Bravo Irinabobe! Bravo Oana! Iepurasi 2010 (102)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns greenfrog spune:

[majoreta Hai Oanka!

suntem alaturi de tine cu gandul! Sa dea Dumnezeu sa vina bebelina repede si usor, sa fie sanatoasa!

Fetelor de Oana ce mai stiti? Dar andira? parca nu am mai vazut-o de cateva zile sau m-a lasat pe mine de tot neuronul?

39+ Petru Gabriel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ami_84 spune:

Citat:
citat din mesajul lui honeybaby

Mesaj de la Mihaela : sunt la spital cu contractii. Mi-au facut dexa si antispasmatice. Sper sa cedeze si sa mai stea bebe in burtica

Denisa, 34 + cu bebe roz Maya - Sophie
Doamne ajuta sa fie bine de data asta !

Poze & Filmulete Bebeluna

Mihaela ne rugam pentru tine si bebe. Doamne ajuta!

38+ Irina

AMR ... o data cu martisorul, nu mai devreme

Mergi la inceput

Mihaela sa stea bebe la caldurica cat mai mult! spune-i ca e timp sa exploreze lumea dupa ce ajunge la termen!

39+ Petru Gabriel

Mergi la inceput

Oanka tinem pumnii! O asteptam pe Mariuta sa vina cand e pregatita.. Am fost si eu ieri la maternitate pt control si am vazut o multime de bebici care plecau acasa in brate la ai lor tatici, asa cum o sa facem si noi.. A fost emotionant! Sotul spunea ca poate ne da si noua unul in avans, sa ne obisnuim! Nerabdarea e mare...

38+ Irina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioanaa28 spune:

Vladi, sunt de acord cu tine, suntem mamici in primul rand si pe asta incerc sa ma concentrez si eu...DAR..noi avem abia patru ani de casnicie si a fost tare muuuuuuuuuulta iubire la inceput, unde naiba s-a dus??? Si ce e acum doare...tare...

Azi noapte nu am reusit se dorm. abia spre dimineata si m-am trezit acum. Asta pt ca am avut o discutie ieri...relativ calma, si mi-a spus ceva ce m-a lasat fara replica si nici acum nu reusesc sa "diger". Anume ca el nu prea isi dorea copilul asta, ca simtea ca relatia noastra nu prea merge, DAR stia ca eu mi-l doresc foarte mult de aceea nici nu mi-a spus ca el ar fi vrut sa renunt la sarcina ?!?!?! Oare ce femeie asteptand sa nasca ar vrea sa auda asa ceva???? Cum poate sa spuna asa ceva??? Si zau cand am conceput copilul nu l-am violat. Am discutat vreo sase luni pe tema asta, pana a fost de acord sa renuntam la a ne proteja, si dupa nici trei luni...aveam bebe. E drept el a devenit mai rece, distant necomunicateiv, dar am avut si perioade bune. Eu credeam ca e doar teama pe care o simt unii barbati in fata unei noi responsabilitati...si ca va trece. dar s-a accentuat si iata-ne aici.

Marea problema care ma doare e faptul ca da, pot trai fara barbati, DAR nu vreau ca puii mei sa traiasca fara tata. Alex cel putin il adora !! Stiu ca e o dilema veche de cand lumea si multe femei au trecut prin asta, dar nu ma asteptam sa mi se intample tocmai mie !!!! Ce naiba doar nu sunt adunata de pe drumuri !!!
Pe tine te admir enorm pentru cariera, sincer sper ca nu peste ff mult timp sa reusesc si eu sa fac asta, dar acum copii si "familia" sunt pe primul plan. (am pus ghilimele fiindca incepe sa devina doar un concept)
Si nu vreau sa ma laud dar iconografia si restaurarea nu sunt pt mine doar niste pasiuni, sunt ceea ce vreau sa fac, profesia pe care mi-o doream de la gradinita si pt care m-am pregatit atatia ani. Nu sa ma laud dar am avut, printre altele, o bursa de 6 luni in Florenta, la cel mai important centru de restaurare din Europa, unde lucreaza efectiv foarte putine persoane, si unde sunt in restaurare marile opere de arta ale lumii, incluzand capodoperele Renasterii italiene, pe cre le stie oricine. Si am avut ocazia sa fiu atat de aptoape de ele, sa particip la anumite operatiuni...in fine... Am renuntat si la un master In Italia, si la restaurarea unei mari catedrale...pt.???? iubit si "familie" !!

na...m-ai facut sa scriu un cearsaf...off topic...da m-am descarcat..

Ioana, 37+ , si Alexandru ,07.04.2006.
Alexandru
BEBE...in burtica..
Sarbatori de iarna...

Mergi la inceput

Ioanaa28 nu sunt in masura sa iti dau sfaturi, dar, imi pare ff rau de ceea ce am citit! Ceea ce pot sa spun este ca nimeni nu isi doreste de la viata o "familie" cu ghilimele... imi pare sincer rau!!

38+ Irina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nafi spune:

Vad cateva vesti imbucuratoare! Ce bine ca Mihaela mai poate tine bebe la purtator! si Oana la fel! lasa ca va fi totul perfect! Majoretele noastre sunt bine antrenate si nu obosesc asa usor! le punem la treaba de cate ori va fi cazul!

Tinem pumnii stransi pentru cele care sunt atat de aproape de minunatul moment al intalnirii cu miracolul din burtica!

33 + Riccardo

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kitzy spune:

Am vorbit azi cu Oana, i-a scos sonda, e bine, la ora 4 merge sa-l vada pe Eric si maine o muta in salon, pentru ca azi nu s-a simtit in stare. Abia asteapta sa-l vada, are si laptic, totul e ok. Poimaine cred ca ma duc sa-i vad, maine o las sa se obisnuiasca cu noul rol

Poze Diana
Povestea nasterii

Raluca, mami de Diana (24.04.2008)

Mergi la inceput

kitzy multumim pentru vestile despre Oana! Transmite-i si din partea noastra numai bine, refacere rapida si !

ioana imi pare rau sa aud de astfel de probleme, sper sa le rezolvati cat mai curand.

Petru Gabriel

AMR ore
pana maine la 8:00

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Jasmine spune:

ate - si eu am avut mari probleme cu o masea si in 2 nopti am luat cate o fiola de algocalmin,ca nu mai rezistam

dayanara - asa cred si eu despre injectiile alea,ca se fac si dupa sapt 34;o sa intreb cand ajung la dr,cred ca abia sapt viitoare

am asa o stare de nervozitate cand stiu ca maine sunteti cateva care nasteti....

oare andira si miria sunt OK?n-au mai intrat de ceva vreme...

33+

Mergi la inceput