Trombofilia o cauza a infertilitatii - 22 -

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns p@ulici spune:

mcrissa
Ma bucur mult ca ne atragi atentia cu asta pentru ca eram foarte nedumerita cum va fi. Mie doamna dr mi-a zis ca nu voi mai lua cu 2 zile inainte Clexane. Am intrebat-o daca sunt sanse sa nasc natural. Mi-a zis ca nu a mai avut nici un caz dar este posibil. In cazul in care nu se declanseaza nasterea in ale 2 zile o sa mi-o declanseze si daca va fi cazul imi va face cezariana. Oare este careva care a nascut natural? As vrea sa stiu mai multe despre nastere la paciente cu Clexane atat pentru nasterea naturala cat si cezariana, pt ca trebuie sa recunosc ma cam sperie. Tu dupa cezariana ai fost mult la pat? De asemenea iti multumesc pentru sfatul cu reteta gratuita pentru ca mie dna dr de familie mi-a zis ca nu pot lua decat 22 bucati Clexane 0.4, iar in perioada in care a luat 2 buc pe zi am ajuns la o cheltuiala foarte mare.

Gena MTHFR Mutatia A1298C Genotip HOMOZIGOT Prima sarcina Supravegheata de dr. Heim Manuela Satu Mare

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui mcrissa

balanta imi aduc aminte acum mirosul de mici, sucul rece si imi vine sa rad ca iti era teama sa pui mana pe burtica mea sa simti afurisitele alea de contractii ce nu m-au lasat toata sarcina.

Cristina,fericita de bebe luptator Vlad

Atat sunt de mare

Vad ca ai avut si tu contractii. Din saptamana 18 am si eu contractii. Ai aflat care e cauza? Are legatura cu trombofilia?

Gena MTHFR Mutatia A1298C Genotip HOMOZIGOT Prima sarcina Supravegheata de dr. Heim Manuela Satu Mare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alla76 spune:

Citat:
citat din mesajul lui miki-miki

Fetelor amandoua tb, Femibion 800 folsaure metafolin sunt vit prenatale care au cantit f mici de B-ri dar nu sunt sufic pt MTHFR. Le recomanda pt ca au metafolin in ele. Iar Medyn Forte sunt vit necesare MTHFR-lui. Urgenta este Medyn Forte, Femibion-ul il puteti inlocui cu alte vit prenatale de la noi dar ac nu au metafolin.

Miki Anul asta pun d'un pui...... 2010 e anul meu
MTHFR C677T homozigot + Fact V Leiden heterozigot + Prot S la limita inferioara + NK mari, 2 sarcini oprite din evolutie (8s,5s)
Caut pregnyl........... ieftin

eu vad in femibion vitaminele necesare in MTHFR dar in doza mai mica decat in Neevo (http://www.pamlab.com/media/Neevo_PackageInsert.pdf),
L methylfolate Calcium (as Metafolin®)* 1mg in Neevo si 416 mikrogr in femibion
Vitamin C (ascorbic acid) 80mg in neevo si 110 mg in femibion
Vitamin B1 (thiamine as thiamine mononitrate) 3mg in Neevo si 1,2 in femibion
Vitamin B2 (riboflavin) 3.4mg in neevo si 1,6 in femibion
Vitamin B3 (niacinamide) 20mg in neevo si 15 mg in femibion
Vitamin B5 (pantothenic acid as d-calcium pantothenate 7mg in Neevo si 6 mg in femibion
Vitamin B6 (pyridoxine as Pyridoxine HCl) 2.6mg in Neevo si 1,9 in femibion
Vitamin B9 (folic acid) 0.4mg si in Neevo si in femibion
Vitamin B12 (cyanocobalamin) 0.5mg in Neevo si 3,5 µg in femibion
Biotin 0.03mg in Neevo si 0.06 mg in femibion
Vitamin E (dl-alpha-tocopheryl acetate) 30 IU in Neevo si 19,5 in femibion ([pe principiul de calcul de transformare a mg x 1,5 = IU)

Neevo are in plus
Zinc (as zinc oxide) 15mg
Calcium (as calcium carbonate) 200mg
Magnesium (as magnesium oxide) 40mg
Copper (as copper oxide) 2.0mg

Iar Medyn forte, in prospectul pe care l-am vazut eu pune baza pe B12-0,5 mg, B6 -25 mg si folat 2,5 mg
Iar in taxofit folsaure 800:B12 3,5 ug, B6 - 1,9 mg, si folat 800 ug (400 folic si 416 L-methylfolat)

Intrebarea mea e de ce considerati absolut obligatoriu medyn forte ?

_
mutatie homozigota a MTHFR A1298C, sarcina pierduta in s7/ 8 in aprilie 2009

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui miki-miki

PaulaPor pt ati repara semnatura mai tb sa introduci la sf ei [/font=Tahoma ][/size=1 ][/teal ] fara spatiul din paranteze

MTHFR C677T homozigot + Fact V Leiden heterozigot + Prot S la limita inferioara + NK mari, 2 sarcini oprite din evolutie (8s,5s)

Mersi pentru sfat ca nu stiam ce am facut sper ca acum am reusti sa refac semnatura, dar cum pot sa pun la semnatura si un ticker cu sarcina?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miki-miki spune:

Paulapor ca sa-l poti lua pe tot compensat pe reteta nu tb sa mai scrie altceva in afara de clexane. Nu stiu dc merge sa mai iei altceva compensat in luna respectiva cu o alta reteta.
Mcrissa tu parca ziceai ca ai luat si utrogestanul compensat, med de fam ti-a eliberat amandoua retele?
Paula Te rog sa nu mai rasp cu Reply deoarece se umplu pag repede.

Nu se ofera nimeni sa ma ajute cu deschiderea cap ? Dc "dispar" o per de pe DC cine deschide cap nou? Avem nick comun trombofilia, cine se ofera sa-mi spuna sa-i transmit parola.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Valentina_D spune:

fetelor

am ajuns sa scriu aici pentru ca dupa 3 sarcini oprite din evolutie, analize ok si toate cele sunt tot confuza
in toate cele 3 sarcini, nu am apucat nici macar o data sa vad embrionul, nu mai zic de bataile inimii...nici nu aveam cum
dr Avram mi-a spus ca sunt sanatoasa tun, am facut MTHFR pt ca am vazut pe forum ca trebuie, mi-a iesit C667T heterozigot. Am mers la dr Uscatescu care spune ca nu asta e cauza
Dar oare care????

Probabil ca Dumnezeu imi va ajuta si voi avea un copil, dar faptul ca nimeni nu spune de ce nu l-am avut si mai devreme ...ma innebuneste
Mi-e teama .....am ajuns sa imi fie teama sa nu ma protejez si asta e o prostie...doar imi doresc un copil
La primele doua sarcini am ramas din prima incercare , la ultima, dupa 4 luni
Cu tot cu PCOS-ul meu, se pare ca raman usor....dar ce folos?????

Miki, multumesc inca o data, asa am inteles si eu, ca am nevoie de ambele medicamente

MTHFR C677T heterozigot, 3 sarcini oprite din evolutie la 5s, 6s si 7s

Mergi la inceput

Am inteles nu mai raspund cu Reply. Legat de reteta doar Clexane imi datea pe reteta, dar poate nu ma incadra in codul in care trebuia. Ma incadra in sarcina dar poate alt cod. Nu stiu, voi vedea maine. Miki explica-mi ce ar trebui sa fac pentru a te ajuta si daca ar trebui sa intru zilnic pe forum.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miki-miki spune:

PaulaPor merci dar nu stiu dc te descurci, esti f noua pe DC. Cand se ajunge la pag 20 tb deschis un nou cap. Mai intai tb sa copiezi prima pag in format codat si asta o faci dand reply la ea, o selectezi (ctrl A) si dai copy (ctrl C). Apoi deschizi sub nou "Trombofilia o cauza a infertilitatii- cap X" dai paste (ctrl P) si dai trimitere. Apoi copiezi link-ul cap nou si il postezi pe ultima pag a cap vechi. In cap nou tb sa dai link catre cap vechi . Crezi ca te descurci?
Alla in Europa MTHFR se trateaza cu Medyn Forte, in SUA se trateaza cu Neevo. Eu voi lua pana se va vedea inimioara 1 Omnibionta (asa ii spune Femibionului in Belgia)+ 1 Taxofil folsaure metafolin + acid folic 5 mg + 3 magne B6 (care are 15mg B6) Dupa ce vad inimioara o sa introduc si B12 in cantit mare , adic Medyn Forte sau numai B12 dc raman cu Magne B6 in schema.

Mergi la inceput

Imi pare rau miki, dar nu cred ca ma descurc asa ca sa speram ca altcineva te va putea ajuta.
20+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rosca spune:

Salutari la toate fetele.Uscatescu stie de Femibion de la noi cele cu fertilizari in Ungaria.Toate am trimis scheme de tratament care contineau Femibion si Clexane 0.4 din prima zi de stimulare,iar Medyn iau si eu alternativ cu Femobion din primele saptamani,asa ca probabil constata ca merge bine(eu trimit din 2 in 2 sapt eco si masuratori)Pentru fetele din Cluj insarcinate ,am eu Medyn cu imprumut pana va cumparati si stiu si sursa de aprovizionare.Apropo eu si Danny suntem din Gheorgheni.

Mergi la inceput