*Cozonacei iubiti de nov-dec 2008 (103)*

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anca_27 spune:

Bravegirl, ieeeeeeee! Felicitari!
Laura, ma bucur ca e mai bine , wow, sapt viit un nou bb la voi in familie, ce faaaaain!
Cherie, treci si zi ce e ala pusher. Pe mine ma duce cu gandul la ceva aparat de sport...
Simona, bun revenit! Imi pare rau pt sarcina pierduta... si ma intriga pe de alta parte ideea ca alaptatul dauneaza sarcinii. E pe bune?
Malinas, cum iesi culoarea? La Danes? Mmmmmm, e tare fain acolo.
Manumanu, z e innebunita de gummy bear asta, danseaza de-o strang de pe jos.

Noi ne-am intors mai repede, z a trantit o laringita - banui eu cauza dar va explic mai incolo, sunt intoarsa acum si fara chef - , ne-am dus cu muci transparenti si-am venit cu ei grosi. Ieri a vazut-o o doctorita prietena, a ascultat-o bine pe toate partile, mie imi parea ca respira greu dar era doar nasucul si traiectul incarcat. Ieri a fost subfebrila, si asta m-a speriat. Mi-a dat Sumetrolim dar nu i-am dat, doar albastru de metil, curat nasuc, muci nu mai sunt multi, si stau cu ochii pe ea, febra n-a mai facut deloc. Eh, atata bai, astea le tratam, sanatate si restului de cozonacei muciosi!

Mami de Sara (8 dec 2008)
============
www.sling.ro/" target="_blank"> Poarta-ma, mami!

===================
"We don't see things as they are, we see things as we are." - Anais Nin

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns futuremother spune:

buna fetelor! intru musai sa felicit mamicile gravidute sunteti tare curajoase mai ales tu otiliav
vad cozonacei bolnaviori si nu ma mir cu vremea asta bravegirl, bebecris sanatate multa puilor
bebecris sa stii ca si eu am ajuns cu rares la cedax dupa revelion si i- a mers bine ... e adevarat ca e f puternic dar decat injectabil am preferat o suspensie mai tare ... era cu gatul visiniu, spunea dr, facea febra mare vreo 4 zile ... greu a fost ... dar dupa asta a luat de la sora lui, la vreo 3 sapt, o raceala urata cu multe secretii si o tuse productiva zgomotoasa ... l- am ajutat pe langa tratamentul medicamentos cu ulei de menta pus 5 pic intr- un castronel cu apa fierbinte in camera in care doarme - e valabil si pt adulti- sau ii mai dadeam cu pulmex pe piept inainte de culcare ...
in rest ce sa va zic ca la noi e ca la babyland, toata casa plina de jucarii, alearga amandoi de strang din dinti cand ii vad la curba, rares se urca pe toate scaunele posibile si danseaza de mama-mama cand ii cant 'daca vesel se traieste bate-asa' vreau sa va zic ca l- am dus ieri la gradi la raisa si bineinteles ca s- a strecurat in grupa, mamaaaa ce era de el , dna educatoare a organizat copii intr- un joc oarecum, ii puea sa mearga in diverse feluri pe langa pereti iar el ramasese in mijloc cu ochii cat cepele si ffff atent la dna pret de cateva secunde dupa care a luat- o la picior pe diagonala clasei cat il tineau balamalele, era atat de vesel... nu m- a cautat cu privirea nicio secunda, mai mult cand vedea un parinte in usa ii aducea o jucarie, a fost haios tare...
cam asta facem noi, de cantarit nu l- am mai dus, ca m- am saturat cat am fost la dr cand era bolnav dar mananca de stinge si bea totul cu paiul, nu vrea nici biberon, nici cioc ... la dinti stam cam prost, are doar 4 acum se pregatesc altii doi sus si doau masele tot sus ... sa vedem ce ne asteapta ...
va pup pe toate si promit sa vin si eu cu o reteta gustoasa la bucatarie ca v- am vazut ce harnice sunteti
va doresc o zi buna si sanatate tuturor!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BraveGirl spune:

Fetelor, sunteti tari...ia bagati un ochi aici:
http://en.wikipedia.org/wiki/Pusher
-prima explicatie ...ce, nu o credeati pe Cherie?

PS: eu zic pusher la caruciorul tip umbrela/unul sport de oras. Da nici dealerul nu ma deranjeaza

==========
Corina
Mamica de Arianna Maria si 4+

POZE CU PRINTESA
BEBE2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ginye55 spune:

Neatza!

Ia uitati cum ne-am distrat noi aseara;
http://community.webshots.com/album/563666485LzSWtA?start=204

Flori, mami de Eduard Stefan (12.10.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns manumanu spune:

GYnie, e tareee dulce, si cu bucle si fara!

manu
mamica de Anastasia si Radu, 23 noiembrie 2008
http://family.webshots.com/album/570097332OcrkWq

Mergi la inceput

He heeee, pai numai noi? Pupam cheliuta dulce!

============

===================

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns manumanu spune:

ANCA, BRAVEGIRL, cum se simt cozonacelele?

BEBECRIS, ce face David, e mai bine?
manu
mamica de Anastasia si Radu, 23 noiembrie 2008
http://family.webshots.com/album/570097332OcrkWq

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ginye55 spune:

Manumanu Anca

Anca cum se simte zibe?

Malinas n-am uitat de poze!

Flori, mami de Eduard Stefan (12.10.2008)

Mergi la inceput

Ceva e la zibe, adica gat rosu sigur e. Azi noapte febra, dar nu mare, un 38, si acu e subfebrila. Am amanat Sumetrolimul dar aseara i-am dat, se pare ca nu poate singura... Si muci, si aspirat continuu, nu prea vrea sa pape, asta e. O dovedim noi. Am si intrat in contact tot cu copii muciosi.
La mama acasa, cu-o seara inainte sa mergem noi, a uitat saraca din greseala sublerul ala de la soba de teracota bagat, a facut foc si-a plecat de-acasa.
A aerisit ea cat a putut, dar serile, inainte sa adorm ma usturau ochii si narile de nu reuseam sa adorm decat dupa 2-3 ore. Ma gandesc ca daca pe mine m-a iritat in halul asta, e posibil si Sarei sa-i fi iritat caile respiratorii. Acu spal de zor toate hainele ce le-am avut cu noi, chiar si-n geamantan s-au imbibat cu miros.
Greu... mamei nu i-am mai spus ca asta ar putea fi cauza, si-asa strang din dinti sa nu-i spun multe si tot ma scap.
O vad ca-i e draga Sara, dar isi exprima afectiunea ciudat si eu nu stiu cum sa ma mai invart, sa fiu cat mai diplomata si sa n-o supar. Oricum toata familia considera ca n-o cresc bine.
De ex, intr-o zi, ii dadea la fundulet cu o haina, nu mai stiu, un fular. `Hai sa-ti dau na-na, na-na!`. In joaca. Si-i tragea cate una de se clatina z. I-am spus cat de finut am putut, ca Sara, ca si ea, considera na-na-ul asta o joaca, si tot din joaca o sa execute si ea mai tarziu aceleasi lovituri cuiva, si s-ar putea mai incolo sa considere normal sau joaca sa fie lovita la fund.
Sau, z pe unde trece, uragan. Trage, scoate, loveste, stiti voi. La fel si-acolo. `Aici nu-i voie, cu asta nu-i voie! Ce crezi? Ca esti la ma-ta acasa sa faci ce vrei tu? Aici faci cum vreau eu!` Tonul, vi-l imaginati... Sara, intr-o zi, a inceput si ea sa se rasteasca pe limba ei la ea. I-am spus ca tot ce nu-i convine sa fie atins de Sara, sa le ia pana plecam, sa le puna altundeva.
Na, v-am facut capul calendar, dar poate treceti si voi prin de astea cu parintii/bonele/rudele si ne mai spuneti cum le aplanati.
Pentru mama, Sara e peste puterile ei. Fetita de care are grija e mai linistita, sta intr-un loc, o mai prosteste cu ce nu e voie de mancat (aici iar am avut cate ceva sa-i spun) si-i trece ziua. Doarme mai mult, e altfel.
Pana la urma, pana intelege incet-incet cum e cu crescutul copiilor, mergem mai rar. Eu am fost crescuta de bunica, sora mea de cealalta bunica, mama tatalui vitreg. Mi-e ca vine vara, as merge mai des pentru munte, colindat pe coclauri, animale - z e innebunita cand vede vaci, cai, gaini, caini, pisici, animal sa fie.
Cumva le manageuim noi...

Cum mai sunt ceilalti cozonacei bolnavi?

Va vine sa credeti ca maine e 1 Martie?

============

===================

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebecris spune:

reclama ilegala - considera acesta un avertismentplantatia-lui-bebecris/

astept si eu un vot de la voi....

david este bine..mananca de vineri fara pb...kk este normal...de o saptamana nu am mai vazut un kk cum trebuie...ce aiurea suna!!!!
ii dau in continuare cedax...si debridat.....cu mucisorii stam bine...de tusit f putin...suntem bine intr-un cuv!!!
daaaa...maine este 1 martie!!!!!nu-mi vine sa cred!! mai avem un pic si vine pastele!!!la mine nu a fost sa fie nici luna asta bb2...nu lucram special la asta...dar.....am visat si eu!!!!

UN MIC AJUTOR

Craciun, cadouri, renii

Cristina - mami de DAVID - ANDREI

BLOGUL LUI DAVID SI AL MEU

Povestea nasterii

Pe 20 oct...ora 23:05 a venit pe lume MINUNEA MEA - DAVID ANDREI

Mergi la inceput