Trombofilia o cauza a infertilitatii - 22 -

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns miki-miki spune:

Mcrissa ti-am scris pe mess.
Balanta

Miki Anul asta pun d'un pui...... 2010 e anul meu
MTHFR C677T homozigot + Fact V Leiden heterozigot + Prot S la limita inferioara + NK mari, 2 sarcini oprite din evolutie (8s,5s)
Caut pregnyl........... ieftin

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rocris75 spune:

M-am prins dupa ce am intrebat ca Uscatescu e Valentina :). Deci nu mi-a scris cum sa iau. Asta e mailul:
OK
AI SCHEMA DE TRATAMENT PENTRU MTFHR ?
TREBUIE SA INCEPEM CU MEDYN FORTE SI CU CLEXAN 0.4 ......
SCRIE CE IEI SA VEDEM CUM ADAUGAM .......
SA NE GRABIM .......
V
I-am raspuns ca iau aspenter si acid folic, si mi-a raspuns ok. I'm puzzeld. Dar sper sa ma lamureasca ginecologil marti (sper ca atat stiu si ginecologii...).
Mcrissa, eu vreau cutia de Medyn forte :).
Multumesc din suflet pentru urari!

2 sarcini oprite din evolutie la 6, resp. 8 s; MTHFR 1298-heterozigot, PAI-1-4G/5G-homozigot

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bb_wanted spune:

salut, am si eu o rugaminte fetelor...
datorita fatului ca de aproape 6 ani suntem infertili si am pierdut si o sarcina ginecoloaga mea m-a trimis la dna dr Uscatescu
eu nefiind din bucuresti as vrea sa stiu cum sa ma prezint,ca sa fie totul bine,
trebuie sa fac analizele pt sind antifosfolipidic,
mergand in spital imi va face analizele gratuit? eu as vrea sa fac toate analizele si de trombofilie.
va doresc numai bine, succes cu tratamentele si bebei sanatosi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns p@ulici spune:

Citat:
citat din mesajul lui mcrissa

miki daca vrei iti trimit pregnylul cu curier rapid, doar sa-mi spui.de fapt nu-i pregnyl, e predalon adus din germania, aceeasi substanta.
Si pentru cine e intersat de Medyn Forte am o cutie de vanzare.

Cristina,fericita de bebe luptator Vlad

Atat sunt de mare

mcrissa sunt interesata de cutia de Medyn Forte

Gena MTHFR Mutatia A1298C Genotip HOMOZIGOT Prima sarcina Supravegheata de dr. Heim Manuela Satu Mare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns p@ulici spune:

Citat:
citat din mesajul lui rocris75

I-am scris doamnei Uscatescu su mi-a raspuns: de marti Clexane de 0,4 si Medyn Forte. Pana ajung la medic, imi spuneti voi care si cat se compenseaza? Si...o sa trebuiasca sa-mi fac singura injectiile cu Clexane?! Ca Cipri a refuzat categoric .

2 sarcini oprite din evolutie la 6, resp. 8 s; MTHFR 1298-heterozigot, PAI-1-4G/5G-homozigot

Felicitari pentru sarcina. Doamne da sa fie bine pana la final. Legat de Clexane vreau sa iti spun ca este gratuit dar numai in limita plafonului maxim pe care il ai tu. Eu de exemplu pot sa iau gratuit 22 bucati. Legat de facut injectia vreau sa iti spun ca prima reactie a sotului a fost ca el nu mi le face, dar in cele din urma de 10 saptamani de cand le fac nu mi-am facut nici una, tot el mi le face. Poate ai noroc si se razgandeste si sotul tau. Bafta.

Gena MTHFR Mutatia A1298C Genotip HOMOZIGOT Prima sarcina Supravegheata de dr. Heim Manuela Satu Mare

Mergi la inceput

Multumesc Paulapor, sarcina la termen si tie!
Ce inseamna in limita plafonului maxim?

Mergi la inceput

Gresit!! In sarcina clexan-ul e compensat 100%.
Tb sa bifeze ca esti gravi si codul acela de clexane. Eu la ultima sarcina am fost la o farmacie si mi-a spus ca nu poate sa mi-l dea compensat 100% decat in limita plafonului max de 350 ron, am luat frumos reteta si m-am dus la alta farmacie unde mi l-a dat pe tot gratis. Duceti-va la mai multe farmacii pana dati peste unii care stiu sa butoneze in calc. Asta dc reteta e completata bine , dc nu degeaba. Poate sa va confirme si Mcrissa ca l-a luat toata sarcina compensat 100%.

MTHFR C677T homozigot + Fact V Leiden heterozigot + Prot S la limita inferioara + NK mari, 2 sarcini oprite din evolutie (8s,5s)

Mergi la inceput

Deci ginecologul imi face scrisoare medicala catre medicul de familie si el (in cazul meu ea) imi face reteta pentru Clexane, corect?
Si dupa aia caut la toate farmaciile pana gasesc .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mcrissa spune:

Citat:
citat din mesajul lui rocris75

Asta e mailul:
OK
AI SCHEMA DE TRATAMENT PENTRU MTFHR ?
TREBUIE SA INCEPEM CU MEDYN FORTE SI CU CLEXAN 0.4 ......
SCRIE CE IEI SA VEDEM CUM ADAUGAM .......
SA NE GRABIM .......
V

imi vine sa rad cand vad ca Dr Uscatescu recomanda acum Medyn Forte.Nu stiu daca iti mai aduci aminte Miki ca acum cam un an cand am ajuns la ea si i-am zis ca iau Medyn Forte mi-a zis sa nu mai iau ca contine B12 sub forma de cianocobalamina si ca-i face rau lui bebe, eu l-am oprit cand am auzit si era sa pierd bebe din cauza asta ca incepue sa ramana in urma.bine ca ginecologul mi-a zis sa iau in continuare si cand am ajuns iara la dr Uscatescu a zis si ea ca e foarte bine ca iau, asta cand m-am intalnit cu balanta_tm la analize la Fundeni, nu mai stiu cand se intampla asta.

Cristina,fericita de bebe luptator Vlad

Atat sunt de mare

Mergi la inceput

Da Mcrissa imi aduc aminte ce a zis de B12, chiar am spus aici zilele trecute ca ma mir ca-l recomanda, te pomenesti ca ne citeste Sau poate il rec pt ca a vazut ca ti-a mers tie bine cu el? Pana acum recomanda fiole cu cantit imense de vit si zicea ca surplusul se elimina prin pp. Cand am fost prima data la ea m-a speriat, mi-a spus ca tb sa iau vit in cantit mari si ca ma voi ingrasa, mi-a aratat o pacienta care era obeza, ajunsese asa in urma fiolelor de B6 si B12 care se gasesc la noi . Deabia a recunoscut-o dr.

Mergi la inceput