filmulet .
2 sarcini oprite din evolutie la 6, resp. 8 s; MTHFR 1298-heterozigot, PAI-1-4G/5G-homozigot
Valentina_D spune:
Citat: |
citat din mesajul lui rocris75 Da, si eu cred ca e sau/sau: "IN PRIMUL RAND CLEXANUL OBLIGATORIU SI APOI MEDYN DACA NU AVEM MEDYN ATUNCI FEMIBION OK V" Alla, imi fac injectii si-n cap, daca trebuie :)). Asta e cea mai mica grija a mea :). Si nu, nu credd c-o sa-mi conving sotul sa mi le faca el, asa ca multumesc mult de filmulet . 2 sarcini oprite din evolutie la 6, resp. 8 s; MTHFR 1298-heterozigot, PAI-1-4G/5G-homozigot |
mi-am rugat o prietena stabilita in germania sa mi le ia pe amandoua, chiar nu am stiut ca e cu sau
Acum, daca reuseste sa mi le ia, tot e ok, ca e cu sau
cat ma pot baza pe ajutorul ei...nu stiu, insa voi vedea,in caz contrar, cum sa le comand online
multumesc pentru ajutor
MTHFR C677T heterozigot, 3 sarcini oprite din evolutie la 5s, 6s si 7s
miki-miki spune:
Fetelor amandoua tb, Femibion 800 folsaure metafolin sunt vit prenatale care au cantit f mici de B-ri dar nu sunt sufic pt MTHFR. Le recomanda pt ca au metafolin in ele. Iar Medyn Forte sunt vit necesare MTHFR-lui. Urgenta este Medyn Forte, Femibion-ul il puteti inlocui cu alte vit prenatale de la noi dar ac nu au metafolin.
Miki Anul asta pun d'un pui...... 2010 e anul meu
MTHFR C677T homozigot + Fact V Leiden heterozigot + Prot S la limita inferioara + NK mari, 2 sarcini oprite din evolutie (8s,5s)
Caut pregnyl........... ieftin
p@ulici spune:
miki, mcrissa
Mie doctorita de familie mi-a zis ca nu se poate ca nu o lasa programul lor pentru retete compensate si gratuite sa treaca mai multe. Ma voi interesa, probabil ai dreptate. Chiar maine trebuie sa ma duc sa imi transcrie reteta.
Gena MTHFR Mutatia A1298C Genotip HOMOZIGOT Prima sarcina Supravegheata de dr. Heim Manuela Satu Mare
p@ulici spune:
mcrissa tu de la inceputul sarcinii ai luat Clexane? Ce dozaj ai luat?
Gena MTHFR Mutatia A1298C Genotip HOMOZIGOT Prima sarcina Supravegheata de dr. Heim Manuela Satu Mare