Cluj rulz! (98) - Vine, vine priiimavaraaa!

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ralucames spune:

multumim Stanca, speram ca asa va fi!!

ieri am avut o zi frumoasa, am fost cu copilasii la Salicea, la caluti, au calarit amandoi, iar Luca abia a vrut sa se dea jos de pe ponei acasa amandoi au vorbit numai despre cai si despre urmatoarea vizita acolo; minunat!!
acolo ne-am intalnit cu Roxana, o minune de fata, Roxasi cu Rolo + Ilenuca

sunt cu sotul acasa, deci voi intra mai rar, ca e musai sa ne apucam de treaba/treburi

va pupam

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carrie spune:

ola gagici

noi am avut un we minunat la Danes, multumesc Roxana de pont, un loc super, o gramada de animale(struti, pauni, lebede, purcelusi mici, lama, cerb) ponei o gramada din care unul asa mic de il puteam baga in portbagaj.au calarit fetele si ne-am simtit f fain.

am trecut sa va salut doar

o saptamana minunata sa aveti

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxana1974 spune:

fetelor. Va doresc si eu o saptamana minunata!

Ralu, ma faci sa multumescv . Oricum si eu am fost placut impresionata de voi, de tine, arati foaret bine si se vede ca mergi la sport si Stefy s-a facut atat de frumoasa! Si nu stiu de unde o cunosc si pe cumnata ta...noah sper sa ne revedem in curand!

Cristiana, tare ma bucur ca v-ati simtit asa de bine la Danes. Si eu incerc sa-l invalui pe nasty sa mai dam o tura toti 3...sper sa reusesc . Daca mai planuiti, ziceti din timp, poate o comitem in grup .

va pup si sa ne revedem cu bine!
Roxa

Mergi la inceput

buna dimineata!! aduc cafeaua aburinda si aromata, poate trezesc cheful de vorba si la voi

Roxana draga, multumesc!! Oana si Rares au fost in liceu la LMF, gheorgheni, cred ca din zona aia va stiti la fel a zis si ea, deci sigur vi s-au mai intersectat drumurile Sper sa ne mai vedem (si) la caluti...

noi am fost ff harnici ieri, am pus tapetu si a iesit suuuper. kiar nu se vad imbinarile si nu e greu, iar satisfactia e imensa, cel putin la noi

Criss, ma bucur ca v-ati delectat si voi cu animale, cred ca le-a placut fetelor daca e vb. despre pensiunea Danes din/de langa Sighisoara, am citit si eu cate ceva si am "vazut" ca e frumos.

va doresc o zi superba si nu va lasati afectate de frigul si ploaia de afara!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Yagmur spune:

Buna dimineata,
E randul meu sa va ofer o cafea aburinda ca de multa vreme nu am mai trecut pe la voi .
Ne vom muta iarasi tot in Grigorescu, pe Hateg. E mai mic apartamentul, asa ca acum tot sortez si sortez sa nu mai duc toate lucrurile acolo. Peste 3 weekenduri ne vom muta. Acum caut ajutoare . Se sperie toti cand aud ca e la etajul 4.
In rest, rugbistul meu are o noua cicatrice pe fata . Are un ten foarte sensibil si la orice zgarietura ramane semn... langa dintii de la muscatura colegului de la gradi s-a mai zgariat rau cu partea metalica de la un creion. Il dau la box cred.
Ma bucur sa vad ca toata lumea este bine, am mai ratat zile de nastere... oricum ma gandesc la voi...
Mi-ar placea sa merg la teatru la Florina, dar nu cred ca reusesc....
Va pup pe fiecare in parte

Yagmur si Luca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nana_sim spune:

Iaca vin si eu intr-un mare tarziu
Manu, Ralu multumesc de cafea, am nevoie ca vremea asta ma turteste.

Ralu ti-am ramas datoare cu un raspuns, daca de Nea Garden ma intrebi, magazinul de plante si tot felul pt gradini din Floresti, da, inca functioneaza, e deschis in fiecare zi pana la 18, sambata pana la 14 (cred) iar duminica ... o vreme era, apoi n-a mai fost, apoi iar a fost, deci nu stiu ce sa zic acum. E pe stanga, dupa Oncos, pe sensul dinspre oras spre Floresti.

Apopos de asta am fost la Magnolia Center la Jucu, am cam ramas dezamagita, in afara de faptul ca sunt chiar scumpe toate cele, au amenajat un loc atat de frumos pt cafea, intre plante multe si verzi si unde e lumina si ... se fumeaza. Puteau sa faca o terasa afara pt asta.

Manu daca imi dai un semn cu o zi, doua inainte de mutare poate mobilizez niste ajutoare, asta daca e dupa 7 mai, ca sa ajunga si zanul inapoi din Africa. Ma bucur ca ai rezolvat cu casa, sus inima ca la rand, cate una, se rezolva si celelalte.

Mi-am tuns iarba din curte, am curatat florile, am cladit din caramizi o mica vatra pt gratar, am stropit ciresul si trandafirii cu solutie impotriva paduchilor, am "coafat" iarba dintre pietrele cararii din curte, am plantata niste lacramioare ... toate astea eu singura, sambata si duminica (aplauze si ovatii aici ). Iar a venit sezonul de stat afara, iar ma topeste cat de mica si simpla e fericirea Daca mai lacuiesc si podeaua si mobilierul si pun perdelele de terasa ... voi fi pe culmi.

Ma duc la o cafea reala si va zic si voua sa va fie ziua voioasa si cu spor!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabri_andrei spune:

Fetelor, daca stiti pe cineva care merge in Ungaria va rog sa-mi spuneti. Am nevoie de niste medicamente care nu se mai gasesc la noi, desi sunt ieftine si am auzit ca acolo ar fi.
Va pup si mi-e dor de voi.

Mergi la inceput

servus Simona!!!multumesc de informatiile despre Nea Garden, exact la acel loc ma refeream... cum nu umblu prin zona, imi prinde tare bine sa stiu programu; Felicitari pt. cate faci prin curte, e minunata senzatia cand faci cu manutele tale si vezi cum transformi un loc in paradis, deci

acum m-am prins(nu-mi place iaurtul!!) ca n-am spus luna asta deloc La Multi Ani sarbatoritilor... deci mea culpa si as zice asa:

La Multi Ani, Stefan, sa-ti dea DD sanatate si sa te bucuri de tot ce e frumos pe lumea asta, Mariana, tie flo]

La Multi Ani, Diana!!Nonna, sa iti creasca frumusetea mare si sanatoasa
La Multi Ani, Ileana, printesa de Raluca=Rolo

fug sa termin papa, pe cand vine printul si printesa de la cresa/gradi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carrie spune:

La multi ani Stefanelu, o viata minunata si plina de impliniri cu multa joaca si dulciuri

Roxa, mai vrem si noi sa mergem, sa vedem cand.

Simona, ce frumos suna activitatile tale primavaratece...vreau si eu la casutzanoi avem atatea dezamagiri cu societatea asta neserioasa si mincinoasa...

da sa nu ne indispunem

Ralu felicitari pt tapet, Rares a stat si l-a lipit?spune-i ca sunt impresionata
auzi, nu mai ai sezoanele urmatoare la GRey's anatomy?

va pup urata ploaia asta...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns asi spune:

Buna dimineata fara plaoaie cel putin deocamdata!

Vai Simona ce te invidiez pentru gradina dar o sa-mi iau revansa

Raluca felicitari pentru tapet.

Manu zii din vreme cand vrei sa te muti si facem o adunare ca putin sport nu strica nimanui.

Din ciclul "iar si iar" Maria s-a racit si luni dupa-masa a facut si febra.Am dat fuga la farmacie dupa antibiotic a avea niste amigdale mari de numa dar s-a speriat raceala si nu a mai avut febra.Acum are doar muci si cred ca o voi duce la gradi.Ca sa fie complet Razvan avea usori muci ieri si parca tusea putin mai tare.Sper sa nu o luam de la capat.

Ei sunt norocul meu : Razvan si Maria
Cand Dumnezeu iti inchide o usa , intotdeauna iti deschide o fereastra.

Mergi la inceput