Burtici cu delfinasi de iulie-august 2010 (34)
Raspunsuri - Pagina 4
Lia73 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Sheritra Saliu gagcute! Sa vedeti ce am patit ieri, ma trezesc pe la 7 dimi cu un presentiment, amusin in toate partile, da, era ceva deoasebit, era deosebit de frig. Hait ca a cazut curentul si nu merge centrala. In ultimele doua sapt ne cam cadea curentul de la strada din cauza ca un vecin si-a facut gardul facand soclul chiar pe cablul meu de curent ingropat in pamant. Si cum pana acum a fost pamantul inghetat nu s-a putut sapa pt reparatii. Ma duc pe la maica-mea, vad ca nu e in pat, deci e la strada sa ridice siguranta. Astept, astept, nu mai vine, curent ioc. Ma uit pe geam si inghet: portita deschisa. Unde-i cainele! Normal ca nu mai era cainele, deschisese vantul poarta dupa maica-mea si cainele afara. Fugi si tranteste pantaloni si geaca peste pijamale, la 7 dimi, duminica, nici popa nu se trezise cred, si batea un vant rece si iute, of. Maica-mea pe strada, speriata dupa javra. E f mare parca v-am mai spus, 80 kg, si sperie pe toata lumea, plus ca-i caine de paza, nu se lasa pe strada sloboda, intrase la un vecin in curte, statea omul la geam si nu indraznea nici sa miste perdeaua. Ce mai tura-vura, stia bandita ca daca se lasa prinsa nu mai pupa libertate pe afara inca un an, si fugea de noi, noi dupa ea, ne-a plimbat vreo ora prin balti, dune de zapada, noroaie, toti cainii pe 10 km erau atitati, latrau, ea mai tare ca toti, cum aparea unul nou il tavalea pana devenea supus, apoi mergea mandra cu haita dupa ea, lumea a intrat in case, se uitau dupa porti si ne injurau care mai de care, ce sa mai, eu si maica-mea inghetate bocna, abia dupa 1 ora cand se indepartase mult si s-a trezit brusc ca nu mai cunoste imprejurimile a ramas o clipa nauca, destul s-o prind de zgarda si sa-i pin lesa, a mai smucit-ope maica-mea pana acasa, dar s-a terminat. La panou nica curent, a parait siguranta a facut scantei si-un miros acru, am lasat-o balta, am injurat-o si eu ca aveam palmaresul in urechi preospat! Am intrat in casa obosite, ude, noroite, flamande, pe intuneric, lumina ioc, barbat ioc (era plecat) si mi-am bagat copilu in masina si am plecat la soacra-mea sa aibe grija de mine si nepoa-sa ca d'aia-i mama de baiat! Si de cuscar=sa c-a fost la pachet ! Si asta-mi fu wk, ca parca a fost o luni nu wk! Shery 18 & cu inimioara Alesia (30.10.2007) |
ce-am mai ras
+17 Asteptarea este tare grea dar rasplata va fi pe masura!! pozulici
paunita
enik83 spune:
citat din mesajul lui Sheritra Saliu gagcute! Sa vedeti ce am patit ieri, ma trezesc pe la 7 dimi cu un presentiment, amusin in toate partile, da, era ceva deoasebit, era deosebit de frig. Hait ca a cazut curentul si nu merge centrala. In ultimele doua sapt ne cam cadea curentul de la strada din cauza ca un vecin si-a facut gardul facand soclul chiar pe cablul meu de curent ingropat in pamant. Si cum pana acum a fost pamantul inghetat nu s-a putut sapa pt reparatii. Ma duc pe la maica-mea, vad ca nu e in pat, deci e la strada sa ridice siguranta. Astept, astept, nu mai vine, curent ioc. Ma uit pe geam si inghet: portita deschisa. Unde-i cainele! Normal ca nu mai era cainele, deschisese vantul poarta dupa maica-mea si cainele afara. Fugi si tranteste pantaloni si geaca peste pijamale, la 7 dimi, duminica, nici popa nu se trezise cred, si batea un vant rece si iute, of. Maica-mea pe strada, speriata dupa javra. E f mare parca v-am mai spus, 80 kg, si sperie pe toata lumea, plus ca-i caine de paza, nu se lasa pe strada sloboda, intrase la un vecin in curte, statea omul la geam si nu indraznea nici sa miste perdeaua. Ce mai tura-vura, stia bandita ca daca se lasa prinsa nu mai pupa libertate pe afara inca un an, si fugea de noi, noi dupa ea, ne-a plimbat vreo ora prin balti, dune de zapada, noroaie, toti cainii pe 10 km erau atitati, latrau, ea mai tare ca toti, cum aparea unul nou il tavalea pana devenea supus, apoi mergea mandra cu haita dupa ea, lumea a intrat in case, se uitau dupa porti si ne injurau care mai de care, ce sa mai, eu si maica-mea inghetate bocna, abia dupa 1 ora cand se indepartase mult si s-a trezit brusc ca nu mai cunoste imprejurimile a ramas o clipa nauca, destul s-o prind de zgarda si sa-i pin lesa, a mai smucit-ope maica-mea pana acasa, dar s-a terminat. La panou nica curent, a parait siguranta a facut scantei si-un miros acru, am lasat-o balta, am injurat-o si eu ca aveam palmaresul in urechi preospat! Am intrat in casa obosite, ude, noroite, flamande, pe intuneric, lumina ioc, barbat ioc (era plecat) si mi-am bagat copilu in masina si am plecat la soacra-mea sa aibe grija de mine si nepoa-sa ca d'aia-i mama de baiat! Si de cuscar=sa c-a fost la pachet ! Si asta-mi fu wk, ca parca a fost o luni nu wk! Shery 18 & cu inimioara Alesia (30.10.2007) |
mai trebe si d-astea...daca nu ii viata prea plictisitoare..
15+ cu o minune de
poze
[url=http://lilypie.com][/url]
Cris2010 spune:
Sheri, wow ce aventura. noua ni s-a stricat centrala exact la 8 in seara de revelion, revelion care l-am facut acasa.
Va fetelor, ma indrept spre casa. Azi avem in program seara de teatru.
Cris 19+ cu
Lia73 spune:
Sheritra e bine ca se inteleg cuscrele....in cazul meu s-au vazut la nunta iar urmatoarea data la botez
si atat
ce-i prea mult strica
+17 Asteptarea este tare grea dar rasplata va fi pe masura!! pozulici
paunita
Dragaica spune:
Nu incepeti subiectul cu soacrele ca-mi place prea tare si nu ma pot opri
http://community.webshots.com/user/Dragaica
Graviduta fericita de 14+
Luna9 spune:
Buna burtici
a trecut ceva timp de cand nu am mai intrat pe forum si nu v-am mai salutat, dar lipsa timpului si a internetului e de vina.
imi este destul de greu sa recuperez cele aproximativ 10 capitole "restante", dar promit sa ma stradui in perioada urmatoare.
am o problema si apelez cu incredere la voi, in speranta ca ma veti ajuta cu un sfat/ raspuns.
de vreo 3 zile ma inteapa rau in burtica, e ca si cum mi-ar trece de la baza inspre uter sageti (uneori cutite). daca stau in sezut e si mai rau. nu ma doare in mod constant ci in reprize din ora in ora...
am fost ieri la spital sa vad daca e ceva in neregula cu bebica sau cu mine dar doctora de acolo mi-a zis ca totul ar fi ok cu bebe si cu mine. si atunci de ce ma doare??? am ramas fara raspuns.
la penultima ecografie facuta la doctorul meu acesta mi-a zis ca placenta mea se formeaza foarte jos, peste col si din acest motiv e posibil sa nasc prin cezariana. sa fie acesta motivul durerii? doctora de la spital nu a stiut sa-mi raspunda.
aseara am plans aproape 2 ore in continuu de teama sa nu pateasca ceva bebe. eu am mai pierdut 3 sarcini si daca i s-ar intampla ceva acum bebelusului nu cred ca as rezista.
voi ati trecut vreodata prin asa ceva?
14+
laurika1982 spune:
citat din mesajul lui Dragaica Nu incepeti subiectul cu soacrele ca-mi place prea tare si nu ma pot opri http://community.webshots.com/user/Dragaica Graviduta fericita de 14+ |
DE CE MA PROVOCATI?!SOACRA-MEA FACEA CIORBA LA WEEKEND SI SOCRU-MIU A PUS PE HOTA NISTE STICLE CU TRIUMF...SI S-A TREZIT EA LA UN MOMENT DATA CA PICURA IN CIORBA....DAR GANDITI-VA CA IL INJURA PE SOCRA-MIU SI PUNEA BORS SI OUA... SA FIE SIGURA CA IESE BUNA...:))DUPA CARE ... A ARUNCAT-O:)).ORICUM, DE CAND A AFLAT CA E POSIBIL SA FIE BAIAT...A INCEPUT IAR CU GANDIREA : FETELE SUNT PROASTE (MA SCUZATI) , BAIETII SUNT BUNI. EU VREAU FATA...ASA CA VA DATI SEAMA CA MA IAU DE EA DE FIECARE DATA, CA CICA TOTI DIN BLOC AU FACUT FETE SI CA AR FI MARE MANDRIE SA FIE LA EA BAIAT :)).UNEORI NU MERITA NICI SA MA ENERVEZ..E PREA
VA PUPIC
Laura 17+
laurika1982 spune:
citat din mesajul lui Luna9 Buna burtici a trecut ceva timp de cand nu am mai intrat pe forum si nu v-am mai salutat, dar lipsa timpului si a internetului e de vina. imi este destul de greu sa recuperez cele aproximativ 10 capitole "restante", dar promit sa ma stradui in perioada urmatoare. am o problema si apelez cu incredere la voi, in speranta ca ma veti ajuta cu un sfat/ raspuns. de vreo 3 zile ma inteapa rau in burtica, e ca si cum mi-ar trece de la baza inspre uter sageti (uneori cutite). daca stau in sezut e si mai rau. nu ma doare in mod constant ci in reprize din ora in ora... am fost ieri la spital sa vad daca e ceva in neregula cu bebica sau cu mine dar doctora de acolo mi-a zis ca totul ar fi ok cu bebe si cu mine. si atunci de ce ma doare??? am ramas fara raspuns. la penultima ecografie facuta la doctorul meu acesta mi-a zis ca placenta mea se formeaza foarte jos, peste col si din acest motiv e posibil sa nasc prin cezariana. sa fie acesta motivul durerii? doctora de la spital nu a stiut sa-mi raspunda. aseara am plans aproape 2 ore in continuu de teama sa nu pateasca ceva bebe. eu am mai pierdut 3 sarcini si daca i s-ar intampla ceva acum bebelusului nu cred ca as rezista. voi ati trecut vreodata prin asa ceva? 14+ |
DACA PLANGI II FACI RAU LUI BEBE...NU CRED CA E CAZUL SA TE SPERII ASA..VORBESTE CU DR, VEZI CE ZICE, CE TE SFATUIESTE, DAR INCEARCA SA FII LINISTITA PT BEBE..STII CA EMOTIILE PUTERNICE II FAC RAU.PLUS CA NU CRED CA VREI UN COPIL STRESAT..INTEPATURI MAI SIMT SI EU, DAR DUPA CE MA ASEZ IN PAT, TREC.TE ROG SA INCERCI SA FII LINSITITA, INCEARCA CU NO-SPA.O SA VEZI CA DD NE AJUTA PE TOATE
PUPICI
Laura 17+
enik83 spune:
citat din mesajul lui Luna9 Buna burtici a trecut ceva timp de cand nu am mai intrat pe forum si nu v-am mai salutat, dar lipsa timpului si a internetului e de vina. imi este destul de greu sa recuperez cele aproximativ 10 capitole "restante", dar promit sa ma stradui in perioada urmatoare. am o problema si apelez cu incredere la voi, in speranta ca ma veti ajuta cu un sfat/ raspuns. de vreo 3 zile ma inteapa rau in burtica, e ca si cum mi-ar trece de la baza inspre uter sageti (uneori cutite). daca stau in sezut e si mai rau. nu ma doare in mod constant ci in reprize din ora in ora... am fost ieri la spital sa vad daca e ceva in neregula cu bebica sau cu mine dar doctora de acolo mi-a zis ca totul ar fi ok cu bebe si cu mine. si atunci de ce ma doare??? am ramas fara raspuns. la penultima ecografie facuta la doctorul meu acesta mi-a zis ca placenta mea se formeaza foarte jos, peste col si din acest motiv e posibil sa nasc prin cezariana. sa fie acesta motivul durerii? doctora de la spital nu a stiut sa-mi raspunda. aseara am plans aproape 2 ore in continuu de teama sa nu pateasca ceva bebe. eu am mai pierdut 3 sarcini si daca i s-ar intampla ceva acum bebelusului nu cred ca as rezista. voi ati trecut vreodata prin asa ceva? 14+ |
pe mine ma inteapa rar.. si de obicei cand stranut sau imi suflu nasul ma inteapa tare cateva secunde.. dar cum au zis si fetele.. linisteste-te ca asta e cel mai important..
odihneste-te mai mult si cand te doare tare ia cate un no-spa..
15+ cu o minune de
poze
[url=http://lilypie.com][/url]
Luna9 spune:
laurika iti multumesc din suflet pentru incurajare.
stiu ca trebuie sa ma linistesc ca sa nu-i fac rau lui bebe, tocmai de aceea am incercat sa ma abtin din plans, doar ca la un moment dat m-am descurajat rau si am cedat.
as vrea sa aflu si parerea altui medic, parca nu sunt pe deplin impacata. ceva in inima mea imi zice ca trebuie sa mai aflu si alte opinii.
m-as duce in urgenta la vreun spital sa ma vada un doctor. imi puteti recomanda pe cineva anume?