Bravo Irinabobe! Bravo Oana! Iepurasi 2010 (102)
Raspunsuri - Pagina 19
kossir spune:
Gata, am facut baie, am reactionat super, ne-a placut, apoi am adormit in timp ce terminam de imbracat. A fost o scumpica.
De altfel in fiecare zi ma topesc dupa ea. E asa de scumpa, cumintica, strambarici. Aaaaa si a luat-o tati in brate
. Mult mai repede decat l-a luat pe Mihai la vremea lui
.
Mihai e in vacanta si a plecat la verisorii lui, l-am trimis pentru ca mi se parea nedrept sa-l tin doar in casa in vacanta lui, din cauza noastra. Initial n-a vrut, acum e multumit acolo, se simte bine si eu ma bucur pentru el, desi ii simt lipsa teribil de mult. Iar sotul seara e ca un leu in cusca si-l innebuneste cu telefoanele, doar doar o zice sa vina acasa.
Stefimic poimaine e randul tau? O sa scoatem si la tine pampoanele in timp util 
. Doamne ajuta.
Castelana

Andra ce mai faceti voi? Ianis?
Oana, sa ai laptic mult si sa fie bebe Eric mancacios. Senzatia pe care o ai cand e bebe la san este unica, ai dreptate. Si stai sa vezi, ca in fiecare zi e altfel 
.
Fetelor nu stiu daca v-am multumit, daca nu, o fac acum pentru toate aprecierile, urarile, sustinerea, sfaturile voastre. Sunteti o comoara nepretuita 

.
Pup toate fetele, fara exceptie 

http://community.webshots.com/user/kosscar
asteropipan spune:
BABYANGEL offf nu mai spune de durerile de duda, ca deja nu le mai suport.fie ca fac treaba, fie ca stau in pat ,tot le am
si ma ridic, zici ca-s baba. acum ii inteleg pe cei mai in varsta, saracii
cand se plang ba de una ba de alta.bine ca nu mai avem mult.socra-miu care are o gura de aur, s-a pronuntat ieri , si a zis ca pana pe 5 martie sigur nasc
acum asteptam sa vedem ce decide BEBA MEA(asa se zice la bebe in greaca
) te pupam
REBIANA imi pare rau ca cel mic are rubeola.sper sa aiba o forma usoara.
IOANA
asa , fi optimista pt cei mici.
o sa pun si eu de acuum agitatele pt fetele care o sa nasca maine, ca nu stiu daca o sa dorm in seara asta din cauza durerilor
si sigur o sa ma trezesc tarziu.
HAI SILVIA!!!! 
HAI LORIANGI!!! 
HAI MIRUNA!!!!! 
sa aveti pparte de nasteri usoare si puii sanatosi si refacere rapida!!!
noapte buna!!!
pupici la toate

aaaa, HONEYBABY sa poarte MAYA sanatoasa rochita
pupici la fetele cochete
37 +
AMR 2
Printesa mea , mami si tati , te asteapta cu drag!!!!!!!!!
http://www.flickr.com/photos/asteropipan/?saved=1
http://www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=a1aeea6bcec93163a416ed
http://www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=a28f56dddfa1956b072f9d
cenia spune:
intreba elanik despre bagajul de spital din tarile unde nastem.
m-am dus cu poseta in care aveam periuta si pasta, costumasul lu bebe si o pijama(asta e otional) ca nu imi plac ale lor cu spatele desfacut. a si sosete ca am avut nevoie de ele in timp ce nasteam m-a apucat un frig de la picioare, tremuram toata. si la prima nastere, la fel mi-a fost frig si tremuram ( de emotii, de la efort, nici eu nu mai stiu).
in romania mi-am facut geamantan cu rotile si am avut cam tot ce aveti voi acuma pe listuta de spital, era imens.
Honeybaby: vazut rochita, frumoasa. sa o imbraci in rochite ca-s asa dragute fetele in rochite, pe la 1 an, cind incep sa mearga un pic am renuntat la ele ca se impiedica in rochita si se ridica greu, dar is tare scumpe !
cenia spune:
vroiam sa mai intreb de dureri: de duda, e clar, majoritatea aveti, alte organe interne la fel dar de coloana? eu am avut probleme dara cuma e cel mai rau. mai ales noaptea, cind trebuie sa ma duc la baie abia pot merge sa pot pune piciorul in pamint! trebuie sa intreb dr ce creme pot da pe coloana.
seara am picioarele extrem de umflate, ma dor edemele, am inceput sa iau de capul meu, Omega 3 pt gravide, are mai multe vitamine de fapt, si fier combinate cu pastile de usturoi (pt circulatie). parca parca vad o imbunatatire si nu-s asa de umflate dar nu pot jura. am citit despre usturoi dar nu il pot minca pe piine in fiecare zi. nu vad ca are sa strice! le invidiez pe mamicile astea subtiri si cu burta mare! am mai spus-o si o mai spun!
Dianami: tu spuneai ca maninci drojdie? sau un supliment pe baza de drojdie impotriva caderii parului? eu la fiecare sarcina am un par superb, nu cade nik dar dupa citeva luni de la nastere incepe sa cada cu pumnul!
cind vad ca deja va tineti pruncii in brate ma apuca melancolia si vreau si eu!!!! mi se pare asa de unga asteptarea inca vreo 6 saptamini! si eu mai am doi pe acasa pe care ii alint si ma joc cu ei!
inca un efect al sarcinii mi se rup unghiile foarte usor, acum am taiat tot, fiindca s-au rupt pina in carne foarte tare. si doar am dat cu unghia de carut, usor.
eu am cumparat niste paturici cit niste batiste de mari (dar batiste barbatesti) foarte catifelate, le pui pe obrazul lu bebe sa doarma, apoi se obisnuiesc asa cu ele. unii dorm cu ele si cind cresc mai mari. interesanta ideea si abia acum am preluat-o.
am mai cumparat o paturica mai mica dar cusuta pe ea diverse lucruri ca: nasturi,sireturi, fermoar, etichete, butoni, e ca un fel de obiect de joaca pt bebelusi, cam cind incepe sa apuce cu minutele si sa duca la gura. cind mergi undeva si ca sa ii dai ocupatie sa nu faca galagie sau acasa pur si simplu, ii dai paturica, o speli la masina, e deasemenea o idee interesanta! la prmul copil l-am tinut numai in brate! nu pare de crezut, dar asa a fost. pe la 1 an am obosit ca era greu, dar numai in brate vroia! si acum e baiatul lu mama, nu zic nu!
va las, nu mai nasteti asa repede fetelor ca nu e asa placut sa stai cu copil prematur citeva saptamini in spital, mai bine acasa! lasati treaba ca nu arde nik!
Cenia 34 + David 4 ani+ Naomi 20 luni
nafi spune:
Cenia ...doar ce aruncam o ultima privire pe forum inainte de a merge la culcare si am vazut ca intrebi de dureri de spate...
Acum 2 seri am sunat la urgenta ca nu mai stima ce sa fac de durere. practic taram dupa mine piciorul stang!Medicul care era de garda ne-a zis la telefon ca singurul remediu in cazul meu este un medicament care pe romaneste e paracetamol. noroc ca aveam in casa niste eferalgan care contine paracetamol 500 mg si am luat unul. pe urma am pus si un pic de caldura la spate si dupa vreo ora a inceput sa cedeze durerea.
Se pare ca bebe apasa pe un nerv sciatic sau ceva de genul asta...Durerea de "duda" a fost nimica toata pe langa asta!
Sper sa te ajute cu ceva sfatul meu.
Noapte buna fetelor si 

pentru gravidutele de acum si mamicile de maine!
33 +
Riccardo
Stefanna spune:

GREENFROG,MIRUNA,LORI ANGI

SA FIE DOAMNE DOAMNE CU VOI, SI ASTEPTAM VESTILE MINUNATE.
IRINABOBE sa iti traiasca printulRARES si sa te refaci repede.
OANA, se vede prin cuvintele tale cat de indragostita esti de puiul ERIC.
Eu azi mi-am terminat curatenia, de acum chiar nu-mi mai pasa cand nasc.... parca totusi nu as vrea maine, ca sa apuc sa fac si vreo 2 blide cu mancare.
ELLA eu cand am nascut Biencuta m-am dus cu tot, de neinformata ce eram.Inafara de periuta de dinti si pijama( pt ca imi era incomoda a lor) nu am folosit nimic.Si pt bebe mi-au dat de toate, dar eu am preferat sa il imbrac cu hainutele de acasa, dar in rest am folosit de la ei( daiper, alifie de fundulescu,laptic-pt ca am dus lipsa primele 2 zile,etc).De asta data nu ma mai car cu nimic, si sper sa nasc repede si fara probleme ca a doua zi sa fim acasa.
Va pup, ma duc sa ma nanesc ca is franta.
Stefanna mami de
si
39+ 
freedelia spune:
Neatza -- nu stiu daca apuc sa citesc tot pana plecam, abia astept sa vad ce zice doctorul, poate vine bebe asta mai repejor...
Am citit tot, vad ca sunteti bine, nu am timp sa scriu, tre sa iesim pe usa.
Greenfrog 
Loriangi 
Miruna 
Va pup!!!
38+, John (11 Martie 2004), Jodie (16 Martie 2006)
AMR 5 zile maxim!!!
POZE
ANDREEASMAR spune:
Fetele, desi sunt programata pe 2 martie pentru cezariana, se pare ca am eliminat dopul gelatinos, asa ca s-ar putea ca bebe sa imi faca o surpriza... AM EMOTII!!!!!!
Va imbratisez pe toate si sa fiti puternice!
37+ Albert Stefan
[url=http://pregnancy.baby-gaga.com/]
[/url]
Lara spune:
Oh, mai fetelor, ce de agitatie pe aici!!
Irinabobe, draga mea, tu nu erai aia cu okiu` pe mine, scumpa?? Grabit pui mai ai
Felicitari si crestere usoara, iar tie, refacere rapida!
E incredibil de de bebei "tineri" avem acilea. Eu va zic sincer ca asa ceva nu am mai vazut, sper doar ca nu se ia
ca io vreau sa mai fiu gravidoasa macar inca 4 saptamani.. macar..
Fetele care urmeaza azi
Greenfrog, Loriangi si Miruna
sa fiti puternice si sa va tineti puii in brate cat mai repede!! Nastere usoara!
Andreeasmar, draga de tine, nu intra in panica, poate sa mai dureze pana nasti. Oricum, daca e sa fie azi
o sa fii ok, nu-ti fa griji! Doamne ajuta! Oricum, bebe vine cand trebuie sa vina
Be brave 
Vladi
tu clar m-ai deocheat atunci, aveam un chef de vorba si nici un chef de treaba ziua aia.. Nu mai zic ca mai scrisesem inca un mesaj lungut, mai mult pentru tine si Ioanaa, dar se duseee
Acu` inteleg frustrarea fetelor cand zic ca scriu si nu apare mesajul. Oricum, ai revenit tu cu un post si ai zis taman ce voiam io sa va spun
A.. mai zisei de Ella, ca e mai frumoasa ca niciodata acum, m-am uitat la pozele cu sotzu`. Clar ii prieste sarcina ;)
Va pup, zi mare e azi
Sa fiti puternice, fetelor, e minunat ca va veti tine in curand puii in brate!! 
Lara,
35 & mami de Ioana
www.piczo.com/Forsweetdiana?" target="_blank">Rugati-va pentru DIANA
-----------------------
dayanara spune:
rebiana saracutul lucas, acum asta mai trebuia, cum e? stiu ca la inceput poate face febra dar pe urma raman bubitele pe care nu tre sa le scarpine; tu ai facut deja? oricum stiu ca in trim asta de sarcina nu ar fi grav, doamne ajuta sa nu iei nimic iar lucas se va face bine repede
kossir ma bucur ca ati trecut cu bine peste vaccin si ca sofia e linistita, cred ca asta e pt ca tu esti la randul tau linistita si relaxata
nafi si eu am durerea aia pe picior de la sciatica si e de coma....si aici tot paracetamol se recomanda; in prima sarcina mi.a prins ca n.am luat nici.un medicament, in momentul cand m.a durut ceva nasol, cum ar fi o masea, mi.a trecut repede cu paracetamol, daca ma indopam cu diverse sigur nu.si mai facea efectul
apropo de camasi de noapte, alea cu spate desfacut sunt doar pt chirurgie, la nasteri si pe toata durata spitalizarii ni se dau camasi simple cu niste floricele, cu guleras si nasturi pt alaptare, dar foarte comode, largi si.mi convine ca daca ma patez la inceput schimb cate vreau eu fara sa ma car cu cele de acasa
roxana
34
silvana aroa si
ivan leonard(2.12.2006)
POZE