Bravo Irinabobe! Bravo Oana! Iepurasi 2010 (102)
Raspunsuri - Pagina 13

Rebiana27 spune:
Child sunt sigura ca totul va fi bine! Suntem alaturi de voi!
Ioanaa am vazut pozele si am o obiectie .. ce burtoi vezi tu?? E asa draguta burtica si micuta incat dupa nastere n-o sa mai ramana nici urma!
Mami de Luca again ~
... dulcea si frumoasa printesa rozalie
I can't fake with dignity so i'll not try!!

nibi_niki spune:
Child,uite o de la mine.Sa dea DD sa fie totul bine.
37+
http://www.flickr.com/photos/44856184@N03/

greenfrog spune:
child dar tu esti in saptamana 38, de ce vrea sa te mai tina pe perfuzii?
Bafta multa, sa fie totul bine!
Petru Gabriel
AMR ore
pana maine la 8:00

dayanara spune:
andira ma bucur ca esti ok!
ioana ce burtica frumoasa si ce silueta ti.ai pastrat!
child imi pare rau pt vesti dar sigur internata si sub supraveghere va fi totul bine si tu vei sta linistita
apropo de siluete era o tipa la spital slaba rau , si burta mica, incat eu ma gandeam ca saraca are vreo 32 de saptamani si ceva amenintare de nastere prematura, cand colo ea avea 40 de saptamani si a nascut un bebe 3.800 :)))
roxana 34
silvana aroa si
ivan leonard(2.12.2006)
POZE

nibi_niki spune:
Rebiana,v-ati razgandit cu numele bebilinei?Credeam ca numai noi avem o problema cu numele37+

Ina_3040 spune:
ufffff fetelor ce de evenimente! nici nu mai imi sta capul la porcariile ce trebuie sa le fac la servici
Irinabobe felicitari pt cavalerul Rares, sa creasca mare sanatos si voinic! si va asteptam pe amandoi acasa.
Child imi pare rau sa aud ca trebuie sa te internezi, sper sa fie totul bine si sa raspunda bebe bine la perfuzii. daca nu mai bine iese afara ca recupereaza el cu lapte bun de la mami. te pup si asteptam vesti bune
Ioana28 cred ca nu e o atmosfera placuta acasa dar capul sus, tu esti o femeie puternica si mergi mai departe pentru copii. si eu am avut probleme in casatorie, nu o data era sa ii fac bagajul sotului dar au trecut pana la urma. si mie mi-a zis sotul unele care m-au ranit atat de adanc si pe care nu le voi uita niciodata dar asa sunt barbatii (unii dintre ei), vorbesc de multe ori fara sa gandeasca sau fara sa realizeze ce monstruozitati ne zic. oricum in majoritatea casatoriilor apar momente de cumpana (mai ales acum cu bebe 2 pe drum) si daca nu exista tarie si vointa din partea ambilor parteneri atunci pot aparea certuri sau chiar rupturi. sfatul meu de femeie berbec(=incapatanata) e sa nu il lasi sa te vada cum suferi, nu plange in fata lui si nu ii arata cat esti de ranita ci sa vada o femeie puternica ce poate continua cu sau fara el. o sa isi dea seama ca din prostia lui poate pierde o famile atat de frumoasa. eu asa as face si asa am si facut pana acuma, dar sunt sigura ca fiecare reactioneaza in alt fel. te si suntem alaturi de tine.
Ina 35+
http://picasaweb.google.com/ina3040/PozeIna#

nafi spune:
Sa nu-mi creada ochilor! Irina tace si face draga de ea! dar cred ca iepurila e mai degraba "vinovatul" S-a grabit sa iasa pe imas si sa stea in brate la mami!!
Felicitari Irina , recuperare cat mai rapida si sa ai parte de un Rares sanatos si cuminte!
Greenfrog...multa bafta ptr maine! asteptam cu nerabdare sa-ti vedem comoara!
Child nu fi prea ingrijorata , esti destul de avansata cu sarcina ca sa fie vreo problema daca nasti in cateva zile! totul va fi bine!
Vad ca si al meu se agita de mama focului de parca vrea sa iasa prin buric! dar trebuie musai sa mai stea la dospit...ca altfel iese mini iepuras!
33 +
Riccardo

ami_84 spune:
Bravo Irinabobe!
Bine ai venit pe lume Rares!

AMR ... o data cu martisorul, nu mai devreme

nibi_niki spune:
Fetele care se ocupa de prima pagina, cred ca ar fi bine sa o trecem si pe greenfrog la programari pentru maine.Ca eu deja nu mai stiu cine naste si cum naste zilele astea.Ar fi pacat sa nu scoatem majoretele pentru toate fetele37+

honeybaby spune:
Wow!!!! Intru sa vad daca mai stiti ceva de Mihaela si vad ca a nascut Irina!!!!!
Irina Bravo. Fericitari pt bebe Rares si refacere usoara.
Bebe Rares sa fi cuminte si sa iesi repede de la incubator si sa papi laptic de la mami
Oanka – nu o cunoastem inca pe Mariuca ?? Lasa ca vine ea cand e pregatita
loriangi- curaj !!! totul o sa fie bine. Eu chiar ma gandeam ca daca ajung la cezariana programata nu dor toata sapt cu gandul la asta.
Ella – buna idea cu net pe telefon. Ai putea sa faci o nastere in direct. Acum impiiingggg. Acum repir huuu huuuu huuuu !!!
Greenfrog – ce ma amuza barbatii care dau sfaturi despre nastere!!!
Deci pregatesc un bax de majorette pt maine ?
Gaby –fericitari pt plimbarica cu carutul
Ioanaaaa wow !!!! Eu nu stiu cum poti sa fi asa de slaba si cu burtica aia mareeee. Esti simpatica rau.
Chield – bafta ! desi sunt sigura ca bebe e bine
Ma bucur ca Oana o sa-l vada pe bb Eric azi . Clar vreau nastere natura ca altfel nu ma tin nici legata atat in pat fara sa-mi vad bebeluna.
Eu am plecat la 8 dim si acum am ajuns acasa.
Bebeluna tot renoveaza de ieri prin burta cred ca deja a mutat placenta pe partea cealalta. Cand ma urc in masina face pe spider man si imi intinde burta in toate directiile.
Seara are o problema cu vezica si colul, cred ca nici pozitia lor nu-i convine. In curand o sa dorm cu picioarele in sus numai sa-mi lase colul in pace.
Scuze am recuperat in viteza si am uitat si mai multe
Denisa, 34 + cu bebe roz
Maya - Sophie
Doamne ajuta sa fie bine de data asta !
Poze & Filmulete Bebeluna