Burtici cu delfinasi de iulie-august 2010 (34)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Victo spune:

lia, mi/a mai venit o idee. din cate stiu, sa verifici OG ul, si somajul se considera contributie la asigurari si poti beneficia de indemnizatie.nu ar putea fi si asta o solutie?
hai ca noi te innebunim mai mult de cap cu ideile noastre.
sau pur si simplu renunti naibii la serviciu, acum tu stii cum stati financiar...

eu mi-am schimbat de azi semnatura, ca am baiet mare si cuminte :) maine poate oi lucra mai mult, ca azi, fiind zi de luni am cam tocat frunze la caini.

Paula cu Mihai 20+ si Stefan (30 oct. 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lia73 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Victo

lia, am inteles acum pb..Doamne ajuta sa duci cu bine la termen sarcina! ai burtica serioasa din cate vad :):)si la mine acum e evidenta sarcina.la prima aratam asa cam pe la 7 luni :)
mai stiu o prietena care nu s/a dus la serviciu pe perioada sarcinii, a vorbit cu seful ei si si/a platit din buzunar taxele la stat- impozite si ce mai plateste angajatorul,sa figureze ca si angajat, ca sa beneficieze de indemnizatie apoi. tu nu poti rezolva asa?

Paula cu Mihai 19+ si Stefan (30 oct. 2007)

o sa vb si yo cu distinsul sef, sper sa am intelegere din partea lui
ca esti bun cat dai la sapa si te slugareste
dupa aia te............
asta e
tara lui papura voda

+17 Asteptarea este tare grea dar rasplata va fi pe masura!! pozulici

paunita

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui beluistef

Lia am o cunostinta care lucra intr-un magazin alimentar si trebuia sa faca efort fizic, iar de cand a ramas insarcinata a stat numai in medical pana a venit timpul de prenatal. Stiu ca s-a plimbat prin cateva comisii, in fiecare luna,vreo 3-4 luni parca, dar intr-un final iau dat definitiva decizia aia sau ce o fi fost ca pana a intrat in prenatal nu s-a mai prezentat la comisiile alea. Deci se poate. Parca i-a trebuit si cateva zile de internare. Intereseaza-te ca se poate sigur.
Cu fara plata vezi sa nu iti cauzeze...tot ce este fara plata se scade din vechime.

Elena, 20+ cu
Si mamica de Luisa ( 23.07.2005)& Beatrice ( 02.06.2003)

saru'mana

paunita

Mergi la inceput

sper sa se rezolve intr-un final ca altfel ii

paunita

Mergi la inceput

si asa sunt abstinenta de 4 luni

paunita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns beluistef spune:

Vorbeste cu ginecologul si poate te "interneaza" cateva zile sau iti spune exact cum sa faci si fii optimista si vezi ca se va rezolva. Daca ma intalnesc cu fata aia chiar o s-o intreb cum a facut si iti pot spune ce si cum exact.

Elena, 20+ cu

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui beluistef

Vorbeste cu ginecologul si poate te "interneaza" cateva zile sau iti spune exact cum sa faci si fii optimista si vezi ca se va rezolva. Daca ma intalnesc cu fata aia chiar o s-o intreb cum a facut si iti pot spune ce si cum exact.

Elena, 20+ cu

chiar te rog

paunita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bumblebee spune:

Lia, oricum va fi bine! Ai sa vezi, mai ai CM, timp in care iti vei putea analiza exact optiunile.

Alina 16+ cu
gargarita

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui bumblebee

Lia, oricum va fi bine! Ai sa vezi, mai ai CM, timp in care iti vei putea analiza exact optiunile.

Alina 16+ cu
gargarita

asa este ai dreptate

paunita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sheritra spune:

Saliu gagcute!

Sa vedeti ce am patit ieri, ma trezesc pe la 7 dimi cu un presentiment, amusin in toate partile, da, era ceva deoasebit, era deosebit de frig. Hait ca a cazut curentul si nu merge centrala. In ultimele doua sapt ne cam cadea curentul de la strada din cauza ca un vecin si-a facut gardul facand soclul chiar pe cablul meu de curent ingropat in pamant. Si cum pana acum a fost pamantul inghetat nu s-a putut sapa pt reparatii.
Ma duc pe la maica-mea, vad ca nu e in pat, deci e la strada sa ridice siguranta. Astept, astept, nu mai vine, curent ioc. Ma uit pe geam si inghet: portita deschisa. Unde-i cainele! Normal ca nu mai era cainele, deschisese vantul poarta dupa maica-mea si cainele afara.
Fugi si tranteste pantaloni si geaca peste pijamale, la 7 dimi, duminica, nici popa nu se trezise cred, si batea un vant rece si iute, of. Maica-mea pe strada, speriata dupa javra.
E f mare parca v-am mai spus, 80 kg, si sperie pe toata lumea, plus ca-i caine de paza, nu se lasa pe strada sloboda, intrase la un vecin in curte, statea omul la geam si nu indraznea nici sa miste perdeaua.
Ce mai tura-vura, stia bandita ca daca se lasa prinsa nu mai pupa libertate pe afara inca un an, si fugea de noi, noi dupa ea, ne-a plimbat vreo ora prin balti, dune de zapada, noroaie, toti cainii pe 10 km erau atitati, latrau, ea mai tare ca toti, cum aparea unul nou il tavalea pana devenea supus, apoi mergea mandra cu haita dupa ea, lumea a intrat in case, se uitau dupa porti si ne injurau care mai de care, ce sa mai, eu si maica-mea inghetate bocna, abia dupa 1 ora cand se indepartase mult si s-a trezit brusc ca nu mai cunoste imprejurimile a ramas o clipa nauca, destul s-o prind de zgarda si sa-i pin lesa, a mai smucit-ope maica-mea pana acasa, dar s-a terminat.
La panou nica curent, a parait siguranta a facut scantei si-un miros acru, am lasat-o balta, am injurat-o si eu ca aveam palmaresul in urechi preospat!
Am intrat in casa obosite, ude, noroite, flamande, pe intuneric, lumina ioc, barbat ioc (era plecat) si mi-am bagat copilu in masina si am plecat la soacra-mea sa aibe grija de mine si nepoa-sa ca d'aia-i mama de baiat! Si de cuscar=sa c-a fost la pachet !
Si asta-mi fu wk, ca parca a fost o luni nu wk!

Shery 18 & cu inimioara Alesia (30.10.2007)

Mergi la inceput