*Cozonacei iubiti de nov-dec 2008 (103)*
Raspunsuri - Pagina 15
bebecris spune:
http://media.causes.com/ribbon/708475
poate reusim sa ajutam cumva
UN MIC AJUTOR
Craciun, cadouri, renii
Cristina - mami de
DAVID - ANDREI 
BLOGUL LUI DAVID SI AL MEU
Povestea nasterii
Pe 20 oct...ora 23:05 a venit pe lume MINUNEA MEA - DAVID ANDREI
bebecris spune:
da' ce liniste este pe aici!!!
Cristina - mami de
DAVID - ANDREI 
BLOGUL LUI DAVID SI AL MEU
Povestea nasterii
Pe 20 oct...ora 23:05 a venit pe lume MINUNEA MEA - DAVID ANDREI
cherieactiv spune:
hehe, brave,ai pus punctu pe i..hihi...
(ma, era o gluma gagici )
anca, ioi..cand mama mea a venit la noi in vizita, dupa doar 2 zile eram deja certate...aceleasi motive.dupa aia m-am inmuiat ,am zis sa incerc si io sa fiu mai dulce ca e mama si o iubeeesc ...
bebecris, ma bucur ca david e mai bine
gagici,io is extaziata,dat fiind ca termin cu platile si ratele si afacerea merge f bine,am zis ca e cazul sa lansez alta..asa ca...go go go..va fi gata peste aprox un an, cand ale va incepe sa mearga la gradi ...o sa colaborez cu lancome
cherieactiv spune:
ce-ati facut ginye cu stefanut?ia-ti dat sa se joace cu ceva sa stea cumintel, si voi v-ati facut de cap
,se vede ca v-ati distrat...
...ginye hairstylist
,e un super dulce stef!
Otiliav spune:
Vai ce pusa pe afaceri este Cherie. Madam vreisa te imbogatesti
? Felicitari, venim sa te vedem la fata locului in plina actiune.
Ginye, sa va fie de bine tunsoarea, Edi tot un scump.
Anca, una e cand vine mama la tine sialta cand mergeti voi la ea.Si mama a cam fost naucita de Ana la incept, tot ca z nici un pic locului.Si mama imi tot spunea ca eu stateam unde ma punea
. Acum de Elisa zice ca-i mai cuminte ca Ana, adica e multumita, deocamdata![]()
Faza cu na-naul vor trece generatii si tot vor mai fi practicanti.Si foarte mult conteaza daca si-au crescut copii lor ca altfel sunt la prima experienta.
Pana acum tu mi-ai parut o mama foarte permisiva si daca ei sunt de felul lor mai stricti apai chiar ca negocieri la greu daca vreti liniste si pace. Uite de exemplu eu nu pot tolera sa faca asa ceva "z pe unde trece, uragan. Trage, scoate, loveste, stiti voi. La fel si-acolo." I-am spus stop de la inceput si mai arunca la nervi, destul de rar. Iti dai seama ca multe din lucrurile care o tenteaza sunt ale Anei si daca am lasa-o sa faca ce vrea muschiul ei pai tot un scandal ar fi intre ele, si ar avea si Ana dreptate. Ideea este ca daca-s doi copii in casa sunt alte reguli, mai multe si mai stricte, sichiar si asa apar conflicte. Dar sincer nici cu Ana n-am fost prea permisiva. Stiu ca nu-i recomandabil sa incepem cu "nu e voie" dar uneori trebuie.
Mami de Ana Maria(18.12.2004) si Elisa Andreea (09.12.2008)
anca_27 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Otiliav Anca, una e cand vine mama la tine sialta cand mergeti voi la ea.Si mama a cam fost naucita de Ana la incept, tot ca z nici un pic locului.Si mama imi tot spunea ca eu stateam unde ma punea . Acum de Elisa zice ca-i mai cuminte ca Ana, adica e multumita, deocamdataFaza cu na-naul vor trece generatii si tot vor mai fi practicanti.Si foarte mult conteaza daca si-au crescut copii lor ca altfel sunt la prima experienta. Pana acum tu mi-ai parut o mama foarte permisiva si daca ei sunt de felul lor mai stricti apai chiar ca negocieri la greu daca vreti liniste si pace. Uite de exemplu eu nu pot tolera sa faca asa ceva "z pe unde trece, uragan. Trage, scoate, loveste, stiti voi. La fel si-acolo." I-am spus stop de la inceput si mai arunca la nervi, destul de rar. Iti dai seama ca multe din lucrurile care o tenteaza sunt ale Anei si daca am lasa-o sa faca ce vrea muschiul ei pai tot un scandal ar fi intre ele, si ar avea si Ana dreptate. Ideea este ca daca-s doi copii in casa sunt alte reguli, mai multe si mai stricte, sichiar si asa apar conflicte. Dar sincer nici cu Ana n-am fost prea permisiva. Stiu ca nu-i recomandabil sa incepem cu "nu e voie" dar uneori trebuie. |
Da, probabil bebe2 ma va mai schimba. Dar, cum spui, acum sunt permisiva si nu vad asta ca pe ceva negativ. Eu inteleg ca punandu-i limite, o limitez. Permitandu-i sa exploreze lumea si s-o cunoasca se dezvolta normal.
Nu-ti imagina ca nu-i spun ca nu e voie deloc. Tocmai, ca de multe ori pe zi ma aud zicandu-i, si-mi spun ca data viitoare trebuie sa gasesc alta formulare, care sa nu contina NU.
De ex, n-am legat nici un dulap. Avem un dulap cu acte la care are acces, si stie ca nu are voie, nu-l deschide. In schimb i-am dat voie la celalalt, cu tot felul de prostii, sa se joace. O las la cele cu haine, dar a inceput sa se sature sa le mai traga afara. Acum doar inchide si deschide usile. Daca incepe si se intinde la ceva, ii distrag atentia cu altceva.
Am pus dinadins o rama foto pe masuta, la care aproape ajunge, insa dupa cateva zile in care a tot cerut-o si i-am spus nu, a renuntat.
Da, o las cu trusa de cosmetice, cu toate bine ferecate, o las cu trusa de pieptene si clame de par, ii las la indemana reviste si carti de-ale ei si altele ne-jucarii de care e atrasa si stiu ca nu-i fac rau.
La mama a vrut veioza, n-a primit-o, a vrut la flori, nu i-am dat voie, in bucatarie nu... nu-mi mai vine nimic acum si-mi dau eu mie impresia ca virgula caut scuze...
Deci toate astea NU sunt scuze, sunt exemple.
Na, probabil ca din nou, am alte asteptari de la mama si e vorba pur si simplu de relatia mea cu ea...
Mami de Sara (8 dec 2008)
============
www.sling.ro/" target="_blank"> Poarta-ma, mami!
===================
"We don't see things as they are, we see things as we are." - Anais Nin
anca_27 spune:
Acu mi-am adus aminte de ce intrai mai devreme.![]()
Cum le dati cozonaceilor cu albastru de metil? Eu tot cu metoda veche, pansament infasurat pe deget, imbibat si fortat sa deschida gura da` nu iese grozav. Cu betisor de urechi mi se pare ca nu acopar suprafata groazava. Alte idei? Ma tot uit prin casa de-un pulverizator, spray, ceva, pe care sa-l umplu, da` nu gasesc...
Cherie, wow, ce ma bucur pentru voi.
In lumea asta nebuna si plina de criza - nu stiu cata e intradevar si cat se folosesc unii de ea - ma bucur tare ca cineva razbeste. Doamne-ajuta la mai mare si sa iasa exact cum doriti.
============
===================
Otiliav spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui anca_27 Cum le dati cozonaceilor cu albastru de metil? Eu tot cu metoda veche, pansament infasurat pe deget, imbibat si fortat sa deschida gura da` nu iese grozav. Cu betisor de urechi mi se pare ca nu acopar suprafata groazava. Alte idei? Ma tot uit prin casa de-un pulverizator, spray, ceva, pe care sa-l umplu, da` nu gasesc... Mami de Sara (8 dec 2008) ============ www.sling.ro/" target="_blank"> Poarta-ma, mami! www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici =================== "We don't see things as they are, we see things as we are." - Anais Nin |
Direct din sticla, uite asa, gll gll gll

S-a dezinfectat fata mea de doua ori pe tot tubul digestiv chit ca noi il foloseam pentru iritatii. Poate acesta-i motivul pentru care nu a avut niciodata probleme cu amigdalele
P.S. Iti dai seama ca am glumit dar nu ma puteam abtine, mi-am adus aminte de intamplare.
Mami de Ana Maria(18.12.2004) si Elisa Andreea (09.12.2008)
anca_27 spune:
Ioi, pentru o clipa te-am crezut.
Pentru ca-mi trecuse si mie o pasarica prin minte sa-i picur direct din sticluta pe limba, sa faca o gargara...
============
===================
lauramiron spune:
Otilia, ai mare dreptate, cand sunt 2, musai sa fie reguli, altfel se iau de cap (si cu reguli se iau de cap
). Noi inca ne luptam cu tendintele agresive ale Ecaterinei spre Rebeca
, cum nu-i convine ceva, cum o pocneste
De fiecare data ii spun ca nu-i frumos s-o loveasca pe Rebeca, ii iau manuta si o mangaiem pe Rebeca bla-bla-bla, insa de multe ori nu mai am nervi si atunci ridic tonul la ea si-i spun sa n-o mai loveasca pe sora-sa ca o incurca rau de tot
Ma, sa stiti ca intelege si imi arunca priviri suparate, ba chiar incepe sa se matzaie ca am certat-o

Despre jucarii, pfuai....durere mare, ii trebuie tot ce e al Rebecai
Nu mi se pare normal ca jucariile care le-a primit Rebeca si care sunt ale ei, dintr-o data sa-i spun ca nu mai sunt ale ei si trebuie sa le dea sora-sii. Asa ca ca mediez conflicte zilnic de nenumarate ori
, distragerea atentiei inca functioneaza binisor, dar sunt si momente cand n-am ce-i face si o las sa urle si sa-i treaca dracii, dar nu cedez
Ar fi o gramada de povestit si de spus apropo de intelegea dintre frati/surori, si probabil ca in fiecare familie sunt alte reguli. Nici la mine in casa n-au voie sa scotoceasca peste tot si sa scoata de prin toate dulapurile. Au voie nelimitat la jucariile lor, n-au decat sa scoata si sa se joace cum vor ele, au doua camere pline, deci consider ca e de ajuns. Si nici nu-i impun Rebecai sa-si adune jucariile, imi pare cam micuta, desi am inceput de ceva vreme sa o rog sa ma ajute, sa o motivez sa-si stranga din camera, sa-si puna hainele la loc in dulap etc
Ma duc sa le pregatesc de nani. Catica grasunica ma innebuneste de cateva nopti cu trezirile si urletele, azi dimineata a spart in sfarsit al 3 lea molar, deci mai avem unul si scapam. Probabil ca va sparge in urmatoarele zile, apoi sper la o pauza de macar o luna pana la canini![]()