*Cozonacei iubiti de nov-dec 2008 (103)*

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Miky-ea spune:

Bebecris,ma bucur tare mult ca David e mult mai bine!
Ama,felicitari pt incheierea procesului de intarcare.
Anca,mult succes in ceea ce iti doresti!
Felicitari puiutilor pt trezirile nocturne din ce in ce mai rare...

Mamica fericita a printesei Alexia Bianca
http://good-times.webshots.com/album/569856510OLRmQy

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Amalia spune:

Miky-ea multumim! Ce mai face Alexia?
Otilia ce draguta pozitie de somn! Ma bucur ca ati dormit si voi mai bine! Se pare ca a fost o noapte buna pentru multi dintre cozonacei! Pup vorbareata mica!

poze aniversare 1 an

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bertha spune:

Anca, Ioana deja are un somn la bord. Pe la 8,30 de freca de mine si se vaita...putin tz si dupa 5 somn de 2 ore. Vedem noi mai tarziu ce facem. Tin pumnii pt 2 liniute, va felicit pt curaj!

Otilia, si noi avem o hoata mica in casa. Nu numai ca ia lucrurile, dar le si ascunde si apoi face o fata nedumerita cand o intrebam unde le-a pus. Daca o intreb de telecomanda de la tv, mi-o aduce f senina pe cea de la DVD. Deja ascundem multe de ea, de ex, telecomanda sta pitita intre pernele canapelei. Mai nasol a fost cand nu gaseam o ghetuta de-a ei si dupa ce am rasturnat casa, am gasit-o intr-un tarziu in sertarul meu de cosmetice (vorba vine setar de cosmetice, am luat tot si i-am lasat n9iste tuburi goale). La noi nu-i nicio surpriza sa gasesti un castron in sifonier. Darius n-a fost deloc scotocitor.

Ocean, dupa 2 ani, chiar e de sarbatorit, bine ca ti-ai luat grija asta!

Bertha, mami de frumuseti rare - Darius-Andrei (DN 08.06.2004) si Ioana-Ruxandra (DN 12.11.2008)
poze
Cum s-a nascut Ioana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babyzapi spune:

Anca wow! deci il asteptati pe bb2. Atunci sa vina cat mai curand

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Isabela & Raphael Nicolas

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca_27 spune:

He, heeee, noi il asteptam, dar stiu eu el de vrea ori ba? Multumesc pt sustinere! Oti, eu curaj? Am deschizatoare de drumuri mult mai curajoase.

Bertha, nici z n-a rezistat, cu tot cu gummy bear, geamantan, plimbat pe scara, a picat mai `nainte.

Si eu am gasit ieri in dulapul meu cu haine o palnie si avionul de hartie cu care-o distrasem intr-o zi. Nu va zic ce-i plac pensulele de machiaj, am vreo 3 mai mari, sterge cu ele pe jos toata ziua. Tb sa am grija la baie sa fie tot timpul capacul lasat, era cat pe ce odata sa-i faca baie telefonului, sau se intinde sa faca lioci-lioci in apa. Ghetuta, ieri cand sa iesim, ia-o de unde nu-i. I le-am dat celelalte, am gasit-o aseara dosita dupa dvd. A, da, si mai tb sa gasesc un mop pe care sa i-l lipesc de burta (mai are cineva poza aceea funny cu bebeul pe post de mop?), se intinde pe gresie si-o si linge.

Cu ce ne mai distram noi

V-am pupat!

Mami de Sara (8 dec 2008)
============
www.sling.ro/" target="_blank"> Poarta-ma, mami!
===================
"We don't see things as they are, we see things as we are." - Anais Nin

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lorellay spune:

citit pe fuga....
vad ca nu doar noi avem probleme cu somnul....
m-au disperat niste masele de o luna fir-ar..nu se mai termina...
diana nu mananca mai nimic..zilnic..foarte rar sunt multumita..deci daca nu papa cozonacei vostri 2-4 zile nu va mai speriatzi...
fug..back to work..
va mai citesc din umbra...
pup

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns criss703 spune:

Bertha ,Oceanborn daa ne-am simtit bine , a fost f. frumos
Anca tinem pumnii sa vine bebe !
Anca , Bertha da sim si noi cum e cu furaciosii mici si ce mutita senina fac "cine euuuu??!!" .Azi am scos-o si eu prima data pe jumatate din wc. se chinuia sa ajunga la apa sa ploscaie .In rest sertarele mele cu "minunatii/bijuterii/gablonturi" sunt vraiste vine la noi asa de incantata cu cate un sirag dupa cap si o bratara pe mana ,telecomanda de la unul din televizoare inca o cautam de 1 saptamana ,papucei sunt peste tot ..mai noi ascunde diverse in masina de spalat (e cu usita lateral si ajunge la ea )...mai nou isi pune orice in cap(sa se ascunda ) si face cucu-cucu ,ne inbebuneste cu intrebarile :ceee? ce-i asta? ,ce-i acolo?cineee?...desi nu stie prea multe cuvinte , eu stiam ca intrebarile vin mai tarziu

Criss mami de Paula Sofia DN 18.11.2008
PozePaulaSofia
Botez si nu numai
PovesteaNasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Miky-ea spune:

Cris,am admirat pozele cu tine (arati foarte bine,fresh)intr-un peisaj superb si cu copia ta fidela Sofi cea cocheta...
Ama,Alexia e bine,doar ca ma "lupt" inca sa-i explic ca nu are voie peste tot/tot ceea ce isi doreste este al ei...Eee..trecem noi si peste perioada aceasta.

Mamica fericita a printesei Alexia Bianca
http://good-times.webshots.com/album/569856510OLRmQy

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Otiliav spune:

Ce faceti, la plimbare?

Credeam ca deja a intrat Corina pe aici, ca eu din Norvegia aflu ultima. Ia cititi voi aici http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=148875&whichpage=18 .
Felicitari Corina, sarcina usoara, iar bb sa fie sanatos si cuminte!

Hera, si pe tine te astept cu vesti bune. Am citit eu ca munciti de zor, tin pumnii!

Mami de Ana Maria(18.12.2004) si Elisa Andreea (09.12.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns criss703 spune:

Miky_ea ma bucur ca ti-au placut pozele pt. Alexia , stiu cum e cu "eu asta vreau ..daca nu urluuuuuu "..mai tine daca ii distrag repede atentia cu altceva .
Bravegirl Felicitari pt. bebe2 !!! Sa fie o sarcina usoara si la termen !...te asteptam "acasa" . Otilia multumim de veste

Criss mami de Paula Sofia DN 18.11.2008
PozePaulaSofia
Botez si nu numai
PovesteaNasterii

Mergi la inceput