Tincturi

Tincturi | Autor: Monica-Elena

Link direct la acest mesaj

Ce stiti despre tinctura de vasc, de branca ursului si de echinacee?
Se pot lua toate trei in acelasi timp?

Monica

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Victoria spune:

Eu am inceput de luna asta sa iau tinctura de Branca ursului (si eu, si sotul). Nu stiu de celelalte, dar asta are super-recomandari pt. fertilitate la ambele sexe. Are un gust infiorator,dar....

V.

veni, vidi, Victorie!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crinuta spune:

Cine ti-a recomandat tincturile Victoria?
Te rog sa ne tii la curent.

pupici
Crinuta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabid spune:

Eu iau pastile echinaceea.Sunt pentru cresterea imunitatii organismului.Sunt o fire bolnavicioasa.Acum 2 saptamani am racit si acum am reusit iarasi.Astept sa ma fac bine si sa-mi fac vaccinul antigripal.
Branca ursului este pt sterilitate si masculina si feminina.Eu ii dau regulat sotului meu si nu are probleme.Am incercat sa iau si eu pt stimularea ovarelor dar aveam dureri cumplite si dupa 3 zile mi-a scazut tensiunea f.tare,adica de la 11 cu 6 aveam 8 cu 4.Aveti grija,trebuie luata cu tinctura de maghiran.
De vasc nu stiu nimic...mai stiu ca napraznicul este un progesteron natural.

Gabi si Monica 2 ani .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Monica-Elena spune:

Cum iei Veronica tinctura de branca ursului?

Monica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Vanina spune:

Vascul este de asemenea un excelent reglator hormonal si un leac fffffff bun impotriva sterilitatii....eu am cautat tinctura de vasc si nu am gasit...m-am gandit ca poate nu se fabrica....
Voi ati gasit pe undeva?Unde?Vreau neaparat sa-mi cumpar!De asemenea vascul este cardiotonic,are efecte fff buna asupra circulatiei periferice si asupra inimii si este un reglator al tensiunii.Mie mi l-a recomandat chiar medicul!

Mergi la inceput

Tinctura de branca ursului ne-a fost recomandata de dr., plus Catinofort pt. el. O luam amandoi, 1 lingurita in 100 ml apa, de 3 ori pe zi.

Sfat: beti-o fara sa respirati, apoi, tot tinindu-va respiratia, beti un pahar de apa, apoi miere... O sa vi se para mai suportabil....

El mai ia si Bio-seleniu+zinc (de la Pharmanord) si Potent Power, si eu Kamayani.

Cica ar combate si stressul.... ar fi bine....

V.

veni, vidi, Victorie!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crinuta spune:

Eu stiu ca se numesc picaturi de vasc, si am vazut la Ki-life in Piata Amzei.

CRinuta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Parvutoiu Anca spune:

Victoria, draga mea, ptr ce exact ti-a recomandat dr-ul Branca Ursului?? Gabi, tu spui ptr stimulare ovare, adica ptr stimulare a ovulatiei???

Vreau sa ma apuc de un regim naturist cateva luni, dar nu are sens sa iau ceva ce nu imi foloseste, de aceea vreau sa stiu.

De picaturile de vasc am auzit si eu si daca sunt un bun reglator hormonal, atunci e super - de asta as avea nevoie!!
Crinuta, nu te supara - ce este Ki-Life - un magazin din Pta Amzei ??

Va pup, fetelor,
Anca

Mergi la inceput

Draga Anca,

Nu am acum la mine indicatiile de la Branca Ursului, le aduc maine. Poti totusi sa-ti cumperi (e 45.000 sticluta, eu iau de la un magazin naturist de la Drumul Taberei 34). In general e pt. fertilitate (spermatogeneza la ei, stimularea ovulatiei la noi, antistress, etc, samd). Daca ar fi sa faca numai jumate din ce scrie acolo, si eu tot as fi fericita...

Acu, ce sa va zic, o iau de o sapt (+ Kamayani) si singurul efect e ca am chef.... ma intelegeti, ca imi cam pierise dupa atatea probleme. Bun si atat, pana la urma....

V.

veni, vidi, Victorie!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns speranta spune:

Cine va recomandat picaturile de vasc? in cazul in care nu se gasesc se poate folosi maceratul? Referitor la vasc stiu ca au fost discutii contradictorii ca ar fi toxic,eu nu stiu de aia va intreb si cum se ia ?

Mergi la inceput