Burtici cu delfinasi de iulie-august 2010 (34)
Raspunsuri - Pagina 17
tina_80 spune:
Si noi am crescut!...deci sa fie 18+
Gata! Ma bag la somn ca nu mai pot.........
tina 18+
puiutz_mic spune:
buna..noaptea, fete dragi
azi am avut o zi plina de alergatura... am ajuns acasa acum vreo 2 ore.
sotul inca mai lucreaza la calculator in sufragerie, eu sunt cam obosita ca sa mai gandesc coerent la ora asta.
am facut totusi cateva poze cu burtica mea de 15 saptamani... cele cu burtica goala sunt cam ratate, nu prea am ales pozitia in mod stralucit, dar pe la 00:30 cand le-am facut...ma scuzati, atat mi-a reusit.
Racusor, felicitari pentru CUCULET!!! Sa va bucurati de el si sa ai sarcina usoara pana la termen!! Burtica ta e foarte frumoasa! Stau si ma minunez - de ce i se pare doctorului ca te-ai ingrsat prea mult... arati nemaipomenit, esti supla si frumoasa!
Deveghe, ai doi copilasi superbi, sa va traiasca si sunt sigura ca al treilea va completa tabloul familiei in mod desavarsit! Sa fiti cu totii sanatosi si fericiti!
Btz_ovi, nu mai sta ingrijorata ca ai burtica mica, marimea ei depinde de foarte multi factori - constitutia ta, cantitatea de lichid amniotic acumulat, pozitia lui bebe si cu siguranta mai sunt si altii. Iti inteleg teama ca bebe ar fi patit ceva, si eu ma confrunt cu acelasi sentiment daca nu merg la eco o perioada lunga de timp sa-l vad ca e ok, ca ii bate inimioara si ca da din picioruse, dar stai linistita, bebe e bine!
Povesteati despre clisme... si eu care credeam ca la cezariana scap de "operatiunea de evacuare fortata" . Se pare ca nu.. va fi o experienta cu totul noua pentru mine si..pun pariu..de neuitat
Despre concedii nu prea mi-am batut capul... Sotul e seful meu asa ca sper sa-mi dea concediu oricand am nevoie
Mai am de recuperat din acest capitol, dar o las pe maine ca sunt obosita rau.
Va pup dulce si sa aveti noapte buna, cu vise frumoase!
Elena 15+
maya71 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui tina_80 Buna seara si bine v-am gasit! Am fost si eu la eco, la Bucuresti si dupa am plecat direct la Sinaia...din cauza asta nu am mai intrat pe forum. Mi-a cam fost dor de voi si v-am simtit lipsa! Azi am reusit sa citesc toate capitolele, ati fost tare harnicutze Felicitari!!! Mamicilor care au fost la eco si au venit cu vesti bune si culoarea caruciorului. M-am bucurat enorm cand am vazut ca toate sunteti bine. Noi nu am aflat culoarea caruciorului pt ca nu a vrut sa stea la deloc la poza, plus ca avea cordonul bagat pintre picioare, de dupa gat... In schimb ne-a facut cu mana, a ridicat-o deasupra capului, a scos si limba la noi...am plecat foarte dezamagitzi. Pt o clipa am avut senzatia ca stie pt ce venim la eco si nu a vrut sa fie ca noi...ci ca el. Mi-a recolatat si "culturi din col" si mi-a dat preventiv niste ovule (Canesten Gyn 3), sunt 3 ovule vaginale a 200 mg cu aplicator...ca i s-a parut ei ca as avea nu stiu ce soi de infectie vaginala. Utrogestanul - mi-a spus sa-l intrerup in saptamana 20 In rest totul este bine, bebelushul e ok! Eu l-am vazut cam ingramadit acolo in burtica si am intrebat-o pe dr daca are loc:))...si mi-a spus ca are destul, are si lichid suficient. I-am spus ca am redus din proprie initiativa doza de nospa si scobutil, de la 3 tb/zi la 2tb/zi pt ca ma simteam bine si mi-a spus ca tb sa ma feresc de frig, ca nu tb sa ma doara burta deloc, uterul tb sa stea f relaxat...deci ramanem la 2 tb/zi cu conditia sa nu simt deloc frigul si fara prea mult efort. Vroiam sa va spun mai multe dar........am uitat! Nu mi-a venit sa cred cand am vazut ca multe dintre voi ati ajuns la jumatatea sarcinii. Sarcina usoara in continuare, sa va dea DD multa sanatate si putere! Nu stiu ce se intimpla cu mine dar am inceput sa dorm cate 10-11 ore pe zi. Va doresc o noapte linistita si sa auzim numai de bine! Dar pana la urma nu am mers dejeaba la dr. Mi-a luat tina 17+ |
Tina, ce cumintica esti... pe urma am vazut ca nu sunt singura dar se pare ca ai fugit si tu in patut. Si eu, acusica. Trebuie sa/l dau pe Bubu la o parte ca e pe locul meu intins cat e el de lung si cu craci in sus...
puiutz_mic spune:
Ah, Tina, deci ati fost la Sinaia, de asta nu am mai stiut nimic de tine. Foarte bine, sper ca a fost frumos si relaxant!
M-ai distrat cu bebele tau care nu a vrut sa va arate "comoara", ba v-a facut si din mana si a scos si limba..adica "trebuie sa mai asteptati, azi nu am chef.."
Poate data viitoare il luati prin surprindere si nu se mai fofileaza
Ma bucur ca bebe e bine si tu per ansamblu la fel! Fereste-te de frig! Sanatate si odihna!
Elena 15+
puiutz_mic spune:
Maya, vrei tu sa stingi lumina in fiecare seara... Sper ca esti bine, draga de tine, si nu uita ca asteptam vesti burticoase de la tine, asa ca lucreaza la subiectul asta. sper sa nu te superi ca te bat la cap.
Elena 15+
racusor2010 spune:
Neata burtici
recuperez ce ati scris aseara :)
multumim pentru felicitari Doamne ajuta sa fim toate sanatoase si bebeii nostri la fel!
btz_ovi stai linistita!! la nasa mea a inceput sa se vada burtica abia dupa 5 luni si de simtit zicea ca l-a simtit prin saptamana 20
si mai am o cunostinta care la fel, avea burtica mica...deci nu te impacienta!!!
MAYA nu cunoastem pe nimeni pe aici din pacate dureaza pana la 3 zile pana vine cineva de la asigurator sa constate paguba (fiind lovita tare nu putem merge noi cu ea)
si pentru ca sunt prima in dimineata asta , azi la micul dejun aveti ardei cu branzica de vaci ...si o felie de paine neagra! va trec si pe voi la regim de ingrasat mai putin Sper sa va placa
o zi minunata!!!
Bulina 20+ cu
ramo1901 spune:
buna dimineata si de la mine.....
ce mult scrieti...mi-a luat ceva timp sa recuperez....
sa aveti o zi buna si sa auzim doar de bine..
pupici la burtici,
Ramona 16+ ....cu o scumpica de
Florentina_C spune:
Neata si de la mine burtici.
Racusor multumim de micul dejun.
Va doresc o zi cat mai frumoasa.
Va
"Viitorul apartine celor care cred in frumusetea propriilor vise"
fericita 13+. Ma la DD sa am un bb sanatos si la termen
***Bebelul meu mic***
***Poze***
laurika1982 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui btz_ovi Felicitari pt cuculeti.Deja numai carucioare din astea avem vad,sper sa am de unde alege daca va fi fetita.Asta sa fie treaba buna cu bebe.Sincer sunt speriata rau de tot.Astazi am intrat in a 19a sapt (si oficial in luna a 5a),burtica abia se cunoaste,bebe nu da nici un semn,inca imi mai este rau si colac peste pupaza m-a speriat si sora mea.Dupa ce ca vineri am vomat toata ziua (inclusiv de la o cana de ceai),astazi mi-a fost rau de la o banala raceala.Si bineinteles ca a inceput ea sa ma streseze la telefon ca daca in 3 zile nu imi trece raceala mi se va opri sarcina din evolutie (i-a zis ei nu stiu ce desteapta asta),ca daca vomit 3 zile la rand iarasi voi pierde sarcina din cauza dezhidratarii si ca mai bine renunt la doctorita mea din Iasi si sa ma dau pe mana nebunilor si tampitilor de doctori din Barlad,ca vezi dom'le in vara o sa nasc pe strada si nu ajung eu pana la Iasi.Dupa parerea ei medicii din Barlad sunt extraordinari de buni (ea stie un singur caz cand a mers totul ok la nastere,eu stiu vreo 7 cu mari probleme numai din cauza medicilor de aici) si ca daca ma apuca nasterea nu ma primeste nici unu de aici daca eu am medicul in Iasi.In fine,eu oricum am intrat in panica mai ales ca toti imi zic ca burtica e mica tare si ca e o problema daca nu misca acum (sincer nu am luat nici o vitamina).Sunt disperata,am ajuns sa ma gandesc la ce e mai rau mai ales ca nu am mai fost la un eco de le 5 ian de cand aveam 12 sapt,iar eu abia lunea viitoare sunt programata la morfofetala.Off 19+ Viitoare mamica fericita My Baby |
eU ZIC SA STAI LINISTITA. EU NU AMA UZIT DE ASA CEVA, SA SE OPREASCA BEBE IN EVOLUTIE DE LA RACEALA (EU AM FOST RACITA DEJA DE 2 ORI IN INTERVAL DE O LUNA JUMATE, ASA CA ASTA E O POVESTE DE SPERIAT POATE DOAR COPII) IAR CU VOMATUL IARASI E O POVESTE. TREBUIE SA AI GRIJA SA TE HIDRATEZI, SA BEI APA MULTA, SA MANANCI FRUCTE, DAR TOTUSI ..CHIAR SA-TI ZICA CINEVA ASA CVEA DOAR CA SA TE PANICHEZE...E ABSOLUT AIUREA.TU STAI LINISTITA, CA BEBE E SIGUR ACOLO. SA STII CA LA PRIMA SARCINA BEBE SE SIMTE MAI TARZIU..DEPINDE DE FEMEIE, DE SARCINA..SUNTEM DIFERITE ASA CA SI SARCINILE NOASTRE SUNT DIFERITA, SI STARILE NOASTRE.FACI RAU LA BEBE DACA TU AI ATITUDINEA ASTA, VREI SA IASA COPILUL SPERIAT SI STRESAT?!SA STII CA BEBE SIMTE TOT IN BURTICA ACOLO :SI CAND ESTI FERICITA, SI CAND ESTI SUPARATA...IAR SUPARAREA II FACE DOAR RAU.IAR DACA MEDICII DIN BARLAD NU-TI CONVIN..ASTA E STRICT PROBLEMA TA SI NU A ALTCUIVA E COPILASUL TAU SI FACI CUM CREZI CA E MAI BINE PENTRU EL/EA.HAI, CAPU SUS SI CURAJ!
PUPICI
Laura 17+
pufescu spune:
Neatza.
Ooana, m-ai intrebat de extensiile de sutien. nici eu nu stiam cum arata, dar auzisem pe net ca exista si am intebat la magazin. Sunt nste benzi de vreo 5-7 cm cu clame astfel incat sa mareasca circumferinta sutienului.Practic in loc sa ai 2-3 randuri de clame la sutien ai vreo 6 cu extensia si poti sa ii dai un pic drumul cand te strange...ceea ce e foarte comod. Si asa poti sa porti mai mult timp sutienul, sa nu iti tot cumperi. Un set de 2 (una neagra si una alba) a fost 9 roni.
16+