Burtici cu delfinasi de iulie-august 2010 (34)
Raspunsuri - Pagina 19
beluistef spune:
Paula aici ai dreptate...suntem bune la a da sfaturi si incuraja pe celelalte, iar cand vine vorba de noi .... ne impacientam din orice.... Ce sa-i facem astea suntem trebuie sa ne obisnuim cu persoana noastra .
Astazi si-a luat revansa... de la 8 pana acum, pentru toata ziua de ieri in care a somat
Elena, 20+ cu
Si mamica de Luisa ( 23.07.2005)& Beatrice ( 02.06.2003)
Cris2010 spune:
Buna dimineata!
Racusor, ne bucuram pt vestile bune pe care ni le-ai adus despre cuculet.
Maurice, bine ca te-ai linistit si tu acum. Ai grija de tine.
Lunasi eu am avut dureri cum le descrii tu. Eu am avut dureri din saptamana 8 pana in saptmana 16 tot timpul, cand mai ascutite cand mai surde. La eco totul era normal, deci dr. a ajuns la concluzia ca sunt de la marirea uterului, ligamente, etc. Acum ma mai doare din cand in cand, fara motiv. important e sa te vada dr. care-ti urmareste sarcina.
Va si o zi minunata in continuare.
Cris 19+ cu
ramo1901 spune:
salut burtici,
tocmai am primit un banc si am zis sa vi-l trimit si voua sa va descretesc putin fruntile,
Grija mare pe intuneric !!
Doua doamne tinere, de mult timp prietene, dar de ceva timp casatorite, se hotarasc sa iasa fara soti in oras. Dupa cateva ore petrecute la un bar, pe inserate, se intorc pe jos acasa. La un moment dat una zice:
- Fata, ce ma fac? Fac pe mine! Nu mai pot sa tin pana acasa. Cealalta rapunde:
- Si eu la fel! Hai sa intram aici in cimitirul asta, ca e intuneric si nu ne vede nimeni.
- Bine, dar cu ce ne stergem?
- Eu cu chilotii si apoi ii arunc.
- Eu n-am chiloti, dar o sa gasesc o solutie.
A doua zi se intalnesc barbatii..
- Oare unde au fost, mai, nevestele noastre aseara? A mea a venit acasa fara chiloti.
- Tu stai bine. A mea a venit cu o panglica in fund pe care scria "Nu te vom uita niciodata. Fratii Ionescu
mie mi-a placut mult, sper ca si voua......
Ramona 16+ ....cu o scumpica de
Cris2010 spune:
Racusor, merci ca ne-ai zis de cd, ca trebuie sa intrebam inainte, ca vreau si eu cd cand merg pe 10 martie. Asa imi este dor sa-l vad pe bebe.
Deveghe, ce familie frumoasa, sa-ti traiasca. Si noi ne dorim mai multi copii, sper DD sa ne ajute.
Si celelate burtici care care au mai crescut, frumoase foc.
Cris 19+ cu
racusor2010 spune:
m-am apucat de baut apa...am target 1.5 l cat stau la serviciu si poate mai reusesc sa bag 1 litru acasa :)
si de azi de cand m-am hotarat sa fiu mai atenta la ce mananc, m-a apucat o foame si e abia 10.39
dar nu stiu de ce azi burtica mea e foarte tare si din cauza asta nu prea imi dau seama ce face bebe....am bagat no-spa, magneziu...nimic....e de aseara asa sa speram ca isi revine peste zi, sa nu imi dea emotii
Bulina 20+ cu
ANDREEA84 spune:
buna dimi,felicitari celor care si-au vazut delfinasii si au primit vesti numai de binemaine sunt si eu cu rezultatul la TT si sper sa fie bine,emotii sunt de pe akm!
sper sa ramana pana la final in cazul meu caci deja m-am obisnuit si-mi place gandul de mamica a 2superbe,hainute deja am luat in mare pt casa si pt exterior dupa ce nasc,de marimea burticii no comment,la prima sarcina abia ma cunosteam si akm sunt dubla,asta e,ma plac si asa
sa aveti o zii frumoasa si mai ales usoara
16+ERIC/RUXANDRAastept sa vii acasa la surioara ALEXANDRA01-02-2007
http://www.flickr.com/photos/andresialex/
ANDREsiALEX
ramo1901 spune:
salutari din nou burtici,
daca are cineva timp sa intre pe mailul comun (gmail)....am trimis acum ceva foarte frumos cu bebei.
sa imi spuneti ce credeti....
Ramona 16+ ....cu o scumpica de
beluistef spune:
Citat: |
citat din mesajul lui ramo1901 salutari din nou burtici, daca are cineva timp sa intre pe mailul comun (gmail)....am trimis acum ceva foarte frumos cu bebei. sa imi spuneti ce credeti.... Ramona 16+ ....cu o scumpica de |
Foarte tare ca poate face asa ceva...si par atat de reali...CUM SA-I POTI MANCA ...eu una nu as putea chiar daca stiu ca sunt din martipan...
Elena, 20+ cu
Si mamica de Luisa ( 23.07.2005)& Beatrice ( 02.06.2003)
laurika1982 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui ramo1901 salutari din nou burtici, daca are cineva timp sa intre pe mailul comun (gmail)....am trimis acum ceva foarte frumos cu bebei. sa imi spuneti ce credeti.... Ramona 16+ ....cu o scumpica de |
neata fetele,
foarte frumos..la caty de frumoase sunt, cine ar putea manca asa ceva!?
PUPICI
Laura 17+