Burtici cu delfinasi de iulie-august 2010 (34)
Raspunsuri - Pagina 12
ooana spune:
Citat: |
citat din mesajul lui racusor2010 deci....am fost la eco si vom avea un....BAIETEEEL :) mi-a aratat cuculetul mi-a si scris pe poza...CUC |
FELICITARI!!!!
si eu abia astept sa merg la morfofetala...am ales alt medic si sunt programata in 4 martie
racusor2010 spune:
mie nu prea mi-au crescut sanii inainte erau minusculi, acum se vad dar nu stiu daca destul cat sa aiba laptic pentru bebe
nici mama nu prea a avut lapte, din acelasi motiv
Bulina 20+ cu
racusor2010 spune:
citat din mesajul lui paula_m Racusor, felicitari pt "cuculet" Sa fiti sanatosi si sa ajungi cu bine in 6 iulie. Paula, 18+ cu |
mercic, la fel si voua va doresc
Bulina 20+ cu
enik83 spune:
Citat: | ||||
citat din mesajul lui ooana
fiecare are cate o slabiciune...noi amandoi suntem cu vacantele |
anu asta o mai intindeti undeva?
15+ cu o minune de
poze
[url=http://lilypie.com][/url]
racusor2010 spune:
am pus poze cu tortul si cu burtica de 20 saptamani de mamica grasunica
Bulina 20+ cu
ooana spune:
In martie/aprilie Egipt ...eu am mai fost dar sotul nu...si ne rezumam la o excursie mai "linistita" langa piscina
deveghe spune:
citat din mesajul lui racusor2010 mai fetelor ce m-am mai distrat cu povestile voastre maurice felicitari! ma bucur ca totul s-a rezolvat cu bine pana la urma! Cris_ales am o colega care a luat diazepam....si i-a zis sa ia ca sa se linisteasca, ca era prea agitata si facea rau la bebe... deci....am fost la eco si vom avea un....BAIETEEEL :) mi-a aratat cuculetul mi-a si scris pe poza...CUC bebelusul este sanatos, are 384 grame, e dezvoltat normal.. mi-a zis ca e normalm dezvoltat normal...am o lista cu multe masuratori, dar nu le mai scriu aici pliu nucal 3/17mm si tot imi spunea ca e foarte delicat si frumos :) si ma intreba cum o sa il cheme :) noi nu ne-am gandit inca la nume, dar i-am zis Ioan ca asta e primul nume pe linie barbateasca in familia sotului...am zis ca ne mai gandim dupa la al doilea nume :) DPN 06.07.2010 (am mai scazut cu o zi, poate ne modificati pe prima pagina) mi-a zis sa nu imi fac program pentru 6-7 iulie :)) ca o sa avem un racusor simpatic mi-a placut mult de dl doctor. am fost la Dr Iosup. inaintea mea iesise cineva nu foarte entuziasmata, dar la mine a fost asa vorbaret, mi-a explicat, mi-a aratat multe... doar mamica nu este la fel de bine ca bebitzul i-am zis ca am luat 6 kg si cica sa am grija , ca am luat prea mult (m-am scuzat eu ca eram prea slaba inainte si poate de asta dar de acum tre sa am mai multa grija...desi nu as putea zice ca mananc mult mi-a zis sa beau mai multa apa.... colul e 3.5 (a scazut de la 3.8) si mi-a zis sa stau linistita, ca daca scade sub 3 nu ma mai lasa doctorul sa ma ridic din pat si mi-a iesit IR stanga mai mare (0.53)...cica de la stres, oboseala... placenta s-a ridicat. m-a intrebat cum vreau sa nasc si am zis ca nu m-am gandit, dar cred ca natural daca se poate. si a zis ca este ok, pot sa nasc linistita natural. dar sa fac putina miscare (inot, plimbari) ca sa nu ma iau asa in greutate.... imi pare rau ca nu am stiut ca trebuie sa ii zic inainte ca vreau CD, asa ca nu am decat poze pe hartie daaar. cum mamica e paranoia in persoana, joi mai mergem la un doctor, si atunci o sa zic inainte ca vreau CD. Doamne ajuta sa ne zica la fel de bine cuculetul l-am vazut bine, deci nu cred ca se mai schimba si i-am vazut fetisoara draguta, era asa bine conturata, si buzele, si nasucul...isi mai punea manuta la fata, o mai dadea la o parte...m-am indragostit de el va pup si sper sa vina toate mamicile cu vesti bune.... ca noi ne-am mai linistit Bulina 20+ cu |
Racusor, da' stiu ca te rasfeti cu vizionarile! Felicitari!
Ilinca (17.03.2001) & Petru (24.11.2008) & 15+
Dragaica spune:
citat din mesajul lui racusor2010 mie nu prea mi-au crescut sanii inainte erau minusculi, acum se vad dar nu stiu daca destul cat sa aiba laptic pentru bebe nici mama nu prea a avut lapte, din acelasi motiv Bulina 20+ cu |
Sanii mei au inceput sa ia proportii....sunt asa mandra de ei ....la fel si sotu .
E clar asta e anul baietilor.....daca nu vin si eu pe 10 macar cu un CUC promit solemn sa plec de-acasa.
http://community.webshots.com/user/Dragaica
Graviduta fericita de 14+