Burtici cu delfinasi de iulie-august 2010 (34)
Raspunsuri - Pagina 2
racusor2010 spune:
Buna burticute
mai am un sfert de ora si chem taxi si ma duc la eco....dar am emotii ca la examene :( off.... Doamne ajuta!!!
otilia mercic
Bulina 20+
Lia73 spune:
aaaaaaa si mi-am pus si yo 2 poze la semnatura
s-o vedeti pe liliana babana
+17 Asteptarea este tare grea dar rasplata va fi pe masura!! pozulici
paunita
Lia73 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui racusor2010 Buna burticute mai am un sfert de ora si chem taxi si ma duc la eco....dar am emotii ca la examene :( off.... Doamne ajuta!!! otilia mercic Bulina 20+ |
SUCCES DOAMNE AJUTA
paunita
laurika1982 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui racusor2010 Buna burticute mai am un sfert de ora si chem taxi si ma duc la eco....dar am emotii ca la examene :( off.... Doamne ajuta!!! otilia mercic Bulina 20+ |
Bafta multa . O sa vezi ca bebe e bine.si mai bine stai linistita ca sa nu il stresezi :)
pupici
Laura 17+
stefania_97 spune:
Mariadia schimbarea patutului am facut-o pe la 1,8 ani. Nu a avut nici o problema, din contra era toata mandra ca doarme in pat mare. A dormit mereu la etaj ca imi era mie ca o trage curentul pe jos
Noi avem casa cu etaj, e obisnuita cu scarile. Acum se da jos din pat cu ochii inchisi si desi mi-a fost teama sa nu cada pana acum nu am avut niciodata probleme, se urca si coboara singura. Am luat-o cu noi cand l-am cumparat si am intrebat-o daca ii place si cum a aprobat cum l-am cumparat
Stefania mamica www.tickerclub.com/cache/bc78ee8833.png[/img]" target="_blank">Buburuzei Catarina si 17+
www.flickr.com/photos/balexandre/" target="_blank">Poze Catarina
O romanca in Danemarca
Dragaica spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui Lia73
asta mi-a explicat si mie medicul meu de familie ca fara cel de medicina muncii nu are ce sa faca o sa incerc sa ma duc la munca cum pot am 37 de ani ne chinuim din 2006, in 2007 am facut o ectopica si mi-a extirpat trompa dreapta iar pe ovarul stang aveam un chist dermoid . a curatat si ovarul stang lasand o cojita . cu cojita aia am ramas insarcinata...NU RISC, INDIFERENT DE SITUATIE YO ALTA SANSA NU STIU DACA BUNUL DUMNEZEU IMI DA ...doctora mea ginecolog mi-a zis " sa te rogi si sa-i multumesti LUI DUMNEZEU in fiecare zi c-a facut minune de=ai ramas insarcinata" +17 Asteptarea este tare grea dar rasplata va fi pe masura!! pozulici paunita |
Eu daca-as fi in locul tau nu m-as mai duce la munca.....acum na.....fiecare isi stie calculele, problemele.....doar ca nu se merita sa risti sarcina.
Tu stii povestea mea, crezi c-as fi riscat bebeloii mei pentru job
http://community.webshots.com/user/Dragaica
Graviduta fericita de 14+
beluistef spune:
Mai am si eu 40 de min. si plec acasa.Nu stiu daca mai intru astazi, daca nu va doresc de pe acum o dupa-amiaza cat mai placuta.
Racusor multa bafta la eco si sa vii cu vesti bune...
Si eu abia astept sa vina sapt. viitoare ca sa-l vedem pe bebitza cum este...am emotii de pe acum...nu l-am mai vazut de 5 sapt. Si am aflat ca si la Clinica unde merg la controale se da CD cu pozele sau ce o filma dr. acolo pentru morfofetala , doar sper ca si al meu sa-mi dea, daca dau si ceilallti. Oricum o sa fim innarmati cu camera foto
Elena, 20+ cu
Si mamica de Luisa ( 23.07.2005)& Beatrice ( 02.06.2003)
Victo spune:
lia, am inteles acum pb..Doamne ajuta sa duci cu bine la termen sarcina! ai burtica serioasa din cate vad :):)si la mine acum e evidenta sarcina.la prima aratam asa cam pe la 7 luni :)
mai stiu o prietena care nu s/a dus la serviciu pe perioada sarcinii, a vorbit cu seful ei si si/a platit din buzunar taxele la stat- impozite si ce mai plateste angajatorul,sa figureze ca si angajat, ca sa beneficieze de indemnizatie apoi. tu nu poti rezolva asa?
Paula cu Mihai 19+ si Stefan (30 oct. 2007)
Lia73 spune:
Citat: | ||||
citat din mesajul lui Dragaica
Eu daca-as fi in locul tau nu m-as mai duce la munca.....acum na.....fiecare isi stie calculele, problemele.....doar ca nu se merita sa risti sarcina. Tu stii povestea mea, crezi c-as fi riscat bebeloii mei pentru job http://community.webshots.com/user/Dragaica Graviduta fericita de 14+ |
draga ai perfecta dreptate
mai am ceva pana termin cele 120 zile de CM
dupa aceea o sa vad eventual imi bag f plata daca merge
paunita
beluistef spune:
Lia am o cunostinta care lucra intr-un magazin alimentar si trebuia sa faca efort fizic, iar de cand a ramas insarcinata a stat numai in medical pana a venit timpul de prenatal. Stiu ca s-a plimbat prin cateva comisii, in fiecare luna,vreo 3-4 luni parca, dar intr-un final iau dat definitiva decizia aia sau ce o fi fost ca pana a intrat in prenatal nu s-a mai prezentat la comisiile alea. Deci se poate. Parca i-a trebuit si cateva zile de internare. Intereseaza-te ca se poate sigur.
Cu fara plata vezi sa nu iti cauzeze...tot ce este fara plata se scade din vechime.
Elena, 20+ cu
Si mamica de Luisa ( 23.07.2005)& Beatrice ( 02.06.2003)