Bravo Irinabobe! Bravo Oana! Iepurasi 2010 (102)
Raspunsuri - Pagina 20
ami_84 spune:
Curaj fetelor!
Hai Silvia!
Hai Loringi!
Hai Miruna!
Irina AMR ... o data cu martisorul, nu mai devreme

ami_84 spune:
Neata! Am incurajat un pic fetele care astazi au intalnirea cea mare..
Ma bucur sa aud ca sunt vesti bune de la Mihaela!
Carmen pup printesa mic si ascultatoare de mamica!
Sa-i fie de bine vacanta lui Mihai!
Rebiana sanatate lui Luca!
sa-i treaca bubitele..
Cenia in legatura de durerea piciorului.. am mai auzit la alte fete ca bebelusul poate sa apese pu un nerv si de acolo aceste probleme. Parca Babyangel a avut o asemenea problema la sarcina anterioara. Poate iti mai da ea un sfat..
Stefanna mai ai un pic si te intalnesti si tu cu micul print.. dar nu inainte sa faci vreo "doua blide cu mancare"
Delia te asteptam cu vesti de la doctor!
Oana felicitari mamica pt sentimentele care te incearaca cu bebe Eric in brate!
O zi buna tuturor!

ami_84 spune:
Ma duc sa mai dorm nitel ca vad ca inca nu m-am trezit bine.. am mancat din litere. ![]()

babyangel spune:
'Neata la toata lumea,
Curaj mamicile programate azi!!
Haide Greenfrog!

Haide Miruna!

Haide Loriangi!

Stefimic, pt tine ne agitam maine, nu?
Anca

cu
Codrin Fabian in 38 saptamani!!
AMR 2+ saptamani!!!

si mami de
Lucas-Sebastian
http://community.webshots.com/user/babyanca
babyangel spune:
Eu am avut o noapte crunta
E din ce in ce mai rau cu duda mea, si ma intreb cu groaza cum ma urc eu luni pe "calutul Troian"
Deci abia ma misc si nici poveste sa imi pot departa picioarele. Ce naiba se intampla...nu inteleg!
Aster, pe cuvant ca imi vine sa plang de dureri ..cum zici tu Baba e putin zis!
Pt mine e groaznic ca m-au luat din luna a 7-a si nu m-au mai lasat
Si acuma ma doare si burta noaptea cand ma intorc.
Am visat asta noapte ca alaptam!Si aveam lapte din belsug si nu simteam deloc durere!
Cred ca din cauza mesajului de la Oana care asa dfrumos a vorbit de primul alaptat
Anca

cu
Codrin Fabian in 38 saptamani!!
AMR 2+ saptamani!!!

si mami de
Lucas-Sebastian
andira spune:
Neatza!
Rebiana - of, imi pare rau ca Luca are rubeola. Tu ai imunitate?
Nici nu mai stiu daca mai afecteaza acum cu ceva sarcina... eu sper ca nu. Multa sanatate amandorura!
Honey - chiar daca faci ROR-ul, asta nu-ti asigura imunitate neaparat. Stiu copii cu ROR facut, si care apoi au facut oreion, etc.
Dianami - vroiam sa-ti spun de mai demult, m-ai luminat cu papiloamele alea. Am unul pe burta, in stanga, aparut in sarcina cu Nati, si de care n-am scapat. Am tot zis ca ma duc la dermatologie sa ma scape de el, nu m-am dus, si in sarcina asta s-a marit.
Abia astept sa nasc, sa nu-l mai vad.
Ami - multumesc 
Are cineva numarul de tf al Miriei? Eu nu il am, dar vad ca n-a mai dat de mult pe aici. Oare o fi ocupata tare? Ca nu ma gandesc la probleme / nastere, e mult prea devreme.
Si noi doua nici n-am cumparat inca hainute, carucior etc. ![]()
Nu-mi vine sa cred ca azi sunt 3 fete care nasc, si maine si Silvia...
Tinem pumnii! 
33+
freedelia spune:
Neatza si de la noi, a doua oara pe ziua de azi!
De la noi nici o veste noua, colul inca inchis, asa ca ramane cum am stabilit, cezariana Marti. Asa ca AMR 5 zile... Mai bine asa, pana atunci definitvam aranjamentele pentru zilele de nastere ale copiilor... ma incurajez si eu singura, ce sa fac...
Rebiana -- imi pare rau de saracutul baietel bolnavior. Nu stiu cum e boala asta dar oricum, placuta nu cred ca este...
Andira -- si eu ma gandeam la Miria si voiam sa intreb de ea
Babyangel -- imi pare rau de durerile tale, stiu exact cat de nasol este. Culmea, ca mie mi se pare ca in ultima saptamana mi-au mai trecut, dar am avut nopti cand ma sculam si nu ma puteam misca de durere... Mai e putin...
Andreea -- te bate gandul vad sa nu mai nasti in aceeasi zi cu mine :) bahta multa oricum ar fi!!
Va pup si raman prin zona...
38+, John (11 Martie 2004), Jodie (16 Martie 2006)
AMR 5 zile maxim!!!
POZE
catus76_ro spune:
Neata !!!
Scrisesem un mesaj lung si s-a duuuus
Felicitari recentelor mamici Oana si Irina, refacere rapida si bebei sanatosi si cumintei!
Pt fetele care vor naste azi sau zilele astea scot cateva agitate

De dureri ma plang si eu...de duda, de oasele bazinului, de mijloc, de arsuri pe gat (noaptea mai ales), de burtica pietroi
...dar le suport cu stoicism gandindu-ma ca mai e f putin si imi voi tine baietelul in brate!
Sapt aceasta trebuia sa fie ultima la serv, urmand sa intru in concediu medical de la 1 martie, dar dr mi-a recomandat mai bine sa stau acasa ( e plecat din tara sapt asta) si asvoi face pt ca deja maine implinesc 38 sapt si orice e posibil![]()
Pe 1 martie cand voi merge la control vom stabili si data operatiei de cezariana, sper eu cat mai aproape de 40 de sapt! Bebe e tot transversal asezat si inca se sbenguie de zor...dovada ca inca mai are spatiu la dispozitie( e cam micut la gramaj)
Va citesc cu mare drag si nerabdare sa aflu vesti noi si va trimit pupici la toate

![]()
GINA, mami de bulgaras PETRU-CRISTIAN, 21 dec 2007 si de TEODOR-MATEI in martie 2010!
babyangel spune:
Mesaj de la Silvia:
bebe s-a mobilizat azi noapte si a inceput travaliul. Am ajuns la Filantropia, m-au internat si asteptam sa vedem cat de repede ma dilat
Haide bebe !!! Ajut-o pe mami sa scape repede
Anca

cu
Codrin Fabian in 39 saptamani!!
AMR 10 ZILE maxim !!!

si mami de
Lucas-Sebastian

ivan leonard(2.12.2006)