Burtici cu delfinasi de iulie-august 2010 (34)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns enik83 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Sheritra

Citat:
citat din mesajul lui enik83

Citat:
citat din mesajul lui Sheritra

Citat:
citat din mesajul lui enik83

al meu barbat o zis ca in momentul in care nasc el o sa fie la cel putin 2 km de mine.. o zis sa il cheme cand copilul ii spalat si eu pusa in salon.. ca nu vrea sa vada vreun mat sau vre-o picatura de sange..
pot sa-i mai zic ceva?

Ei, te iubeste tu!

Shery 18 & cu inimioara Alesia (30.10.2007)

cred ca da... ca o zis ca nu ma poate vedea chinuita pe-acolo..ca din aia i se trage moartea..

Pai da, tu-ti dai sufletul in chinurile facerii, si nu zici nici ps, si ei lesina la o picatura de sange pe bombeu ! Ba i se mai trage si moartea de la doua picaturi

Shery 18 & cu inimioara Alesia (30.10.2007)

[/quote]

15+ cu o minune de
poze

[url=http://lilypie.com][/url]

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns deveghe spune:

Citat:
citat din mesajul lui Dragaica

Citat:
citat din mesajul lui Lia73

Citat:
citat din mesajul lui Dragaica

Ma uit acum la o emisiune quebecoasa despre nastere si intamplarile neprevazute aparute in timpul travaliului. Subiectul de azi este despre facut kaka in timpul travaliului , nu a stiam ca se poate intampla, cica atunci cand impingi uneori dai afara nu numai copilu ci si altceva.
Doamne cate lucruri nu stiu , erau mame tinere suparate ca nu apre in nici-o carte de spre nastere asa ceva , nimeni nu te pune in garda ca se poate intampla.
Eu una zau daca-am stiut norocul meu ca nasc prin cezariana.

http://community.webshots.com/user/Dragaica
Graviduta fericita de 14+

la noi nu e cazu
te clizmeaza de nu te vezi

+17 Asteptarea este tare grea dar rasplata va fi pe masura!! pozulici

paunita

Habar n-aveam ce si cum , eu mi-s copil inocent care crede in filmele americane.
Un el si-o ea intr-o sala de nastere, ea impinge de 2 ori si iese bebele curat si rozaliu, il iau acasa si traiesc fericiti pana la adnaci batraneti fara nopti nedorite si cearcane la ochi

http://community.webshots.com/user/Dragaica
Graviduta fericita de 14+

Dragaica, n-oi fi eu din filme americane, da' sa stii ca la mine ambele nasteri nu au durat foarte mult si nici groaznic de greu nu mi-a fost. Cat despre copii, amandoi au dormit lemn toate noptile, mai putin cele cu viroze sau raceli. In rest, liniste si pace. Ceea ce va doresc tuturor.

Ilinca (17.03.2001) & Petru (24.11.2008) & 15+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns enik83 spune:

Citat:
citat din mesajul lui ooana

Buna seara

ziua de azi a fost horror ...am avut sdeinte non-stop...mai putin pauza de masa 1 ora

am schimbat si numele pozelor din semnatura "Noi doi...si bebe"

acum citesc din urma si raspund pe rand

Enik83...am vazut burtica frumoasa

Victo tot asa ma gandeam si eu, prin iunie sa intru in prenatal...

Puiutz si eu sper sa vina primavara, sa ne imbracam mai lejer

Oana 20+ cu

Noi 2...si bebe
www.youtube.com/watch?v=pLKkGs41RAA" target="_blank">Wedding-videoclip

ati colindat lumea nu gluma...ce frumoss!!!! si eu asta imi doresc..sa merg in cat mai multe locuri posibile...bravo voua..frumoase poze..

15+ cu o minune de
poze

[url=http://lilypie.com][/url]

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui bumblebee

Mai fetelor, eu una as vrea sa-mi stiu sotul aproape, clar nu mai au tupeu toate vacile sa urle ca si cum le-as fi furat butelia.
La noi in schimb nu se poate. Dar eu n-as vrea sa stea cu capul intre picioare, dar sa am si eu acolo un suflet, sa-l strang de mana, sa-l injur, sa-i spun ca din cauza lui am ajuns asa, ca niciodata nu mai fac sex, din alea, sa imi stearga si sudoarea, ca sa nu fiu mitocana pana la capat.

Alina 16+ cu
gargarita

La ambele nasteri, sotul meu a fost prin preajma pana au inceput durerile mai mari. Dupa asta, n-am mai vrut eu sa stea, pentru ca daca s-ar fi aflat langa mine tendinta de a ma jeli ar fi fost mai mare si nu aveam chef de asa ceva. Pe de alta parte, nu au durat prea mult travaliile grele (la prima in jur de trei fara epidurala, a doua una jumate cu epidurala). Nu stiu cum as fi facut daca trebuia sa sufar mai mult. In orice caz, la prima nastere, care a fost pe banda rulanta (eram foarte multe), se auzeau niste injuraturi si blesteme, ceva ce nu mi-a fost dat foarte des sa aud.
In plus, la Polizu nimeni n-a vorbit urat cu mine sa sa fi tipat. Au fost foarte dragute si eficiente. Si nu platisem pe nimeni inainte de nastere.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ooana spune:

Arana bun venit

Laurika felicitari pentru rezultatele de la TT

Lia73 eu am adeverinta de la medicul de medicina muncii privind riscul maternal

Bamboletta am vazut pozele, ce domnisoara cu codite

Oana 20+ cu

Noi 2...si bebe
www.youtube.com/watch?v=pLKkGs41RAA" target="_blank">Wedding-videoclip

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eladea2005 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Victo

lia, mi/a mai venit o idee. din cate stiu, sa verifici OG ul, si somajul se considera contributie la asigurari si poti beneficia de indemnizatie.nu ar putea fi si asta o solutie?
hai ca noi te innebunim mai mult de cap cu ideile noastre.
sau pur si simplu renunti naibii la serviciu, acum tu stii cum stati financiar...

eu mi-am schimbat de azi semnatura, ca am baiet mare si cuminte :) maine poate oi lucra mai mult, ca azi, fiind zi de luni am cam tocat frunze la caini.

Paula cu Mihai 20+ si Stefan (30 oct. 2007)

se iau in calcul pt indemnizatie si somajul, si CM-urile, prenatalul, cocnediile de odihna...

Andreea si Eric, micul meu univers... (9 decembrie 2007) si 20+ cu

ERIC, POZE RECENTE
ERIC IN 2009
ERIC , PRIMUL ANISOR

Eu sunt barbatelu' lu' mama!!! Uite ce mare am crescut !!!
Pui mic, mic...

BLOG DE PICI...

Esti mereu cu mine, in suflet, in gand...oriunde ai fi...pentru totdeauna...

Mergi la inceput

Maurice, ma bucur ca te-ai linistit si ma gandeam eu ca asa stau de fapt lucrurile. Apuca-te de mancat si de baut apa (cea mai buna) si plimbari si in general lucruri care-ti priesc. E foarte important sa ai chef si dispozitie buna pe tot timpul sarcinii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cris_ales spune:

Citat:
citat din mesajul lui paula_m

Buna. Sa aveti o saptamana usoara si frumoasa.
Am reusit sa-mi fac si eu un pic de timp pt mine si am si fost calare pe forum.
Cris Alesdr meu mi-a zis ca durerile de spate provin de la faptul ca se schimba centrul de greutate al corpului si din cauza ca stateam pe scaun la calc 8 ore. Mi-a recomandat sa fac pauze dese si mi-a zis ca ideal e sa imi iau laptop si sa stau pe un sezlong, sa nu-mi tin partea superioara a corpului cu picioarele la 90 de grade.
Am inceput sa lucrez acum acasa si fac pauze dese si nu ma mai doare spatele, decat uneori seara doar.
Stiu ca sunt greu de suportat durerile, dar urmeaza indicatiile dr si o sa fie bine...
Luna, cand am fost internata in spital, unul din dr mi-a zis ca am placenta f jos si e periculos, dar cand am fost al control la dr meu mi-a zis ca are tot timpul sa se ridice si nu se poate vb de placenta praevia decat la o varsta mai inaintata a sarcinii. , daca retin bine.Asa ca nu-ti face pb si nu mai plange ca o sa fie bine.
M-am uitat si la poze. Sunteti foarte frumoase toate..O sa faceti cei mai frumosi copii din lume

Paula, 18+ cu

Mersi de raspuns, Paula.
Durerile de spate stiu ca sunt "normale" in sarcina (mai ales ca sunt la a doua sarcina) dar intr-o seara au fost de-a dreptul insuportabile, m-am speriat( stiam ca am si placenta joasa)si m-au internat cu suspiciunea de contractii pentru care mi-au dat si tratament. Ulterior am facut si analize sa eliminam ipoteza unei infectii urinare.Pana la urma nu stiu exact ce a fost, poate apasa sarcina pe vreun nerv, acum ma odihnesc acasa si sunt mai bine. Chestia e ca mi-au administrat in spital o perfuzie cu diazepam si cand am ajuns acasa am vazut ca e nerecomandat in sarcina .Oricum la cat eram de speriata sa nu se intample ceva, nu m-am gandit atunci la ce-mi administreaza.Am vazut ca si tie ti-au dat, sper ca e oK.

cris

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bumblebee spune:

Deveghe, ce familie frumoasa ai, m-am topit cand ti-am vazut pozele.

Cat despre nastere, am vazut la un moment dat, la un documentar, ca regiunea creierului care ne spune ca ne doare, functioneaza cam la 60% din capacitate. Din acest motiv, daca barbatii ar naste, ei nefiind dotati cu creier ca al nostru ar muri de durere. Al meu barbat e curajos, nu-i plangacios, dimpotriva, smulgi cu clestele plangerile. Dar la drept vorbind, cand vezi pe cineva drag ca sufera, mai vezi si sange si mate, se poate sa te mai ia si cu senzatii de lesin. Eu cred ca sunt mai sadica, pot sa vad orice disectie, fara sa ma deranjeze, dar daca o iau pe partea umana sunt o maaaare bocitoare.

Alina 16+ cu
gargarita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cris_ales spune:

deveghe, esti o norocoasa de doua ori. Fetita mea n-a dormit noaptea pana la 8 luni, la momentul respectiv nici nu credeam ca va dormi vreodata noaptea,ma resemnasem cu lucrul asta dar mi-a fost tare greu sa ma obisnuiesc cu programul ei nocturn.Cate n-am incercat ca sa o fac sa doarma dar din fericire pe la 8 luni am reusit.

cris

Mergi la inceput