Tincturi

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cali spune:

fetelor, am eu prospectul la mine, ca si eu l-am luat timp de vreo 2 saptamani. Iata ce scrie:
Tinctura de branca ursului - este un afrodiziac tonic excelent, atat pentru femei cat si pentru barbati, actionand prin stimularea activitatii gonadelor cat si prin actiune antispastica si de reducere a stresului si anxietatii, marind dorinta sexuala.
Actiuni: tonic general, afrodiziac intens, stimulent al activitatii gonadelor, antispastic uterin, stimulent digestiv, hipotensiv.
Se recomanda pentru:
- astenie sexuala, impotenta, fridigitate
- oboseala cronica, nevralgii, reumatism
- hipertensiune arteriala (Gabid, ai foarte mare dreptate, scade tensiunea, si eu am tensiunea mica in general.. dar am luat in combinatie cu ceai de maghiran)
- anexita, metroanexita, menopauza prematura
- digestie dificila

nu stiu din ce motive, dar la mine BU a avut ceva reactii adverse.. mancarimi si mi-au aparut niste bubite.. nu vreau sa va sperii, dar la mine asa s-a manifestat.. si sotul meu la fel, si el lua doar tinctura de BU, si am dedus ca asta ar fi explicatia.. si totusi era in perioada de valabilitate.Intr-adevar, este un afrodiziac excelent, asta pot spune ca am simit...eu mai luam si ceai de naprasnic, capsule de naprasnic si capsule de ulei de catina.. tinctura de BU nu o mai iau, cu celealte continui si acum...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anis spune:

E o tampenie ....tinctura de branca ursului nu face rau, daca e luat in combinatie cu tinctura de maghiran

Sotul meu o i-a de 5-6 luni si i s-a imbunatatit spermograma.
Eu am luat-o ceva mai rar, dar o luam mai ales in timpul menstruatie, pt preveniea de anexiste ,chisturi etc.

In ceea ce priveste partea afrodisiaca eu nu am simtit-o , si nici sotul....sau poate nu avem noi nevoie

Mai multe despre...Branca ursului:

- Impotenta hormonala si vasculara, sterilitate masculina. Se ia de trei ori pe zi cate o lingurita din acest preparat, amestecat intr-o cana cu apa. Pentru a avea eficienta, este bine ca administrarea sa se faca pe nemancate. Acest preparat stimuleaza secretia gonadelor, dilata vasele din zona genitala (o actiune extraordinar de importanta pentru cei la care impotenta apare pe fondul restrangerii calibrului vaselor sanguine), creste numarul spermatozoizilor si le imbunatateste motilitatea.
Amenoree, sterilitate feminina. Se foloseste pulberea de branca ursului, administrata pe stomacul gol, cu putina apa - o lingurita de trei ori pe zi. Efectele apar din prima luna.

-Anexita-Tratamentul medicamentos in anexita, de exemplu, este facut in perioada ciclului menstrual, atunci cand circulatia sanguina, care de obicei este deficitara, este mult amplificata in aceasta zona. Folosirea acestei plante sub forma de tinctura rezolva aceasta problema si da o eficienta deosebita tratamentului, fie el naturist sau alopat. Se ia o lingurita de tinctura de trei ori pe zi, cu apa. Tratamentul cu branca ursului se face minimum o luna, iar pentru afectiunile cronice - minimum trei luni

Intern: Planta le este contraindicata femeilor gravide. Problemele de prostata manifeste sau latente pot fi activate de aceasta planta - in cazul in care apar jena la urinare sau inflamatia prostatei, se va intrerupe tratamentul cu aceasta planta si se va trece la o cura cu pufulita si ghimpe , dupa care tratamentul va putea fi reluat. In caz de hipotensiune, aceasta planta va fi administrata impreuna cu maghiranul (Majorana hortensis), care are rol compensator pentru aceasta deficienta.

AniS

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Monica-Elena spune:

Vanina si voi toate gagicilor eu am luat ieri de la Plafarul de la Unirea de langa Hanul lui Manuc tinctura de vasc si de branca ursului. Nu sunt scumpe cam 40.000 - 45.000 lei sticluta. Am auzit si eu de tinctura de vasc ca face minuni si cum numai o minune mai pot astepta am zis sa incerc ca de pierdut nu mai am ce.
Va pe totae gagici,

Monica

Mergi la inceput

Speranta, tinctura de vasc se ia de 3 ori pe zi cate 10-15 picaturi intr-un pahar cu apa. Vascul este toxic in functie de pomul pe care creste. El fiind un parazit. Cred ca cei de la plafar il culeg de unde trebuie cu siguranta.

Monica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cali spune:

Anis, eu nu am spus ca este o tampenie.. ci numai ce mi s-a intamplat mie! si am luat-o in combinatie cu maghiran..si m-am informat indeajuns inainte sa o iau. Nu e vorba de produs in sine, ca nu este bun, ci numai de persoana mea.. am intrebat numai daca a patit cineva asa ceva? in dorinta de a gasi o explicatie.. dar multumesc..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crinuta spune:

Ki life este o farmacie si cu produse naturiste in Piata Amzei. Acolo se gasesc cam toate tincturile, ceaiurile, tot felul de combinatii de miere, etc.

pupici
Crinuta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crinuta spune:

Monica, te rog sa ne tii la curent in legatura cu vascul. Si eu am auzit ca ar face minuni, ca ar combate sterilitatea, insa parca am inteles ca scade tensiunea arteriala. In fine, nu stiu prea multe despre asta, asa ca sper sa "funcioneze" la tine.

pupici
Crinuta

Mergi la inceput

Multumesc Crinuta. O sa te tin la curent cu ce se intampla. Iau de trei zile dar nu am sesizat nimic deosebit cu tensiunea mea.

Monica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabid spune:

Eu am tinut tratamentul Liviei 3 luni.Am luat tot ce scrie acolo dar nu am reusit din cauza sotului care are el probleme.Tratamentul Liviei este pe pagina principala.

Gabi si Monica 2 ani .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Victoria spune:

Pt. barbati am luat tot de aici, de pe forum, emailul Dr. Gal Vanea de la Cluj (medicina naturista), i-am scris, si ne-a trimis un formular e completat cu datele noastre, pt. ca in functie de ele sa ne trimita un tratament. O sa va spun ce ne-a recomandat. Oricum, a spus ca ce luam acum (tinctura de Branca Ursului si Catinofort) sunt foarte bune.

V.

veni, vidi, Victorie!

Mergi la inceput