Bravo Irinabobe! Bravo Oana! Iepurasi 2010 (102)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dayanara spune:

Oh ce vesti!!!!

Hai Oanka!

sa ai o nastere usoara si sa vina maria repede repede!

roxana 34 silvana aroa si ivan leonard(2.12.2006)
POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioanact spune:

Citat:
citat din mesajul lui honeybaby

Mesaj de la Mihaela : sunt la spital cu contractii. Mi-au facut dexa si antispasmatice. Sper sa cedeze si sa mai stea bebe in burtica

Denisa, 34 + cu bebe roz Maya - Sophie
Doamne ajuta sa fie bine de data asta !

Poze & Filmulete Bebeluna

Sunt alaturi de tine sa mai stea bebelusa in burtica. Doamne Ajuta!

ALBUM
POZE RECENTE
Ioana creste mare

Cum creste bebe Justina

ALINA de IOANA (11 Ianuarie 2008) + 32+ - Justina
DOAMNE AJUTA-NE, sa ne nastem sanatosi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ina_3040 spune:

Neatza fetelor,

sper ca v-ati odihnit si ca suntem toate inca 2 in 1.

Am citit de Loriangi, draga mea iti urez o nastere usoara, refacere rapida si te asteptam cu un bebe sanatos si voinic

Ella si Freedelia intr-adevar trebuie sa ma car cu toate dupa mine, am primit lista de la clinica cu ce trebuie sa pregatesc (pijamale, halat, chiloti, prosop etc), desi trebuie sa duc destule, e destul de buna organizarea, am primit 4 liste in total: doua pt sala de nastere (una pt mine una pt copil) si doua pt spitalizare (una pt mine si una pt copil). Nu imi trebuie tampoane, pampersi, benzi de buric, pompa de muls, biberoane sau alte produse. cel mai mare avantaj e ca nu platesc nimic, intra in asigurare. la sfaristul sederii o sa iau o cutie mare cu bomboane pt personal si o sa o pun in sala comuna a asistentelor. nu pot sa spun care e diferenta intre o clinica privata si un spital public, bat in lemn ca inca nu am avut nevoie de spital.

Am fost sambata si am cumparat drajeurile pt nastere, aici e un obicei si se pregatesc pungute/cutiute cu bomboane din alea tari pt vizitatorii de la maternitate si apoi de acasa. am gasit tare dragute, o sa le asamblez si le fac apoi o poza sa va arat. acuma ma uit dupa felicitari, tot asa se fac "faire-part"-uri de nastere ce se trimit prin posta, vreau sa trimit si pe aici dar si prin tara rudelor si prietenilor (caut unele personalizate unde pun poza copilului).

hai ca v-am impuiat capul cu ce se intampla pe aici. ma intorc la lucru desi nu prea am chef.
va pup pe toate.

Ina 35+

http://picasaweb.google.com/ina3040/PozeIna#

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristina30 spune:

Buna dimineata,

si eu mi-am pus azi bagajul de spital in sfarsit intr-o geanta (era deja pregatit dar intr-un carton), aici tot de acasa de ne luam pijamale, camasa de alaptat, prosop, cosmetice pentru noi... mie mi se pare asa fain, ca am lucrurile mele in care ma simt bine; la nastere mi-au dat o camasa din aia care se inchide la spate, important mai ales in caz ca se face cezariana; chiloti de unica folosinta si tampoane sunt acolo, precum si aparatori de san; eu am nascut natural dar moasa m-a ras putin ca sa fiu pregatita in caz de cezariana, se pare ca e normal. Pentru bebelusi nu-mi trebuie decat hainele de scos din spital, in rest sunt de acolo ca si cosmetice pentru ei, scutece pampers.
Intreba cineva aici de scutece BIO de finet, nu se da nimic pe gratis aici, trebuie sa la cumperi, tot cam asa la vreo 300 EUR investitie, in schimb ce se practica in unele orase e un fel de "inchiriere" a lor si nu le speli singura le dai la spalat si tot primesti curate. Eu nu am de gand sa fac asa, la baiat am mers pe Pampers, m-am inscris pe pagina lor si am primit cupoane de 1-3 EUR si cand erau si la reducere cumparam si ieseam foarte bine.
Aici eu am o asigurare normala, asigurare de sanatate la o casa de asigurari, dar sa stiti ca platim destul de mult pe luna, partea mea e de circa 300 EUR si tot cam atata plateste si firma mea. Asta inseamna sa fii in spital intr-o camera cu 2 sau 3 paturi si sa fie sub observatia unui medica normal, unde merg eu sunt maximal 2 si daca ai asigurare privata, ai dreptul sa stai singura si se ocupa de tine medicul sef. In caz de probleme mai grave, daca ai nevoie de liniste, in limita posibilitatilor poti sa stai si singura, am stat asa data trecuta o saptamana inainte de nastere si una dupa , dar m-am fost saturat, te cam plictisesti bine. In schimb toate camerele au baie interioara cu dus si se face tot timpul curat plus solutii de dezinfectat peste tot pe care le poti folosi. Fiecare camera are si un colt cu masa de infasat si aeroterma deasupra cu tot ce-ti trebuie, si asta se curata si dezinfecteaza in fiecare zi.

O zi buna va doresc si ma infior ca incet incet vin iepurasii...

Hai Oanka!

Cristina 36+ Ingrid Evelina si Magnus Tiberius (7.04.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns 2anke spune:

Citat:
citat din mesajul lui freedelia

Anca -- ma mir ca tre sa iti aduci de acasa prosoape, pijamale. Ma mir si la Ina. Aici, in spitalele internationale sau la VIP, iti dau tot, prosoape, pijamale, sapunuri, sampoane, papuci, ba mi-au dat si calculator de vreo 2 ori, cand nu l-am adus pe al meu.

Da, cei asigurati privat primesc prosoape, halat, papuci, creme... nu stiu daca si pijama, de cele mai multe ori au salon cu un singur pat si numai dr sef ii trateaza dar pentru asta platesc mai mult asigurare. Eu sunt multumita cu ce primesc si am aflat ca o sa am si internet ceea ce n-am avut ultima data.

Anca35+ cu si Lucas 4 ani+9 luni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioanact spune:

Am vb m dvm cu Oana (Oanka) la tel., astepta biletul de externare. Vor pleca acasa, pt ca, inca nu are contractii si poate dura 1-2..sau mai multe zile.
Ne mai tine la curent.

ALBUM
POZE RECENTE
Ioana creste mare

Cum creste bebe Justina

ALINA de IOANA (11 Ianuarie 2008) + 32+ - Justina
DOAMNE AJUTA-NE, sa ne nastem sanatosi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bianka1 spune:

Se pare ca sunt tare grabiti iepurasii nostri.....

hai Oanka

Bianca 37+ asteptandu-l pe Eric Andrei

AMR 8 zile

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babyangel spune:

Citat:
citat din mesajul lui loriangi

buna dimineata fetele,
ce putine am mai ramas nu?
eu am fost aseara la control si maine dimineata este programata taierea... si asa am o teama , nu cum v-a fi operatia in sine , numai sa fie bebe ok si eu sa ma refac repede fara probleme..azi noapte n-am dormit mai deloc, mise derula in fata ochilor prima nastere , ce am facut cum a fost,apoi parca nu aveam tot bagajul facut , plus ca mi se intarise rau burta si ma durea iar bebe era foarte agitat, abia pe la ora 1.30 am reusit sa atipesc putin ca la 3.00 eram in picioare si pana la 5.00 m-am zvarcolit ...sper sa fie totul bine..

ATE 09 am crezut ca ai si nascut am vazut ca nu ai mai intrat si n-am retinut nici cat de avansata este sarcina, ai grija cu maseaua sa nu fie vreo infectie, de obicei cand se umfla nu mai doare, mai bine mergi la dentist si vezi ce zice daca poate sa-ti dea ceva in perioada asta...
nu stiu daca voi reusi sa mai intru zilele astea...sa ne auzim cu bine..

[http://www.xoopit.com/s/20zlj4u46a8ry54w3naj
38sapt,5zile+ victor-andrei+ Iarina-gabriela(17.08.2004)

Loriangi, si tu Brutus? Pai sa nu spui tu nika pana acuma?O rugam pe Rebiana, noua mamica a odiseei, sa te treaca si pe tine la programari ca , nu ne putem baza pe neuronii astia afectati de sarcina

Anca

cu Codrin Fabian in 38 saptamani!!
AMR 2+ saptamani!!!
si mami de Lucas-Sebastian
http://community.webshots.com/user/babyanca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jeni_h spune:

Buna ziua dragelor

Doamne ce-mi vad ochii Cati iepurasi o sa avem maine
Doamne ajuta sa nasteti toate cu bine, fara dureri. Sa aveti bebei sanatosi, mancaciosi si cumintei
Iertare ca nu nominalizez, iar ma lasa neuronu'

NASTERE USOARA !!!

si eu ma pregatesc sufleteste pt sambata cand o sa-mi vad minunea

Va pup pe toate fara exceptie

38+ Sarah Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dayanara spune:

jasmine, pana intra dianami care se pricepe si te poate lamuri, parerea mea e ca injectiile pt plamani se pun si dupa 34, cand diana mi.a raspuns mie, era referitor la ce spuneam eu de perfuziile pt oprirea contractiilor , ca dupa 34 nu se pun, cel putin atosibanul

roxana 34 silvana aroa si ivan leonard(2.12.2006)
POZE

Mergi la inceput