Burtici cu delfinasi de iulie-august 2010 (34)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ramo1901 spune:

nici eu nu i-as putea manca.....dar in locul ei i-as tine pe toti.....

Ramona 16+ ....cu o scumpica de

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tina_80 spune:

Buna dimineatza si de la mine! Eu va dau cate o

M-am uitat la poze!!! Toate sunteti sexy si frumushele foc in felul vostru

V-am promis si eu niste poze.....si nu m-am tinut de cuvant! Am fugit sa le fac si imediat le postez...acum am si eu ce arata!

tina 18+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramo1901 spune:

fetele am si eu o intrebare....voi v-ati gandit la recoltare de celule stem?....
sau cele care aveti deja bebei si ati facut asta....cum a fost?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns arana_ar spune:

neta fetelor am o problema si am nevoie de parerile voastre,poate a mai trecut careva prin asa ceva.se pare ca m-am pricopsit cu o infectie urinara.maine voi primi antibiograma si sunt programata la medic.sunt speriata.credeti ca infectia asta a afectat intr-un fel bb?cine stie de cand o am,nu am avut simptome.va pup dragelor si astept raspuns de la voi

Raluca16+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns enik83 spune:

neata gagici..

15+ cu o minune de
poze

[url=http://lilypie.com][/url]

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ooana spune:

Citat:
citat din mesajul lui ramo1901

salutari din nou burtici,
daca are cineva timp sa intre pe mailul comun (gmail)....am trimis acum ceva foarte frumos cu bebei.

sa imi spuneti ce credeti....

fantastic ce bine seamana ...niste bb in miniatura

Oana 20+ cu

Noi 2...si bebe
www.youtube.com/watch?v=pLKkGs41RAA" target="_blank">Wedding-videoclip

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns stefania_97 spune:

Citat:
citat din mesajul lui paula_m

Buna dimineata!!!
Suntem asa simpatice toate...nu stim cum sa ne incurajam una pe alta, sa nu fim suparate, sa nu ne stresam ca facem rau copilului, dar cand e vb de noi, nici una nu tinem cont de sfatul asta...Eu sunt capabila sa ma duc la urgente pt orice... ca mi se pare ca azi copilul nu misca cum sunt obisnuita, sau ca mi se pare mie ca ma doare parca capul in dreapta, etc.
Cred ca , cand se va naste copilul, nu o sa pot dormi, o sa stau tot timpul sa ma uit la el sa fiu sigura ca e bine...

Paula, 18+ cu

Cand se va naste bebe legatura intre voi va fi atat de speciala ca si cand dormi il simti cum respira sau se foieste. Eu am dormit cu pitica pe piept in prima luna pt ca altfel nu vroia. Nu ma inteba cum dormeam, ca numai eu stiu dar senzatia era asa de frumoasa si de emotionanta cum nici un cuvant nu o poate descrie
Stefania mamica www.tickerclub.com/cache/bc78ee8833.png[/img]" target="_blank">Buburuzei Catarina si 17+
www.flickr.com/photos/balexandre/" target="_blank">Poze Catarina
O romanca in Danemarca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ooana spune:

Citat:
citat din mesajul lui ramo1901

fetele am si eu o intrebare....voi v-ati gandit la recoltare de celule stem?....
sau cele care aveti deja bebei si ati facut asta....cum a fost?

noi suntem hotarati sa facem recoltare, chiar daca asta inseamna sa renuntam la altele

Oana 20+ cu

Noi 2...si bebe
www.youtube.com/watch?v=pLKkGs41RAA" target="_blank">Wedding-videoclip

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns princess spune:

Neatza, burtici!

Am intrat putintel ca sa povestesc despre noi. Dupa cum vedeti la semnatura, gagalicea din burtica are 13 saptamani. Burtica nu am deloc, ba chiar sunt mai slaba decat eram inainte de a ramane gravi (am 57 kg). Sunt terorizata ca toti pantalonii cad de pe mine si stau ca pe gard. In fine, greturile se incapataneaza sa ma insoteasca de dimineata pana seara. Partea buna este ca nu mai vomit chiar in fiecare zi si reusesc sa pap si eu cate ceva.

Pe 17 am fost la control. Am facut o ecografie morfologica si dry testul care m-au usurat scurt de 7 mil. Mi-am vazut minunea mica, care este o dulceatza si o cumintica. Intindea manutele si piciorusele, se rasucea, ducea manuta la gurita. O scumpete! In privinta sexului, doamna dr. nu s-a pronuntat inca, dar mi-a spus ca sunt sanse sa fie fetita. In rest, toate masuratorile lui bb au fost ok. Varsta sarcinii data de ecograf este insa mai mica cu o saptamana decat cea reala. Ar fi si ceva probleme: colul cam scurt (22 mm), dar inchis si dur si IR-urile pe arterele uterine putin cam maricele (0.72-0.78). Dr. nu mi-a zis ca ar fi motive de ingrijorare. Am tratament cu Utrogestan si interdictie la efort.Sper ca totul sa fie bine pana la final!

Mi-am aruncat ochii pe listutza de pe prima pagina si am ramas uimita de numarul baieteilor! Clar, este anul baietilor!

Am citit capitolul si veau sa raspund la cateva subiecte discutate de voi:

- referitor la marimea burticii: in sarcina trecuta burtica mea a inceput sa se vada de pe la 5 luni; despre situatia ca daca esti racita mai mult de trei zile sau vomiti mai multe zile si aceste lucruri ar dauna lui bb, nu pot spune decat ca este fals; la prima sarcina am fost si racita in saptamana a 8-a si cu perfuzii pentru ca vomitam toata ziua, iar bb era bine mersi;

- referitor la clisma: eu am facut cezariana si chiar daca nu mancasem cu o zi inainte si imi pusesem si supozitor cu glicerina acasa, la spital tot n-am scapat de aceasta practica;

- marimea sanilor nu are legatura cu cantitatea de lapte; in cazul meu, desi am sani mici, laptic a fost in primele luni; am ajutat si eu consumand cantitati mari de lichide, ceaiuri pt lactatie si galactogil, bere fara alcool;

- celule stem: am discutat cu sotul si am vrea sa facem si noi aceasta procedura atunci cand voi naste; am citit chiar aici pe site cateva informatii utile;

Lia, am ramas impresionata de povestea ta scrisa pe prima pagina. Iti doresc ca bb sa fie sanatos si sa va bucure anii care vor urma, ceea ce doresc tuturor gravidutzelor de pe listutza Delfinasilor!

Va pup si va doresc o zi placuta!

Alina mami de RARES NCHOLAS - 20 septembrie 2006
13+

RARES are...

BEBE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ochidut spune:

Racusor, in primul rand felicitari pt. si cel mai important ca este totul bine.

Cat despre tine stai linistita draga mea. Cu kg nu e o problema asa mare, cel putin daca tu nu mananci mult sau prostioare; asa asimileaza organismul tau si nu ai ce face. Eu tot aproape 6 am pus si prietenea mea care e med ginecolog si care la sarcina ei s-a ingrasat doar 11 kg, nu m-a certat f tare. Mi-a zis sa am grija ce mananc dar este foarte posibil si daca mananc mai putin organismul tot sa aimileze, sa fie de vina metabolismul nostru.

Iar la faza cu apa, recunosc ca m-am distrat cand am citit. E foarte bine intr-adevar sa bei aprox.2 litrii de apa pe zi, dar de ce am ras eu: Iosup zice asta la toate pacientele lui, absolut toate colegele mele care au fost la el si finutele mele au primit acelasi sfat, inca de acum cativa ani si inca il mai da. Ginecologul meu, cand i-am zis ca o sa ma duc si la Iosup la eco mi-a zis "Vezi ca o sa iti zica sa bei mai multa apa"

Asa ca incearca sa bei aproape 2 litrii, dar nu te chinui. Am o colega care bea prea mult si nici asa nu era bine.

20 + cu

Mergi la inceput