Cluj rulz! (98) - Vine, vine priiimavaraaa!
Raspunsuri - Pagina 19
Yagmur spune:
Voi ma emotionati de dimineata... . Merci mult de oferta. Incerc sa vad cu ce ma ajuta colegii si daca mai am nevoie va dau de stire.... facem sport impreuna. Sinteti minunate!!!!
LA MULTI ANI Stefan!!! Mariana, ne-ai parasit total????
Ati mai aflat ceva de piesa de teatru de pe 23? Nu sint convinsa ca pot ajunge desi mi-ar placea sa o cunosc pe Florina.
Va las ca e mare nebunie la noi: ba ne concediaza, ba vom lucra... haos total!
Yagmur si Luca
nana_sim spune:
La muuuulti ani fericiti, fara griji si cu joaca multa pentru Stefan Sa-ti deie Domnul din toate cu masura ca sa inveti sa alegi ce-i bun pentru tine, iar tie Mariana sa-ti traiasca puiul drag, sa te faca mandra si sa-ti umple inima mereu
asi spune:
Buna de dimineata dragelor!
Va ofer o cafeluta cu multe ganduri bune care sa va faca ziua buna.Azi noapte nu i-am pus Mariei scutec.Ea nu mai face noaptea de o vreme pe ea dar avea scutec.Inca nu s-a trezit si sunt tare curioasa daca a facut pe ea.
Ei sunt norocul meu : Razvan si Maria
Cand Dumnezeu iti inchide o usa , intotdeauna iti deschide o fereastra.
baby-boom spune:
La multi ani Stefan!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! pentru fiu si mama, la fel portionate, jumi-juma! Sa va petreceti bine si sa veniti cu vesti!
Manu, io te ajut cu drag la mutare, zi ce si cum...si unde..ca si io-s in grigo!
Pup fetele calarete, si noi tre' sa reincepem periplul cu Elise, ca l-am abandonat pe timp de iarna. Unde mai mergeti voi? Ca noi numa' la Jucu, courtesy of Roxa, ofcors
Teatrul e de la ora 21, la Bastionul Croitorilor, iar intrarea e libera. Avem nevoie de intuneric naturalk de aceea ora tarziu. Dureaza cam 1 h. Daca doriti, sa-mi ziceti pana maine dimi, sa rezerv scaune, caci incap doar vreo 30-40 oameni, voi sti sigur maine cand asezam publicul...va avertizez: e alternativ
, unii l-ar considera ciudat...mmm, va zic doar ca eu joc rol de compozitie..adica nu prea is io, si ca tot tot tot ce se intampla e munca noastra, a mea si a colegei cu care am inceput ast' proiect. de la dramatizarea textului, pana la alegerea locului, muzica, conceptul in sine, lumini, costume, etc,etc
Va pup, ca tre' sa fug
Florina si Elise (9 iulie 2004)
asi spune:
Florina adica maine seara de la 9?Bastionul croitorilor e ala din spatele Centralului?Te rog sa-mi explici detaliat pe unde se intra ca eu vreau sa vin.
Victorie!!!!!Am depasit cu bine prima noapte fara scutec!!!!!
Din ciclul una calda una rece ,din iunie imi pleaca fata care imi face curatenie deci sunt in cautare si orice sugestie e binevenita.
jozsaerika spune:
salutare fetelor,
Stanca am fost si io pe la Verla intr-o zi cand aveam treaba la Ped 3 si chiar au kestii faine
Gabi trebuie sa ai reteta pt medicament in Ungaria , reteta normala de la noi. Daca nu gasesti pe nimeni iti pot aranja (cu prietena unei prietene ) care lucreaza la o firma de transport persoane Budapesta-Cluj sa iti cumpere soferul.O data i-am adus si eu lui Norbert asa.Iti trimit pe Pm numarul meu .
In rest pupici multi fetelor pasionate de sport
A !!! am schimbat si eu pamantul la florile din ghiveci...se numeste si asta gradinarit si Norbert si-a plantat o ceapa ..deja e numa' buna de mancat... da' cred ca o vom mai admira
va pup
Erika
Yagmur spune:
Buna dimineata,
Florina, din pacate nu am cum sa ajung.... am fost miercuri seara in My Way si nu mai pot abuza de dadaca... sper sa reusesc data viitoare; deci in Grigo stati? Musai sa ne vedem in vreun parc ca doar va veni si vremea buna.... mi-ar placea
Daca voi avea nevoie la mutat va anunt .
Un weekend minunat
Yagmur si Luca
roxana1974 spune:
Ciao gagics.
Pe scurt:
1) La multi ani lui Stefan cel zglobiu, numai sanatate si bucurii! Sa traiasca flacaul Mariana soro! ca e cu intarziere dar nu ma mai apucat la pc de vreo cateva zile.
2) urale si ovatii of course pentru gradina Simonei yeyy!! daca era nasty in locul meu intreba unde si cand punem de un gratar dar eu fiind vegetariana nu stiu ce sa intreb
3) Flo, la Salicea ne dam pe cai mai nou, daca vrei, te pun si acolo in legatura cu oamenii responsabili, no pb!
mai pove maine dupa ce ajung pe acashi,
Roxaboxa
jozsaerika spune:
buna fetelor,
va doresc o saptamana minunata
cred ca ati baut pana acum cafeaua dar daca nu atunci luati de la mine
noi am petrecut doua zile frumoase in natura la "pascut iarba" ...copii au zburdat intr-una ....si am papat gratarel foarte bun
Trebuie sa gatesc ceva azi si nu am habar ce ?????
va pup
Erika
asi spune:
Salutare gagici
Haideti la un ceai energizant.
Roxa poti si tu sa iesi la un gratar dar vegetarian.Legumele, pestele sau fructele de mare pe gratar sunt absolut DEMENTIALE deci nu mori de foame.Te invit eu la o proba cand doresti.
Erika ce ai gatit pana la urma?Eu am facut pastrav la cuptor cu unt, zeama de lamaie si impachetat in folie.A iesit excelent ,copii l-au mancat cu mamaliga, eu cu orez cu legume.
Am de facut un referat in care sa analiziez o persoana pe care eu o consider inteleapta bineinteles prin prisma unei terorii a unuia.