*Cozonacei iubiti de nov-dec 2008 (103)*
Raspunsuri - Pagina 19
BraveGirl spune:
Va doresc o primavara frumoasa! Cate un martisor si o floare pt toate mamicile si cozonacele!
Diamisha la multi ani!
==========
Corina
Mamica de Arianna Maria
si
4+
POZE CU PRINTESA
BEBE2
Otiliav spune:
Malinas, pentru cifre si litere merge un telefon de la Fisher Price, e putin mai potrivit varstei prin comparatie cu laptopul, Elisa il are dar inca nu o tenteaza, mai mult pe Ana.
Criss, eu sunt la a treia sarcina si conteaza. Acum am aproape 18 saptamani, in 2 zile intru in luna a 5-a.
Mami de Ana Maria(18.12.2004) si Elisa Andreea (09.12.2008)
monicus spune:
Uram tuturor cozanacelutzelor si mamelor de cozanacelutze
O primavara plina de bucurii si impliniri, in fiecare zi a vietii sa aveti in suflet parfum de primavara, in priviri soare bland insotiit mereu de zambetul implinirilor!
Printesa noastra dulce Ana (15.12.2008)
Pozele mele
Darling_ spune:
O primavara luminoasa si calda tuturor
La Multi Ani Diamisha!
Adriana
si mamica de Eduard (09.12.2008)
pozele mele
bebecris spune:
reclama ilegala - considera acesta un avertismentplantatia-lui-bebecris/
multumesc
UN MIC AJUTOR
Cristina - mami de
DAVID - ANDREI 
BLOGUL LUI DAVID SI AL MEU
Povestea nasterii
Pe 20 oct...ora 23:05 a venit pe lume MINUNEA MEA - DAVID ANDREI
babyzapi spune:
Malinas multumim. David a scpat de tot de bubite? 
BraveGirl au inceput greturile? cum se mai simte Arianna? 
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Isabela & Raphael Nicolas
BraveGirl spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui babyzapi Malinas multumim. David a scpat de tot de bubite? ![]() BraveGirl au inceput greturile? cum se mai simte Arianna? ![]() ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ Isabela & Raphael Nicolas |
Nu am cine stie ce greturi...mai mult sunt f obosita. Dorm pe mine. Arianna e inca mucioasa, tuseste. Am fost azi la medic si ne-a zis sa continuam tratamentul. M-am saturat de cate medicamente/siropuri/picaturi am bagat in ea.
==========
Corina
Mamica de Arianna Maria
si
4+POZE CU PRINTESA
BEBE2
diamisha spune:
Ladies,
Multumesc fetelor care si-au adus aminte de ziua mea, va intorc urarile cu drag, va doresc multa sanatate si putere sa va impliniti visele!
Credeti ca la 38 de ani pot sa mai consider ca adaug primaveri?
Cred ca o iau usor-usor spre toamne...de fapt, sunt foarte fericita si implinita, Sonia este sanatoasa, creste frumos, am un sot minunat si ma bucur de fiecare zi alaturi de ei!
Felicitari, Corina, pentru vestea cea mare!
O seara frumoasa va doresc!
ginye55 spune:
Neatza!
Hai sa va postestesc ce am patit aseara. Dupa ce mi-am primit martisorul de la soata, am mai primit un martisor...in baie...un soarece...
Va dati seama ca am paralizat de frica. Din fericira am scapat de musafirii nepoftiti.
In rest, noi continuam noptile in acelasi stil. 

Flori, mami de
Eduard Stefan (12.10.2008)
malinas spune:
neatza'
Otilia, David a avut de 2 ori ocazia sa se joace cu telefonul fisher price si nu l-a interesat decat f putin timp, de aia ma gandesc ca un laptop i-ar trezi mai mult interesul, ca vad cum se cocoata la al nostru.
ginye, Stefanut doarme in camera cu voi? Pe noi ne-a ajutat f mult sa-i lasam usa deschisa la camera si faptul ca-l adoarme tati.
Mirtha, Alra, Anes (cum a fost la schi), Ramo (ce mai faceti?), Diana21, Dandusa, Olivia, Carmendu, si multe altele...unde ati disparut?