Trombofilia o cauza a infertilitatii - 22 -

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns miki-miki spune:

Sabine te-am trecut pe listuta. Nu era nev sa-mi dai datele pe PM, doar sunt publice
Valentina Vit C si Vit E se ia doar 10 zile/luna din zi 1 a CM. Ai mare grija pt ca vit C 1 gr /zi luata mult timp iti creste NK, eu sunt patita. Apoi bb nu se mai implateaza din cauza ac NK. Vit E luata si ea mult timp dauneaza fertilitatii.

Miki Anul asta pun d'un pui...... 2010 e anul meu
MTHFR C677T homozigot + Fact V Leiden heterozigot + Prot S la limita inferioara + NK mari, 2 sarcini oprite din evolutie (8s,5s)
Caut pregnyl........... ieftin

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns p@ulici spune:

Fetelor nu mai stiu ce sa cred. O parte din voi imi zic ca se poate lua tot Clexanul gratuit in sarcina. Mie dna dr de familie mi-a zis ca nu pot decat 22 compensate 100%, adica in limita a 300 lei. Pe reteta a bifat sarcina si lauzie si la cod diagnostic a trecut 745 - Sangerare de la debutul sarcinii. La farmacie, unde un prieten de al meu e patron am fost azi sa vorbesc cu el si mi-a zis ca desi ar schimba cu alt cod de diagnostic nu se poate lua pe lista B (din care face parte si Clexanul) decat in limita a 300 lei. Dati-mi voi mai multe detalii legat de ce va este scris voua pe reteta.

Gena MTHFR Mutatia A1298C Genotip HOMOZIGOT Prima sarcina Supravegheata de dr. Heim Manuela Satu Mare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns letzy81 spune:

O primavara frumoasa tuturor si Doamne ajuta sa ne implinim cel mai frumos vis!

Azi mi-am facut testul de sarcina si a iesit pozitiv. Nu pot sa spun ca nu ma bucur ci doar ca imi este teama....
Imi e tema si ca pana martea viitoare nu pot sa ajung la Fundeni si imi mai e teama ca nu o sa vrea sa ma treaca pe Clexane.
Printr-o cunostinta sper sa fac rost si de Medim forte.
Miki ce parere ai?daca la tratamentul dat de Uscateasca mai iau si Centrum materna mai compensez un pic din necesarul de B-uri macar pana fac rost de Medym?

FVL heterozigot+MTHFR C677T heterozigot+ MTHFR A1298C heterozigot; 2 sarcini oprite din ev la 8/9 sap

Mergi la inceput

Rocris tu ai inceput sa-ti faci Clexane?

FVL heterozigot+MTHFR C677T heterozigot+ MTHFR A1298C heterozigot; 2 sarcini oprite din ev la 8/9 sap

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miki-miki spune:

Letzy FELICITARI!! Sarcina usoara si al termen!! Poti lua magne B6 3/zi , Elevit, si acid folic 10 mg. Eu zic sa-i scrii, sa-i spui toate anal tale proaste, ce antecedente ai si intreab-o dc poti face 0.4 pana ajungi la ea.
Bafta!!
Fetelor eu stiu ca e compensat 100% in sarcina si chiar asistenta med meu de fam mi-a spus ca acea * si # de la obs asta spune. La farmacie cand am fost gravi am luat 30 fiole gratis de 0.4 care depasesc plafonul de 350 ron iar Macrissa a luat 30 fiole gratis de clexane 0.6 care depasesc 500 ron. Dati un tel la Sensiblu sau farmacia Dona si convingeti-va sau intrebati-o pe d-na dr Uscatescu.
Fetelor care puneti mana pe o reteta de clexan compensat 100% si care e primita de farmacie va rog sa o fotografiati ca apoi sa dam un link catre ea pe prima pag. (avem album foto cu trombofilia pe photobucket)

Miki Anul asta pun d'un pui...... 2010 e anul meu
MTHFR C677T homozigot + Fact V Leiden heterozigot + Prot S la limita inferioara + NK mari, 2 sarcini oprite din evolutie (8s,5s)
Caut pregnyl........... ieftin

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Valentina_D spune:

fetelor

Sabine, am reusit sa fac rost numai pentru o luna, si Medyn Forte si Femibion. Prietena mea care se intoarce maine mi le aduce, dar nu imi mai garanteaza pentru ca e posibil sa nu mai vina in Rom si prin posta sau curier se pare ca nu poate sa trimita, totusi sunt medicamente. E bine ca le am preventiv, si apreciez enorm gestul tau. Daca nu se vor putea trimite prin posta sau curier, voi fi nevoita sa comand.

Miki....AJUTORRRRRRRRRRR!!!!!!

Ma sperii! Asa mi-a spus dr Uscatescu si nu prea mai stiu ce sa fac acum. Am insistat si prin email, si mi-a repetat ca zilnic pana la test pozitiv. Eu le iau cam din 16 feb, zilnic, si azi e z6 de menstruatie. Ce ma sfatuiesti sa fac pana la testul pozitiv????????????
Sau voi, celelalte fete, ce ziceti?????

MTHFR C677T heterozigot, 3 sarcini oprite din evolutie la 5s, 6s si 7s

Mergi la inceput

Miki sa te auda Doamne Doamne si sa fie la termen!
Multumesc mult!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Valentina_D spune:

Citat:
citat din mesajul lui letzy81

Miki sa te auda Doamne Doamne si sa fie la termen!
Multumesc mult!

felicitariii, sa iti de Dumnezeu un copil sanatos si sa te bucuri alaturi de el de tot !!!!

MTHFR C677T heterozigot, 3 sarcini oprite din evolutie la 5s, 6s si 7s

Mergi la inceput

Miki ce sa fac cu Omega si vitC,le mai iau?
Ca Aspener o sa iau zilnic cel putin pana ma trece pe Clexane si cred ca si dupa.
Iti multumesc din suflet ca imi raspunzi si sper sa nu te supar cu atatea intrebari!

Mergi la inceput

Valentina

Mergi la inceput