*Cozonacei iubiti de nov-dec 2008 (103)*
Raspunsuri - Pagina 20
bebecris spune:
neatza...
reclama ilegala - considera acesta un avertismentplantatia-lui-bebecris/
alina...eu i-am luat lui david un laptop ieftin din piata pentru ca era fff interesat de al nostru...crezi ca a uitat de cel adevarat? nu, din contra....aseara si-a luat laptopul de jucarie si s-a jucat cu el vreo 10 minute...eu zic sa mai stai...si sa-i iei mai incolo pentru ca tot pe al vostru o sa-l prefere....
DIAMISHAAAA.......LA MULTI ANI!!!!CU INTARZIERE....cateodata parca sunt chioara.....de faot nu sut atenta ca am atatea pe cap.....
UN MIC AJUTOR
Cristina - mami de
DAVID - ANDREI 
BLOGUL LUI DAVID SI AL MEU
Povestea nasterii
Pe 20 oct...ora 23:05 a venit pe lume MINUNEA MEA - DAVID ANDREI
ginye55 spune:
Malinas da, piciul doarme cu noi in camera. Si cred ca va dormi mult si bine...
Flori, mami de
Eduard Stefan (12.10.2008)
bertha spune:

Noi am fost 4 zile la gradi si deja culegem roadele: nas infundat rau si tuse.
Era bine sa stea ieri acasa, insa nici n-a vrut sa auda, avea deja aranjate martisoarele pt fete, florile pt doamne. Pe deasupra, mai avea si serbare la inspectorat, era f nerabdator sa se produca pe scena.
Mucos si f emotionat, a dat martisoare fetitelor, s-au pupat, au cantat, sarbatoare mare. I-am dat 20 de martisoare pt 18 fetite. Aseara mi-a spus ca i-am dat putine, ca 2 fetite n-au apucat. De ce? "pai Alinei i-am dat 3, ca il tot pierdea si vroiam neaparat sa aiba un martisor de la mine, ca e prietena mea. Si Alexandrei i-am dat doua". 
Azi sta acasa, e cu nasul varza si tuseste. De azi-noapte a inceput si Ioana cu nasul. A uitat de batista beblusului si plange rau cand o aspir, ii bate inimioara sa-i sparga pieptul. In toamna, venea singura cu nasucul la aspirat, dar a trecut timpul si nu mai retine.![]()
Ioana papa asa si asa, eu mi-am coborat standardele la minim, zic mersi daca mananca 5-6 lingurite. Cu toate astea, a crescut binisor in ultima luna, 650g, are 9900g acum, inca un pas si avem si noi 10 kg. Aleinad, sper ca ne urmati.
Malinas, uite www.bestreclama ilegala - avertizare/p-2356-primul-meu-laptop.aspx" target="_blank">laptopul pe care a invatat Darius literele si cifrele. Ulterior i l-a dat nepotu-meu pe al lui, exact ca www.jucariisijocuri.ro/trilingual-laptop.html" target="_blank">asta, cu care inca se mai joaca. Pot sa-ti spun cu mana pe inima ca-s f rezistente, ambele au supravietuit, desi au luat trante seriose si au fost folosite din plin.
Ginye, brrr, urat martisor.
Am uitat sa va spun ce ajutor am in casa.
In we a venit mama, si-a incarcat telefonul si a pus incarcatorul undeva...dupa un timp, ia-l de unde nu-i.
Da-i si scotoceste casa, pe unde stim noi ca mai pitula Ioana diverse, sub pat, in cosul cu jucarii, sub mobila...mister total. Se aporopia momentul plecarii si noi tot nu-l gaseam. Intr-un final, am deschis si sertarul unde tinem noi incarcatoare, cabluri de date etc si acolo era! Fata l-a gasit si s-a gandit sa-l puna la locul lui.
A! Sunt mama de baiat stirb, ieri i-a cazut primul dinte.

Tare mandru mai e de el.
Bertha, mami de frumuseti rare -
Darius-Andrei (DN 08.06.2004) si
Ioana-Ruxandra (DN 12.11.2008)
poze
Cum s-a nascut Ioana
Otiliav spune:
Ei Berthuza te-ai scos cu atatea ajutoare
. Numai sa nu se incurce unul pe altul
.
Eu nu-s pregatita sa o vad pe Ana stirba. Sa faca bine dintii ei sa stea acolo unde sunt, plus ca mi se pare ca daca-i ies mai tarziu e si mai bine, macar 2-3 ani sa-i mai stirbeasca pe cei de lapte.
Am impresia ca ne-ati cam prins la greutate. Elisa are 10kg pe cantarul de adulti, mananca dar la cat alearga prin casa ca o sagetica, nu ma mir ca nu asimileaza.
Aseara Elisa a baut o cescuta de lapte dulce. Cred ca i-a placut ca era cel mai gras posibil, oare asta era cheia succesului, poate si laptele meu e asa de gras de i-a placut. Sper sa repete figura. Oricum cred ca va tavaliti de ras cum ma laud cu 70 de ml de lapte bauti
.
Mami de Ana Maria(18.12.2004) si Elisa Andreea (09.12.2008)
carmendu spune:
malinas multumim de intrebare. suntem bine. m-am intors duminica seara de la ski. sunt cu bateriile incarcate. am avut o vacanta asa de frumoasa!
victor e bine. l-am lasat cu soacra acasa
si cand m-am intors facea figuri cu dormitu' singurel in pat! asta e, plusuri si minusuri.
ce inlatime au cozonaceii vostrii! eu traiam cu impresia, ca victor are vreo 83 de cm. l=am masurat ieri si are 78 si 10 kg. ori tocul de la usa e stramb, ori metru e prost
!
victor se plange de masele
si mi-a spus soacra-mea ca il striga pe tati tot timpu'!
un pic off topic. am o prietena care si-a lasat copilul cu soacra. soacra, afurisita, l-a invatat pe copil sa spuna doar tata. de mama nu-i spunea nimic! ii vorbea doar de tata. tata in sus, tata in jos!
sa nu-l supar de d-zeu, a mea e o soacra buna.
carmen
lui Victor 15 noiembrie 2008
pozele noastre
Povestea nasterii lui Victor
bertha spune:
Otilia, nu conteaza ce ne dorim noi, conteaza ce-si doresc dintisorii.
Ia sa verifici dintosii Anei, ca la grupa lui Darius a fost suficient sa spuna cineva ca se misca dintisorii, ca dupa aia am constatat mai multe ca se clatinau serios si la noi.
Hai, ma, am ajuns-o pe Elisa? Nu-mi vine sa cred, la cat de bucalata e sagetica. O fi si de la inaltime, o s-o mai masor, ultima data avea 80cm. Si eu m-am mirat de cat a crescut, ca nu-i stau picorusele deloc, iar afara o tine tot intr-o fuga, alergam cot la cot prin parc. Incerc sa pun poze noi mai tarziu, sper sa reusesc sa le descarc azi.
Am inteles bine ca nu te-ai vopsit niciodata? Eu mi-am dat de vreo 3-4 ori cu Casting, da' anul asta nu mai scap, am destule fire albe. Prin vara o comit sigur. Am retinut si eu vopsaeua aia vegetala, tre' sa ma hotarasc la nuanta, n-am nici cea mai mica idee ce mi-ar sta bine, probabil o sa incerc ceva asemanator nuantei mele.
Mare victorie cu laptele, pe cuvant!
Eu te inteleg perfect.![]()
Bertha, mami de frumuseti rare -
Darius-Andrei (DN 08.06.2004) si
Ioana-Ruxandra (DN 12.11.2008)
poze
Cum s-a nascut Ioana
babyzapi spune:
Am tras o spaima de tresar si acum la cel mai mic zgomot. Imi dau hotii tarcoale. Eram la etajul 2 sa intind rufele si Raphael la parter in tarc. Si aud deodata niste bocanituri la parter, cobor repede jos, si...nimic. Raphael in tarc, m-am uitat pe geam in fata casei, iar nimic, ma duc la Raphael si iar niste bocanituri in geamul din spatele meu, spatele casei! Un barbat necunoscut!! ii fac semn sa vina in fata casei si prin geam am vb cu el. M-a luat ca aici sta doamna iordache? ca l-a vazut o femeie pe strada si i-a zis sa intre ca nu auzim si el a intrat ca poarta era descuiata. Cand i-am zis sa plece ca altfel chem politia, a plecat si am vazut ca poarta chiar era descuiata!!! Al meu o incuie in fiecare zi, m-as mira sa fi uitat azi...dar posibil. La politie daca ma duc, imi pierd timpul degeaba ca inafara de o declaratie nu or sa faca nimic. Ah! Si culmea! Cainele meu tampit nici nu a latrat!!! Statea la vreo 2 metri de ala si se uita. Nu a latrat nici macar o data. Imi caut un caine rau, dupa care direct pe strada il dau pe asta, fara nicio remuscare.
Bine macar ca Raphael nu s-a speriat de bocaniturile din geam.
Scuzati de off-topic dar m-a speriat rau evenimentul.
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Isabela & Raphael Nicolas
babyzapi spune:
Bertha e un dulcic Darius! Un latino-lover
. Iar Ioana se potriveste bine cu Raphael, au aceeasi greutate si Raphael e mai inalt cu 3 cm. Tocmai bine.
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Isabela & Raphael Nicolas
Otiliav spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui babyzapi Am tras o spaima de tresar si acum la cel mai mic zgomot. Imi dau hotii tarcoale. Eram la etajul 2 sa intind rufele si Raphael la parter in tarc. Si aud deodata niste bocanituri la parter, cobor repede jos, si...nimic. Raphael in tarc, m-am uitat pe geam in fata casei, iar nimic, ma duc la Raphael si iar niste bocanituri in geamul din spatele meu, spatele casei! Un barbat necunoscut!! ii fac semn sa vina in fata casei si prin geam am vb cu el. M-a luat ca aici sta doamna iordache? ca l-a vazut o femeie pe strada si i-a zis sa intre ca nu auzim si el a intrat ca poarta era descuiata. Cand i-am zis sa plece ca altfel chem politia, a plecat si am vazut ca poarta chiar era descuiata!!! Al meu o incuie in fiecare zi, m-as mira sa fi uitat azi...dar posibil. La politie daca ma duc, imi pierd timpul degeaba ca inafara de o declaratie nu or sa faca nimic. Ah! Si culmea! Cainele meu tampit nici nu a latrat!!! Statea la vreo 2 metri de ala si se uita. Nu a latrat nici macar o data. Imi caut un caine rau, dupa care direct pe strada il dau pe asta, fara nicio remuscare. Bine macar ca Raphael nu s-a speriat de bocaniturile din geam. Scuzati de off-topic dar m-a speriat rau evenimentul. ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ Isabela & Raphael Nicolas |
Ne luam de manuta. Aseara la 10:30 cand sa ma bag in pat numai ce vad o silueta trecand prin fata geamului. Eu viteaza ma duc direct sa trag draperiile la living sa vad ce cauta dar a fost mai rapid si nu mai era pe langa casa. Mama zice ca e un vecin care plimba cainele la ora aceea si ca uneori cainele se abate din drum iar cum noi nu avem gard vine pana in gradina casei la geamurile noastre.
Oricum, eram convinsa ca am usile incuiate, dar de unde, nici una nu era, deh neuroni de gravida

Bertha, ai inteles bine, nu m-am vopsit niciodata, doar trebuie sa se vada cat de blonda sunt de la mama natura
Mami de Ana Maria(18.12.2004) si Elisa Andreea (09.12.2008)