Burtici cu delfinasi de iulie-august 2010 (34)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns pufescu spune:

btz_ovi, stai linistita. Am o prietena care a vomat de au bagat-o pe perfuzii si bebele nu a avut nimic. Iar cu dimensiunea burtii e o prostie, mama cand s-a dus sa nasca au crezut la spital ca poate vrea sa faca avort dar nu are cum sa fie in luna a 9a :). Nu sunt toate burtile la fel. Incearca sa ii spui sorei tale sa se abtia...sau incearca sa eviti sa vorbesti cu ea o vreme pana ii trece supararea. E trist ca reactioneaza asa.

16+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bumblebee spune:

Neata burtici! Racusor, multumim de trataie, sunt de acord sa trec la dieta!

Gabitza, cum spuneau si fetele, surioara ta draga n-a facut sa abereze, nu-ti bate capul cu ea, nu merita...

Pufescu, tare treaba cu extensiile de sutien, chiar am sa caut si eu, sper sa si gasesc.

Crissy, m-au lasat neuronii, acum mi-am adus aminte ca intrebai ce jocuri mai joc. R: toate aberatiile pt copii, de la jocuri pe apropo.ro la jocuri de pe yahoo, nimic de strategie, bazaconii cu bile, chestii la care nu tre' sa fac efort de concentrare si care nu necesita mult timp.

Alina 17+ cu
gargarita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns racusor2010 spune:

neata burtici

eu incep cu intrebarile

ieri la eco v-am zis ca de bebe numai de bine, dar de mamica nu chiar asa...

printre altele mi-a zis ca am placenta cu gradul 2 de maturitate...nu am intrebat ce inseamna asta...in schimb astazi cand mi-am adus aminte am zis sa ma uit pe net...si am vazut ca e cam devreme pentru gradul acesta de maturitate

mi-a zis sa beau mai multa apa...imi aduc aminte ca nasa mea imi zicea ca apa ajuta la regenerarea placentei...

o sa imi fac programare la doctorul meu saptamana viitoare si o sa il intreb despre toate astea...

Bulina 20+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maya71 spune:

Citat:
citat din mesajul lui puiutz_mic

Maya, vrei tu sa stingi lumina in fiecare seara... Sper ca esti bine, draga de tine, si nu uita ca asteptam vesti burticoase de la tine, asa ca lucreaza la subiectul asta. sper sa nu te superi ca te bat la cap.

Elena 15+

Neata burtici!
Puiutz, pai cat sunteti de harnicute... nu pot sa sar nimic. De stins lumina o sting dar de 'urcat' soarele pe cer nicio sansa... ma zgaltaie el cu gadilatul pe la mustata si bagat degetele in ochii... de nu mai vad...
Sunt asa si asa, se pare ca mi/a venit azi dimineata (cred) la 23 zile (la mine era ceas 28 zile... probabil este din cauza chiuretajului si pana se regleaza organismul...) Dar nu disper, mi/as fi dorit sa fie in noiembrie deoarece tata. meu drag era nascut in 15 Nov. dar asta e...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns beluistef spune:

Buna dimineata

Mi-a luat ceva pana am recuperat ce ati scris....dar ati avut chef de vorba nu gluma. Eu nu am mai intrat ieri ca am facut ceva de papa si apoi m-a luat o stare de rau si la 9 jum. deja era la "orizontee".

Racusor felicitari pentru sa se dezvolte sanatos si sa stea la caldurica pana la termen.Referitor la placenta am auzit si de la odiseea de mai-iunie de gradul asta de maturitate si spuneau fetele ca depinde de medic de la ce grad pleaca. Daca pleaca de la 1 nu este de rau gr.2. Cam pe la varsta asta cam gr. 2, am citit ca aveau majoritatea. Eu zic sa nu-ti faci griji.

Cine vorbi ...eu m-am impacientat ca ieri bebitzu nu a mai fost asa de energic ca in celelalte zile si a miscat doar asa putin si nici azi noapte nu prea a dat semne decat odata...si dimineata imi veneau tot felul de ganduri prin cap....deh...ce sa-i faci...daca nu ai ganduri iti provoci singura .

Nu mai stiu ce am vrut sa zic...oricum o zi cat mai placuta in continuare.

Elena, 20+ cu
Si mamica de Luisa ( 23.07.2005)& Beatrice ( 02.06.2003)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maya71 spune:

Racusor, imi pare rau... 'intra' putin in ei si zgaltaiei ca poate sunt adormiti. Da/le si/un sutulet undeva si spune/le ca tu esti femeie cu responsabilitati multiple si nu poti sa stai dupa curul lor si cand au ei chef sa si/l ridice dupa scaun.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ooana spune:

Neata si de la mine

Citat:
citat din mesajul lui maya71

Uite, si Oana vrea. O iau de manuta si venim la voi... Ce ziceti? Pleasee...

ucenic(aspirant) burtica

stii ce propunere am?!...mergem noi prima data la Dragaica, mai vizitam si pe acolo cate ceva dupa care impreuna plecam toti in Cuba

Oana 20+ cu

Noi 2...si bebe
www.youtube.com/watch?v=pLKkGs41RAA" target="_blank">Wedding-videoclip

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui pufescu

Neatza.
Ooana, m-ai intrebat de extensiile de sutien. nici eu nu stiam cum arata, dar auzisem pe net ca exista si am intebat la magazin. Sunt nste benzi de vreo 5-7 cm cu clame astfel incat sa mareasca circumferinta sutienului.Practic in loc sa ai 2-3 randuri de clame la sutien ai vreo 6 cu extensia si poti sa ii dai un pic drumul cand te strange...ceea ce e foarte comod. Si asa poti sa porti mai mult timp sutienul, sa nu iti tot cumperi. Un set de 2 (una neagra si una alba) a fost 9 roni.

16+

ahaaaaa, am priceput ...baiu e ca mie imi sunt mici cupele cu circumferinta ma descurc le inchid la ultimul rand de capse din cele 3 si e ok

Oana 20+ cu

Noi 2...si bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns paula_m spune:

Buna dimineata!!!
Suntem asa simpatice toate...nu stim cum sa ne incurajam una pe alta, sa nu fim suparate, sa nu ne stresam ca facem rau copilului, dar cand e vb de noi, nici una nu tinem cont de sfatul asta...Eu sunt capabila sa ma duc la urgente pt orice... ca mi se pare ca azi copilul nu misca cum sunt obisnuita, sau ca mi se pare mie ca ma doare parca capul in dreapta, etc.
Cred ca , cand se va naste copilul, nu o sa pot dormi, o sa stau tot timpul sa ma uit la el sa fiu sigura ca e bine...

Paula, 18+ cu

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui paula_m

Buna dimineata!!!
Suntem asa simpatice toate...nu stim cum sa ne incurajam una pe alta, sa nu fim suparate, sa nu ne stresam ca facem rau copilului, dar cand e vb de noi, nici una nu tinem cont de sfatul asta...Eu sunt capabila sa ma duc la urgente pt orice... ca mi se pare ca azi copilul nu misca cum sunt obisnuita, sau ca mi se pare mie ca ma doare parca capul in dreapta, etc.
Cred ca , cand se va naste copilul, nu o sa pot dormi, o sa stau tot timpul sa ma uit la el sa fiu sigura ca e bine...

Paula, 18+ cu

esti mortala

Oana 20+ cu

Noi 2...si bebe

Mergi la inceput