*Cozonacei iubiti de nov-dec 2008 (103)*

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lauramiron spune:

Corina, iar a facut bronsiolita?? Ca parca ati mai avut un episod de vreo 2 luni...
Si Cati a fost racita saptamana asta, m-am temut ca vom ajunge din nou la bronsiolita si respiratie grea (ar fi fost a 3 a in 3 luni), insa am reusit cumva sa-i curat bine nasul, am aspirat-o ca lumea de 2 ori pe zi, i-am pus noaptea karvol pe perna si si-a dat drumul la tuse cam in a 4 zi de boala ceea ce a fost bine ca i-a curatat caile respiratorii si nu au mai coborat mucii. Deci am scapat, sincer ma gandeam cu groaza la spital, antibiotic si toate cele. Mai are muci si inca sunt cu ochii pe ei

In alta ordine de idei, i-am cumparat ieri olita O super olita, 3 in 1....adica olita in prima faza, apoi se poate folosi ca si inaltator pentru ajuns la chiuveta si la final se detaseaza capacul si devine reductor pentru wc. Foaaaarte incantata, s-a jucat cu ea, s-a urcat pe ea, a carat-o cu greu mare prin casa, si-a prins degetele in capac....si dimineata am dezbracat-o sa incerc marea incercare.....nici prin gand nu-i trece sa stea cu poponetul gol pe ea. Deci piesa de mobilier in baie, mai incercam peste ceva timp.

Anca, multumesc de intrebarea despre matusa Au operat-o de o saptamana, e inca in spital in refacere si asteptam rezultatul biopsiei care ne va spune clar ce e acolo si unde s-a extins. Momentan e foarte bine, medicul ne-a spus ca se recupereaza excelent, ca este o femeie foarte puternica si cu un psihic bun. Doamne ajuta! O asteptam acasa, ca intreaba toara ziua de fete si de Boris, o vom lasa o perioada sa se refaca, apoi intentionam sa o aducem la noi cateva ore pe zi, macar sa stea cu Cati si sa nu se tampeasca singura acasa. Vom vedea.

La noi ploua astazi, insa am avut cateva zile minunate de primavara, caldute si insorite, numai bune de stat pe afara.
Saptamana viitoare trebuie sa nasca sora mea, e la odiseea de martie-aprilie, am niste emotii cand o vad....baietel...Ea cu doi baieti, eu cu doua fete
Va pup si weekend placut!!

Citat:
citat din mesajul lui BraveGirl

Si eu i-am dat Cedax Ariannei si i-a trecut bronsiolita. Mai avem doar mucisori.
In loc de aerosoli, dr. noastra ne-a dat sa facem 'pufuri' cu babyhaler. E mult msi usor.
Sanatate!

==========
Corina
Mamica de Arianna Maria si 4+

POZE CU PRINTESA
BEBE2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Amalia spune:

Neataaaa! Va astept la o !

Laura ce frumos o sa fie la voi...cei 4 verisori...o sa aveti familie mare! Multa sanatate matusii tale! Ma bucur ca se simte atat de bine! Sa dea Dumnezeu sa se refaca cum trebuie! Nastere cat mai usoara surorii tale si un bebic sanatos!!
Bebecris sunteti bine?
Printesa ce-ti fac baietii? Mai povesteste-ne de ei...

Noi suntem bine! Cu toate ca inca se trezeste pe la 5-6 si o ia cu agitatie, scanceala, plans...depinde de noapte....am ajuns de 3 nopti la performanta de a dormi neintrerupt (si-n patutul lui) de la 21:30 la 5-6!

poze aniversare 1 an

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ginye55 spune:

Neatza!

Inca o noapte groaznica! Pe cuvant daca inteleg ce are. Abia isi revenise cu somnul si am luat-o de la capat.

Laura baga o poza la olita minune. Insanatosire grabnica matusii!

Flori, mami de Eduard Stefan (12.10.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Simona73 spune:

Buna mamici de cozonacei,

Nu stiu daca va mai amintiti de noi pentru ca nu am mai intrat de multisor.Acum sunt la servici si am ceva timp liber asa ca am vrut sa vad cum mai sunteti si cat de mari au crescut bb-ii vostri.
Imi pare rau sa vad ca unii sunt bolnaviori .Noi din fericire nu am avut probleme pana acum si in afara de faptul ca Isa inca se mai trezeste de 2 ori/noapte ca sa suga,nu ne plangem prea tare.
Va pupam si va dorim insanatosire grabnica si sa cresteti mari si frumosi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns criss703 spune:

Sanatate micutilor bolnaviori si insanatosire grabnica matusii Laureimiron
O cafea merge ? aici e asa o vreme urata /ploioasa ..sa vina primavara !
Cherie ma bucur ca ti-au placut pozele noastre zici ca Ale tot margele negre prefera ,am vazut poze noi cu el e un scump si un serios ..na doar e barbat .Cherie draga sa sti ca nici mie nu mi-e in clar ce este "pusherul" ala ..ceva de impins da ce ? vre-o jucarie ? tricicleta ? ...dealer de droguri nu cred .Ai dreptate cu vacanta in N Italiei peisajul e cam ca la noi si apa marii tot cam asa , dar mie oricum tot mi-a placut , despre locuitori ca si turist nu pot spune decat de bine .Dar tot in N mai este si zona Liguria care mie mi-a placut maxim , apa albastra , plin de palmieri si vegetarie viu colorata , chiar e frumos si mai cald in general , am fost acum 3 ani de Craciun la Sanremo si erau la pranz 20 grade celsius , rondouri cu flori si plamieri ...mm chiar frumos Mirtha iti recomand cu caldura ! am pus de acolo o gramada de poze (Pietra Ligure )la sf. de septembrie .
Am vrut sa mai raspund ceva dar am uitat , m-am inflacarat iar cu vacanta ...abia astept sa vina vara !

Criss mami de Paula Sofia DN 18.11.2008
PozePaulaSofia
Botez si nu numai
PovesteaNasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BraveGirl spune:

Neatza!
Laura, da, e al doilea episod de bronsiolita. A debutat intr-o zi. S-a trezit de dimineata cu mucisori si la 14-15 deja respira greu. Nu-mi explic evolutia asa rapida, dar asta e
Multa sanatate matusei! Si nastere usoara sorei tale!

==========
Corina
Mamica de Arianna Maria si 4+

POZE CU PRINTESA
BEBE2

Mergi la inceput

Simona73 bine ai mai venit pe la noi Daca nu ma insel oare nu tu trebuie sa mai ai un bebe mic nascut tot in perioada noiembrie-decembrie? Daca da asteptam sa ne povesteti despre el si sa ne arati poze si evident si cu restul familiei inclusiv cozonacelul Isa .Daca am retinut gresit ...ups! dar poze si vesti tot asteptam !

PozePaulaSofia
Botez si nu numai
PovesteaNasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Simona73 spune:

Criss,ai dreptate,din pacate am pierdut sarcina in luna a 5a.Ginecologul care a fost la urgenta atunci mi-a spus ca daca doresc bb3 trebuie sa opresc alaptatul,asa ca...nu vreau sa sperii noile gravidute dar este bine de stiut...
In concluzie,nu a fost sa fie,inca ne gandim la bb3 si va anuntam daca avem vreo veste.
Pe Isa o puteti vedea in albumul meu(am o poza recenta a ei) si promit sa vin cu poze cat de curant.Acum sunt la servici si nu am acces dar joi sunt libera si sa vin cu poze noi.
va pup,

Mergi la inceput

Simona of imi pare f. rau ..nu stiam , dar poate o sa vina si bb3 in curand daca va doriti , ai vazut ca deja avem mai multe burtici pe aici ..poate e molipsitor (pt. cine vrea ).Intru din nou sa vad poza recenta cu Isa ca vazusem doar mai vechi..de la Sarbatorile trecute cred .

PozePaulaSofia
Botez si nu numai
PovesteaNasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Otiliav spune:

Neata!

Eu am dormit binisor, adica Elisa a dormit mai bine, doar 3 treziri si prin minune a dormit pana la 8 in loc de 6. Asa da, boierie.
M-am trezit cu chef de munca, trimestru II . Am facut impreuna cu Ana cacao cu lapte, am mancat cu fetele, pus rufe la spalat si intins, spalat pe jos, dereticat, parca nu-s eu. Ce bine e sa fii in putere.
Si toate acestea fara cafea, de abia acum vreau sa savurez un capucino.

Simona, imi pare rau de pierdere, chiar in luna asa mare. Macar stii care ar fi putut fi cauzele. Eu alaptez dar anemica nu-s, medicul de familie zice ca-i ok sa continui asa. Acum sincer pe mine m-ai cam speriat ca simptome nu mai am, pe bb parca l-am simtit acum o saptamana si de atunci nimic. Ma duc saptamana viitoare la eco si sper sa fie bine.
Laura, ce dragut, vei fi din nou matusica. Va fi cezariana inteleg daca stii sigur ca-i saptamana viitoare. Musai sa ne dai vesti si tinem pumnii si pentru biopsie.

Mami de Ana Maria(18.12.2004) si Elisa Andreea (09.12.2008)

Mergi la inceput