*Cozonacei iubiti de nov-dec 2008 (103)*

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bertha spune:

Eiiii, bem 2 cafele azi! Buna treaba!

Si Ioana a dormit bine, doar 3 treziri scurte.

Bertha, mami de frumuseti rare - Darius-Andrei (DN 08.06.2004) si Ioana-Ruxandra (DN 12.11.2008)
poze
Cum s-a nascut Ioana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca_27 spune:

vin si eu cu z calare la k fgh sdg h zz

Mami de Sara (8 dec 2008)
============
www.sling.ro/" target="_blank"> Poarta-ma, mami!

===================
"We don't see things as they are, we see things as we are." - Anais Nin

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oceanborn spune:

Neata!
dau si eu de baut, in sfarsit mi-au venit rusii, dupa fix 2 ani..deja incepeam sa-mi fac griji..
oricum saptamana care a trecut, pe langa dureri mari de sale si iritabilitate maxima, mi-au iesit si 2 cosuri in barbie, de adolescenta ce-s, deci banuiam ceva..

chiar, Alra, pe unde esti? apropo de homelidays.com, de mult vroiam sa intreb de vacanta petrecuta la nemti, despre care ai avut numai cuvinte de lauda. editez pentru a doua oara, intrebarea am uitat-o, unde exact ati fost?

mami de Thomas

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ginye55 spune:

Neatza!

Ce de cafele in dimineata asta!

Fetelor, am avut o singura trezire ( de aproape 1 ora ) si s-a trezit la 8. Ma simt mai odihnita, dar tot nu refuz cele 2 .
(Ami v-am luat in noaptea asta. )

Flori, mami de Eduard Stefan (12.10.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oceanborn spune:

al meu , ieri noapte s-a trezit de vreo 5 ori, in noaptea asta deloc

mami de Thomas

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca_27 spune:

Ieeeee, pt rusii lui Ocean! Eu sper luna viit sa nu mai vina... n-am muncit decat de vreo 2 ori , dar am avut grija sa fie perioada fertila, dupa calcule. Om vedea.

Bebecris, cum mai sunteti, cate scaune, cum sunt? Chiar daca are inca multe nu te speria, nu se opresc una-doua, dureaza. Opinia mea, pana se duce raul, mai bine sa fie! A, mi-am amintit, incearca si supa de chimion, cu crutoane.

Cherie, voi?

Noi facem bagaje, o taiem azi la bunici. Doar eu, z, sorčla si masinutza-mashi. Adica vrem sa facem bagaje. Eu pun in geamantan, z le scoate, sa se poata baga inauntru.

edit, Bertha, si eu incerc s-o tin treaza pe z pana pe la 2, sa n-o kilareasca pe sora-mea pe masina... ceva idei? Ieri de ex, a fost cineva la noi, cu nici un chip n-a vrut ea pana la 2, da` azi nu mai stiu, tre sa ies pe scara sa invit pe cineva la o cafea, poate tine figura iar.

Mami de Sara (8 dec 2008)
============
www.sling.ro/" target="_blank"> Poarta-ma, mami!

===================
"We don't see things as they are, we see things as we are." - Anais Nin

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebecris spune:

neatza...david a dormit toata noaptea... la un mom a plans un pic dar fara sa se trezeasca...a mancat acum painica prajita cu branzica si a baut ceiut din cana fara sa dea pe el
i-am facut ieri supa de legume, i-am fiert separat niste carnita de pui si i-am facut un orez cu morcov si dovlecel....
ieri a facut 3 scaune (atat face el normal) moi, nu apa...dar moi...ii dau doar antibiotic nu-i mai dau nimic altceva...saruri ii dau cu lingurita cate un pic, de fapot i-am dat ieri...
a fost prima oara cand m-am confruntat cu lipsa poftei de mancare la david...si sa-l vad ca 2 zile nu baga nimic in gura, a fost dezarmant..nici eu nu am putut manca....seara ia antibioticul mai cu fitze, dimineata nu sunt pb...
este f vioi, vesel, extrem de rasfatat...
treb sa ajung la posta sa iau si eu cartea COPIII SUNT RUPTI DIN RAI...a venit de vineri dar nu am avut cand sa ma duc

UN MIC AJUTOR

Craciun, cadouri, renii

Cristina - mami de DAVID - ANDREI

BLOGUL LUI DAVID SI AL MEU

Povestea nasterii

Pe 20 oct...ora 23:05 a venit pe lume MINUNEA MEA - DAVID ANDREI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Amalia spune:

Oceanborn te inteleg foarte bine! Eu inca nu's convinsa daca ce a fost acum vreo 2 saptamani au fost sau nu. Super noapte ati avut! La cat mai multe de genul asta!
Bebecris ma bucur ca este bine David! Daca si-au revenit si scaunele, papa, nu mai varsa..deja sunteti pe calea cea buna.
Anca sa fie cum va doriti! Abia astept vesti bune!
Ginye bravo!! Asa s-o tineti, ca sa ne luam si noi dupa voi!

poze aniversare 1 an

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Otiliav spune:

Neata!

Vin si eu la ! Doar 2 treziri azi noapte , la a doua dormeam bustean, m-am trezit cand s-a mufat si m-a bufnit rasul in ce pozitie era, statea invers decat de obicei, statea cu capul pe burta mea.

Sunt asa bucuroasa ca a inceput sa vorbeasca pe intelesul nostru, spune "ham", "miau", "tic-tac", "caca", "pipi", se vede in oglinda sau pe monitor si arata "Ana" si "bebe", ia telefonul "aloo, aloo, da da". Eu am ratat perioada aceasta cu Ana complet si e asa de frumos cand pe fiecare zi ma surprinde cu ceva nou. Acum incearca un "ce e?"

Laura, nu stiu ce sfat sa-ti dau, spune-i "stop nu se face asa" si poate in timp va invata. De dimineata Elisa vroia sa auda bagheta magica cum face zingggg si cum trebuie sa dea cu ea in ceva tare si Ana era langa ea, pac i-a dat una in cap. Bine ca n-a repetat figura ca Ana a intrat in jocul ei, isi pusese o pernuta si-i zicea s a mai dea ca nu o doare. Elisa s-a mai calmat si cu tipatul, regula este sa-i dam ceva in mana daca vrem sa-i luam ceva pe care a pus mana si nu are voie. E experta in furat lucrurile Anei sau si ale noastre, se uita la noi rade bine-mersi si cu o mana lucreaza , are la unele costumase buzunare si deja stie unde sa bage ce colectioneaza.
Anca, i-auzi ce curajoasa devenisi peste noapte. Sa fie cum va doriti!

Mami de Ana Maria(18.12.2004) si Elisa Andreea (09.12.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ginye55 spune:

Anca tinem pumnii sa fie cu noroc!

Flori, mami de Eduard Stefan (12.10.2008)

Mergi la inceput