Bravo Irinabobe! Bravo Oana! Iepurasi 2010 (102)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns honeybaby spune:

Cred ca sunt cu capu'
Desi azi nu m-a suparat nimeni, am facut tot ce mi-am propus si a iesit bine, sunt plina de nervi si pusa pe cearta.
Sper sa fie de la trezitul la 7 dimineata si sa nu primesc vreo veste proasta sau sa aflu ceva nasol maine.
Maine trebuie sa-mi dea raspunsul cand vin cu usa de exterior s-o monteze. Eu sper ca maine sa vina. sunt tare curioasa cum o sa arate pusa. Are o culoare cam ciudata, eu am botezat-o gandecel pt ca arata ca un gandacel in care bate soarele si se vad reflexiile alea de maro-aramiu..

Denisa, 34 + cu bebe roz Maya - Sophie
Doamne ajuta sa fie bine de data asta !

Poze & Filmulete Bebeluna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babyangel spune:

Asteropi nu stiu ce sa zic de 'cuib" dar eu de ceva vreme tot il pregatesc si il curat si inafara de de dureri cumplite de "duda si de spate, nu ma aleg cu nika

Ramy 77 nu pot sa cred ca avem deja cercelusiE super Briana. Dar asa de mari par hainele, de parca inoata in ele? Sigur sant de nou nascuti?

Anca

cu Codrin Fabian in 38 saptamani!!
AMR 2+ saptamani!!!
si mami de Lucas-Sebastian
http://community.webshots.com/user/babyanca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kossir spune:

Buna seara burticute,

Mai, mai, mai ce activitate pe aici.
Irina sa traiasca bebe Rares, sa fiti sanatosi si fericiti. refacere rapida si laptic mult. Rares bine ai venit, sa fii papacios, dormicios si norocos
Silvia,[majoreta]
Loriangi
Miruna
Nastere usoara si refacere rapida fetelor, bebei sanatosi si mancaciosi.
Child daca voi aveti 38 de saptamani de ce nu-l scoateti? Orice ar fi doamne ajuta, sa auzim doar vesti bune

Oana si pentru Eric. sa veniti cat mai repede acasa sa va auzim, citim mai des.

Ioana 28, imi pare rau ca nu ati depasit complet problemele. Chiar daca or fi serioase, asa cum spun toate fetele, acum ai alta treaba. Dupa nastere, refacere, intrare in ritm, puteti lua decizii serioase. Acum nu se pune problema. Concentreaza-te pe cei doi copii si lasa restul pe planul doi. Cand va veni momentul vei vedea. Stiu ca nu-i usor, dar zau ca merita . Altfel, o graviduta asa frumoasa si sexi. Sa fii sanatoasa.
Rami nu reusesc sa vad noile poze . Mai incerc.
gabi ati iesit la plimbarica. Vreau si eu. Dar aici e vreme ploioasa deocamdata si zic sa depasim 15, 20 de zile ca sa iesim..
Freedelia sa-ti fie de bine pedichiura si restul. E asa de bine dupa cosmetica, te simti asa curata si usoara.
Mihaela ce mai face?

Noi suntem bine, inca mancam si dormim foarte bine, ieri am facut vaccinul, BCG si contra hepatitei B, ne-am comportat exemplar , fara febra sau alte complicatii. Mai nou mai stam in patut cu ochii pe pereti, dar nu facfem scandal. E bine.

Nu am terminat de citit, nici de scris tot ce voiam dar trebuie sa pregatesc baica. Am niste emotii!!!!!

Va pupic, o seara placuta.

http://community.webshots.com/user/kosscar

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miruna79 spune:

Va multumesc fetelor ptr galerie, maine de dragobete ma intalnesc cu minunea mea mica..
Bafta mare ptr greenfrog,loriangi ,stefimic
Va pup pe toate si va tin la curent.

Speranta este ceea ce ne indreapta corabia vietii catre tarmurile implinirilor....

Miruna 39+ Daniel
AMR 2 zile
BEBE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioanaa28 spune:

Vladi, Cata, Carmen. asteropi la toate..(Vladi, am 31)
Mi-ati dat incredere si deja mi se pare si mie ca nu e totul chiar atat de negru
Stiu ca-l va iubi si pe bebe 2, doar si pe Alex il adora...dar asta nu va rezolva toate problemele..in fine, vom vedea.

Mai bine revenim la iepurasi, ca se anunta puzderie...Chiar ma uitam pe listuta de martie, in afara de programari, ce multi sunt !!
chiar ma intrebam, oare nu-i mai bine cu cezariana, cand e totul programat? Nu de alta dar mintea mea e varza tot facand scenarii cu ce, cum, cand o sa se intample... Ca sa nu zic ca ieri am avut cateva contractii dureroase..sa vedeti ce repede am facut valiza..erau toate pregatite pe o masa doar ca nu le pusesem in geanta, cum zicea Castelana, sa nu mi se para ca grabesc lucrurile.

Noapte buna si linistita tuturor..

Ioana, 37+ , si Alexandru ,07.04.2006.
Alexandru
BEBE...in burtica..
Sarbatori de iarna...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nemary spune:

greenfrog,loriangi ,stefimic, Miruna

nastere usoara, fetelor si bebei sanatosi si mancaciosi.

felicitari Oana

felicitari Irina

Mari de Daria Maria(29.01.2008) 34+
Povestea Darului plangacios

sunt tot mai mare
Daria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Rebiana27 spune:

Antrenez motatele din seara asta, ca maine de dimi nu stiu la ce ora voi intra si n-as vrea sa ratez incurajarile pentru vreuna dintre fete!
Sooooooo.....

HAI SILVIA!!!

HAI MIRUNA!!!

HAI LORIANGI!!!

Mami de Luca again ~ ... dulcea si frumoasa printesa rozalie

I can't fake with dignity so i'll not try!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Rebiana27 spune:

P.S. Luca are rubeola!!

Mami de Luca again ~ ... dulcea si frumoasa printesa rozalie

I can't fake with dignity so i'll not try!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bianka1 spune:

Buna fetelor,

Am ajuns si noi acasa si numai ce vad ca a nascut Irina. lipseste omul cateva ore si mai apare un iepuras. Deja incepe sa imi fie teama cand intru pe forum
Asadar Felicitari mami Irina! bun venit Bebe Rares!

bafta multa mamicilor de maine
hai Miruna
hai Silvia
hai loriangi

Child sunt sigura ca totul va fi bine.

Denisa am vazut rochita bebelunei este superba. Si in legatura cu spiderman, bebeluna e spiderwoman, desi la inceput a incercat sa va pacaleasca.

Rebiana
imi pare rau ca e bolnavior Luca. Multa sanatate

Ioana un buchet mare de ca sa treci mai usor peste problemele cauzate de sot. cu rabdare se vor rezolva toate.

Fredelia ce fericita trebuie sa fi ca te-ai aranjat. Si eu ma duc joi la coafor, ca doar bebe trebuie sa o placa pe mami.

Dayanara ai grija ce iti doresti.....ca s-ar putea sa se intample. Ai vazut doar ce surpriza putea sa iti faca bebelina Silvana. Cred ca esti nerabdatoare sa o ti in brate, dar mai las-o un pic la caldurica.

Bianca 37+ asteptandu-l pe Eric Andrei

AMR 8 zile

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns honeybaby spune:

Ma bucur ca va place rochita bebelunei..
Bianka - da, e spiderbaby momentan. Defapt acum e cuminte. Sughita. Ce ti-e si cu betivii astia
Rebiana - sper ca ai imunitate la rubeola. E mai bine sa o faca acum cand e mic, chiar daca e mai greu sa te intelegi cu el sa nu se scarpine. Un mare pup
Eu le-as indesa pe gat vaccinul ROR la cei care l-au facut obligatoriu.

Denisa, 34 + cu bebe roz Maya - Sophie
Doamne ajuta sa fie bine de data asta !

Poze & Filmulete Bebeluna

Mergi la inceput