Burtici cu delfinasi de iulie-august 2010 (34)
Raspunsuri - Pagina 21
ramo1901 spune:
oana si noi la fel, doar ca nu am ales inca firma care sa faca recoltarea si stocarea lor. am inteles ca trebuie semnat un contract inate si apoi ajunge pachetul steril.
si medicul care asista la nastere trebuie sa stie sa faca recoltarea...
Ramona 16+ ....cu o scumpica de
enik83 spune:
In primul an de casatorie barbatul vorbeste si femeia asculta.
In al doilea an femeia vorbeste si barbatul e cel care asculta.
Incepand cu al treilea an vorbesc amandoi si vecinii ii asculta.
15+ cu o minune de
poze
[url=http://lilypie.com][/url]
paula_m spune:
Si noi vrem sa recoltam celule stem... inca nu am hotarat cu ce firma vom colabora.Dar de ex cumnata mea a nascut in ianuarie, au recoltat celule stem, dar au fost sunati ca nu sunt bune.Nu stiti de ce anume depinde ca procedura sa reuseasca?
Paula, 18+ cu
enik83 spune:
S.U.A. Statul Montana. iarna. Undeva in munti, pe o sosea ruleaza un camion urmat la mica distanta de o masina de lux. La un moment dat aceasta din urma intra in depasire si cand ajunge in dreptul cabinei camionului coboara geamul si striga soferului din camion:
- Hei, sunt blonda Julie, vezi ca-ti cade marfa din camion in spate.
Soferul nimic.
Se repeta faza de cateva ori, cu acelasi rezultat. La un moment dat, camionul trage pe dreapta la un fast food. Blonda Julie, vizibil iritata ca bunele ei intentii au ramas in zadar, merge direct la tip:
- Auzi, sunt blonda Julie si de o ora tot iti spun ca pierzi marfa din camion. Esti surd sau faci pe Smecherul ?
- Sunt John, sunt brunet, nu sunt surd, nu sunt smecher, si imprastii sare pe drum
15+ cu o minune de
poze
maurice spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Otiliav Maurice eu am mai spus ca e foarte important sa fie doctorul care face masuratorile acreditat si la fel si laboratorul. De aceea nu pot face eu aici decat intr-un singur loc si acolo nu ma incadrez fiind sub 38 de ani. As merge clar pe mana grecilor, cumva Biogenesis? Oricum am citit numai de bine despre medicii greci care lucreaza in Ro. Poti cauta si tu pe net info dupa numele softului daca e trecut pe foaie. Se poate face chiar si reclamatie laboratorului, de fapt primul lucru ar trebui sa-i spui doctoritei care-l recomanda sa nu o mai faca. |
Laboratorul acreditat se numeste Cytogenomic Medical Laboratory, si am inteles ca spitalul Filantropia doar cu ei lucreaza, nu accepta teste de la alte laboratoare. Nu auzisem de Biogenesis pana sa mentionezi tu de el.
In Romania cu reclamatiile, mai ales catre medici, nu rezolvi mare lucru, din pacate.
Ti-am urmat sfatul, m-am uitat pe testul bun, si intr-adevar scrie ca este acreditat de Fetal Medicine Foundation....pe testul prost nu scrie nimic, de nici-o acreditare , si culmea este ca laboratorul asta e al unui spital....dar aici nu te informeaza nimeni inainte, cine sa-ti zica faptul ca raspunsul dureaza 2 saptamani doar ca sa faca ei economie mai mare, sa stranga mai multe probe pe care sa le bage pe toate in aparat, sa consume materiale mai putine decat daca ar analiza fiecare proba separat....
Am ajuns la concluzia ca la noi se face un abuz de astfel de teste din pacate, am vorbit si cu prietene din argentina sau grecia si la ele, ca si la voi, se fac doar daca ai peste 40 de ani ...
14+
enik83 spune:
si noi cred ca o sa recoltam celule stem.. nu de alta da doamne fereste sa aiba ceva bebele si du-paia iti smulgi parul din cap ca poate il puteai salva si tu te-ai uitat la bani.. ii scump, intr-adevar dar cred ca se merita..macar stii ca ai facut tot ce iti sta in putinta..
15+ cu o minune de
poze
racusor2010 spune:
princess mercic pentru sfaturi..
sarcina usoara, fara probleme si multa sanatate!
dar lichidele de care spuneai (ceaiuri pt lactatie si galactogil, bere fara alcool) se beau inainte sau dupa nastere si unde gasesti ceaiuri pentru lactatie?
ochidut acum ca spui, si nasei mele i-a zis la fel :))) dar ea bea multa apa....
cu greutatea, acum cand sa fiu mai atenta la ce mananc, mi-e foame intr-una
nu ne-am gandit inca la celule stem...cam cat costa?
paula pai si iti iau bani si daca sunt bune si daca nu??? oare in functie de ce depinde succesul acestei operatiuni?
Bulina 20+ cu
maurice spune:
Deveghe, OtiliaV, Racusor,Cris2010 multumesc pentru incurajari si vorba buna, sper sa fie bine si de acum incolo.
Racusor, felicitari pentru baietel si sanatate amandurora!
14+