Burtici cu delfinasi de iulie-august 2010 (34)
Raspunsuri - Pagina 11
CarmenAlbu spune:
Buna seara delfinasi!
Am citit nu gluma, si m-am distrat la povestile voastre cu caini , soacre si clisme!
Dragaica in foarte multe tari printre care Statele Unite nu se face clisma, tu parca esti din Canada? Din ce stiu nu se face nici acolo, chiar daca ceri!
In Romania a ramas obiceiul asta !
Si la mine sotul vrea sa fie absolut activ la venirea pe lume a bebelusului, sa participe la contractii sa ma ajute la impins si tot! Va sta la capul meu aici nu ii lasa la picioare, dar este indicat sa fie acolo, cica pt a incepe o relatie imediata cu copilul si pt a vedea cum trece mama prin asta sa o ajute mai tarziu! De cealalta parte va sta translatorul
http://tickers.baby-gaga.com/p/dev215pr_.png
Doamne Ajuta-ne!!!
16+
ooana spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Otiliav Elena, nu prea am de ales cu prenatalul. Femeile din Norvegia sunt feministe, de fapt se considera la egalitate cu barbatii asa ca se munceste mult si bine. Vad ca la mine trendul este sa merg din ce in ce mai aproape de DPN la munca si sa ma intorc din ce in ce mai repede. Deh, prima data eram in Romania, boierie. Mami de Ana Maria(18.12.2004) si Elisa Andreea (09.12.2008) |
cred ca depinde de locul de munca...pe mine deja m-au intrebat daca vreau sa stau acasa 2 ani si daca nu, cand sunt dispusa sa ma intorc mai exact
pufescu spune:
Si pe mine m-au intrebat la servici nu foarte voalat cand intru in prenatal si cand ma intorc dupa...au incercat sa o dea pe gluma dar nu a fost foarte amuzant :).
Am intrebat la legislative de concediul fara plata, si daca nu e mai mult de jumatate din zilele lucratoare in fiecare luna e ok. Deci ideea e sa iti iei cate doua saptamani pe luna in caz ca nu e alta solutie. O sa intreb si la primarie inainte sa imi iau.
In alta ordine de idei, pot sa merg!!! Inca schiopatez si de la asta ma cam doare spatele, la scari urc/cobor cate o treapta si dureaza destul de mult, dar am inceput sa fiu autonoma(sa ma duc cu metroul la servici fara sa ma duca baiatu' de manutza). La fiecare imbunatatire ma simt ca la olimpiada :) .
Burta creste, azi am intrat in pantaloni de gravida...si ce bine a fost. E super tare sa nu ai fermoar si nasturi. A fost destul de greu sa imi gasesc ceva, eu fiind lungana...la al treilea magazin deja eram resemnata si intrebam: 'ceva pentru troli aveti?' . Pana la urma mi-am gasit ceva decent(nu foarte sexi dar comozi) in Obor(85 roni, raiati gri).Cred ca o sa merg si in magazine mai de fitza macar sa vad ce au, dar e mai greu cu deplasatul.
Ma gandesc cu usoara groaza la trimestrul 3 cand cica o sa ne creasca si masura la picior...eu port 41 si abia imi gasesc...sandale 42= misiune imposibila.
In materie de tzitzifix(sutien) am rezolvat pe moment(zic pe moment ca la cum mi-au expandat bidoanele e greu de estimat dimensiunea finala). Am de la jolidon care deja m-a strangeau(desi cu o masura mai mari decat de obicei...)dar am gasit la triumph extensii de sutien....si vreau sa zic ca imbunatatirea e formidabila. Mi-am luat si un tessa de la triumph pt mai incolo.
Am citit tot, dar e greu de tinut minte cine ce a zis si raspuns la obiect :). Mi-am activat PM, imi trimiteti si mie parola ca sa vad pozele?
16+
ooana spune:
Citat: | ||||
citat din mesajul lui Dragaica
Da sunt super de treaba.....adica asa sunt instruite, la punctie ma tot stergeau, a bibileau iar eu disperata le ziceam :" e ok ma sterg eu", muream de rusine. Eu inca ma gandesc daca sa-l chem pe barbat in sala de nasteri, mi ca lesina asta http://community.webshots.com/user/Dragaica Graviduta fericita de 14+ |
eu mi-as dori foarte mult sa intre cu mine si sa nu fiu singura
am vorbit cu barbati care au luat parte la nasterii si erau impresionati in sensul bun ....cei care nu au trecut prin asta spun ca lesina, eu nu cred....ca vorba aia sta langa tine si nu cu nasul intre picioarele tale
ooana spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui Sheritra
Stai linistita, nu-l lasa doctorul la "sea view" Shery 18 & cu inimioara Alesia (30.10.2007) |
asta trebuie sa i-o spun husbandului, ai fost super tare
racusor2010 spune:
mai fetelor ce m-am mai distrat cu povestile voastre
maurice felicitari! ma bucur ca totul s-a rezolvat cu bine pana la urma!
Cris_ales am o colega care a luat diazepam....si i-a zis sa ia ca sa se linisteasca, ca era prea agitata si facea rau la bebe...
deci....am fost la eco si vom avea un....BAIETEEEL :) mi-a aratat cuculetul mi-a si scris pe poza...CUC
bebelusul este sanatos, are 384 grame, e dezvoltat normal..
mi-a zis ca e normalm dezvoltat normal...am o lista cu multe masuratori, dar nu le mai scriu aici
pliu nucal 3/17mm
si tot imi spunea ca e foarte delicat si frumos :) si ma intreba cum o sa il cheme :) noi nu ne-am gandit inca la nume, dar i-am zis Ioan ca asta e primul nume pe linie barbateasca in familia sotului...am zis ca ne mai gandim dupa la al doilea nume :)
DPN 06.07.2010 (am mai scazut cu o zi, poate ne modificati pe prima pagina)
mi-a zis sa nu imi fac program pentru 6-7 iulie :)) ca o sa avem un racusor simpatic
mi-a placut mult de dl doctor. am fost la Dr Iosup. inaintea mea iesise cineva nu foarte entuziasmata, dar la mine a fost asa vorbaret, mi-a explicat, mi-a aratat multe...
doar mamica nu este la fel de bine ca bebitzul i-am zis ca am luat 6 kg si cica sa am grija , ca am luat prea mult (m-am scuzat eu ca eram prea slaba inainte si poate de asta dar de acum tre sa am mai multa grija...desi nu as putea zice ca mananc mult
mi-a zis sa beau mai multa apa....
colul e 3.5 (a scazut de la 3.8) si mi-a zis sa stau linistita, ca daca scade sub 3 nu ma mai lasa doctorul sa ma ridic din pat
si mi-a iesit IR stanga mai mare (0.53)...cica de la stres, oboseala...
placenta s-a ridicat. m-a intrebat cum vreau sa nasc si am zis ca nu m-am gandit, dar cred ca natural daca se poate. si a zis ca este ok, pot sa nasc linistita natural.
dar sa fac putina miscare (inot, plimbari) ca sa nu ma iau asa in greutate....
imi pare rau ca nu am stiut ca trebuie sa ii zic inainte ca vreau CD, asa ca nu am decat poze pe hartie
daaar. cum mamica e paranoia in persoana, joi mai mergem la un doctor, si atunci o sa zic inainte ca vreau CD. Doamne ajuta sa ne zica la fel de bine
cuculetul l-am vazut bine, deci nu cred ca se mai schimba
si i-am vazut fetisoara draguta, era asa bine conturata, si buzele, si nasucul...isi mai punea manuta la fata, o mai dadea la o parte...m-am indragostit de el
va pup si sper sa vina toate mamicile cu vesti bune....
ca noi ne-am mai linistit
Bulina 20+ cu
ooana spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui enik83
ati colindat lumea nu gluma...ce frumoss!!!! si eu asta imi doresc..sa merg in cat mai multe locuri posibile...bravo voua..frumoase poze.. 15+ cu o minune de poze [url=http://lilypie.com][/url] |
fiecare are cate o slabiciune...noi amandoi suntem cu vacantele
racusor2010 spune:
si tot am o intrebare...
a mai luat cineva lomexim ovule?
mi-a facut test de secretie si mi-a recomandat doctorul sa iau...problema e ca nu am reteta, m-a sunat asistenta si mi-a zis doar sa iau 3, o seara da, una nu...toate bune si frumoase, am fost eu sa cumpar...dar cand citesc prospectul am vazut ca sunt de mai multe concentratii
eu am luat de 600, dar pe prospect scrie ca astea se iau in doza unica, nicidecum 3 zile
in schimb cele de 200 se iau 3 zile consecutiv
am cautat la farmacie, dar nu gasesc cu concentratie de 200, doar de 600
am incercat sa dau de asistenta sa imi zica exact de care sa iau...ca si asa sunt cam crizata sa le iau, macar sa iau concentratia corecta...sper sa ma sune in seara asta inapoi sa imi zica...daca nu, mai incerc maine
ma gandesc ca nu e prea bine ca tot aman tratamentul
voi ati luat careva din astea? mercic
Bulina 20+ cu
ooana spune:
citat din mesajul lui pufescu A fost destul de greu sa imi gasesc ceva, eu fiind lungana...la al treilea magazin deja eram resemnata si intrebam: 'ceva pentru troli aveti?' . |
ai fost mortala
...dar am gasit la triumph extensii de sutien....si vreau sa zic ca imbunatatirea e formidabila. Mi-am luat si un tessa de la triumph pt mai incolo. |
cum sunt?! asa ceva mi-ar trebui si mie
paula_m spune:
Racusor, felicitari pt "cuculet"
Sa fiti sanatosi si sa ajungi cu bine in 6 iulie.
Paula, 18+ cu