Cluj rulz! (98) - Vine, vine priiimavaraaa!

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns jozsaerika spune:

buna dimineata,

ce de miscare in minus pe la noi

Stanca desi mi-am propus sa fac ceva fara carne Norbert mi-a cerut snitele (nu prea fac ca nu sunt sanatoase dar pt copil din cand in cand merge) si supa de conopida + capsuni ...abia astept sa apara capsunii nostrii iar acum am in cuptor muffin cu iaurt si fructe de padure doar ca le-am pus in tava normala ca nu am de muffin

Ieri am fost la rasfat la cosmetica la studio la Alex ...eram restanta de la ziua mea .Maine sper sa imi iasa sa merg la stomatolog

no ma duc ca mai vreau sa fac biscuiti cu unt si alune
va pup
Erika

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns asi spune:

Ai dreptate Erika dar fiecare are un motiv unele s-au plictisit ,altele nu au timp iar altele doar citesc.
Buna papa ai facut.Eu le fac snitele de cate ori cer ca nici nu mai stiu ce e sanatos si ce nu.Daca le place si papa cu pofta de ce nu.
Da-mi si mie reteta de muffin.

Ei sunt norocul meu : Razvan si Maria
Cand Dumnezeu iti inchide o usa , intotdeauna iti deschide o fereastra.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jozsaerika spune:

no lasa ca ne conversam noi 2 ...si io asa rar fac prezenta zilnic

acum tocmai am facut mancarica de dovlecel si o mananc cu snitel. In eventualitatea ca cineva vrea sa stie reteta o si scriu: am luat un dovlecel din acela mai mare aproape 1 kg (trebuie 2 daca e mai multa lume la masa) se curata de coaja , se da pe razatoare mare si se sareaza apoi se lasa putin 15 min sa stea asa cu sare intre timp facem un pic de rantas (1 lingura mare faina+ ulei masline cat cuprinde)+ marar verde tocat+ usturoi (no io am pus usturoi da nu mai sunt convinsa daca nu se pune ceapa sau poate nu se pune nimic ) se prajesc doar putin apoi se pune dovlecelul stors putin de zeama care a lasat-o de la sare si se completeaza cu lapte si se fierbe cam 10 min , la sfarsit se poate pune o lingura de smantana + sare daca mai e necesar.

iar cea de muffin am luat-o de pe net dar nu mai gasesc linkul asa ca o scriu
2 1/2 cani faina (eu am pus juma' juma' cu din cea integrala)
1 1/2 lingurita praf de copt
1/2 lingurita bicarbonat
3/4 cani zahar
2 oua
1 cana lapte batut sau iaurt/chefir (eu am pus iaurt zdravan)
125 ml ulei (aici mi s-a parut ff mult ulei asa ca am pus vreo 3 linguri ulei + vreo 50 gr unt topit)
1 1/2 afine proaspete (eu am avut 1/2 afine congelate + mure din compot)

intr-un vas se amesteca faina+ zahar+ praf de copt
in alt vas 2 oua + laptele batut +uleiul
se amesteca apoi cele 2 vase si -eu- am pus in tava si pe deasupra am presarat fructele, se coace 15-20 min la foc mediu.Ei zic sa pudrezi fructele cu faina si sa le adaugi asa ingredientelor.

sa va mai zic ca am luat de la piata lapte de capra + urda + telemea buna de la tarani Si sa va mai spun ca am facut miere de papadie (mi-a iesit mai degraba sirop d'a nu'i bai )

pup pe toata lumea
Erika

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralucames spune:

Erika esti mortala!!! cand ai vreme sa faci atatea de papa?? si ce chestii faine... o sa-mi scriu si eu reteta de muffin, ca poate m-apuca sporu intr-o zi..

io-s cu sotz acasa, asta-i a doua sapt. si ca sa fie tacamu complet, sta calare pe calculator, ba la filme, ba la jocuri... amu o sa ziceti ca-s rea, dar is a-dracului de rea la kestia asta... tocmai l-am blagoslovit si amu-i suparat... ca de-aia nu mai pot gata cu taranismele, m-am calmat

de luni merg la servici, imi caut in garderoba ce mi se mai potriveste, ce mai imi place, pantofi, etc... am un stres, dar sper ca va fi bine...

Luca a facut o indigestie si dum. a vomat de doua ori, l-am tinut pe regim dum+luni si a suferit cel mai tare ca nu i-am dat lapte... dar acum e ok

Stanca, mult spor la creatie eu am gatit ieri supa de ardei umpluti si spanac cu okiuri, iar azi le fac de cina papanasi

va pup cu drag, sper sa apuc si maine sa va "vad"

p.s. Florina, cum a fost piesa?? nu ma indoiesc ca reusita, dar okiul tau critic ce spune?? sa stii ca deja suntem multe la tae-bo si ma enerveaza rau... o sa vad daca mai apuc din mai sa prestez...

acum kiar fug, pa-paaa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Yagmur spune:

Dragele mele, ma omorati cu zilele... pai eu sint la pui fiert cu pui fiert , plus ceva salata si voi "expuneti" atatea bunataturi???
Ma duc sa salivez in liniste... si apoi sa-mi iau gandul de la mancare gustoasa inca vreo 4 luni pana ma fac frumoasa .
Pupici

Yagmur si Luca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxana1974 spune:

holaaa, io ma declar din nou superbizi. zilnic as fi aici daca as avea acces de la job, va jur! din pacate seara ajung acasa tarziu si nu intotdeauna mai pot intra.

Stanca, daaa vreau, cand da caldura si vrei, please fa-mi proba promisa

Nu mai stau nici acum, abia am intrat, spal haine si tre sa hranesc copil. Nasty nu e acasa...altfel facea el chestia asta

va pup si pe curand!!
Roxa

Mergi la inceput

buna dimineata!! ia poftiti de luati cate-o cafea aburinda, cu iz de concediu, de fapt de ultimele zile de concediu, deocamdata so, enjoy!!

am dormit cam rau, Luca are cosmaruri cu cresa lui, zice-n somn "Luca vea aia!!!" ma gandesc c-o fi ceva jucarie pe care sa n-o imparta, is cam suparata si pt. ca e tare agresiv cu Stefi, ea n-are voie sa faca nik, numa el, dar sper sa treaca ff repede si crizele astea; ieri dupa gradi l-am plimbat pe la piata, la magazine si i-am luat un corn; si pt. c-am rupt din el sa nu-l scape pe tot pe jos, a urlat ca nebunu, de mi-a fost rusine... sper sa nu scap lucrurile de sub "control"...

si mai am si stresu cu jobu, am senzatia ca n-o sa ma descurc

DAR, acum beau cafeaua si ascult muzica, deci peste cateva min. voi fi alta

pupici cu drag si o zi cu spor!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nonna spune:

Raluca, va fii bine la servici pana la urma dar mai greu la inceput. Eu m-am obisnuit deja dar imi lipsesc asa mult copiii.....cateodata nu-i vad cate o zi intreaga.....adica ei dorm seara cand vin iar dimi. eu plec la 7 si numai la 4 cand vin acasa ii mai intalnesc.Diana e tare derutata inca si tot intreaba cand vine mama si sta mult in geam

Sambata si duminica lucrez si vad ca va fii o vreme tare faina....ce rau imi pare....dar sapt. viitoare plecam la munte in weekend si recuperam

Nonna

Mergi la inceput

Simona, am trecut si ieri si azi pe la farm.unde lucrezi si am intrebat de tine, musai sa te cunosccand am drum sper sa nimeresc pe tura ta la fel face si Luca, parca e mai lipicios decat inainte, si tare lipicios mai era... servici usor iti doresc, dar bine ca stai ok la cap. moral, adica nu iti faci ff mari pb, exista vikendu viitor pt rasfat

va pup, fug sa fac un frape sa-l rasfat pe d-nu sotz, ca azi o merita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns asi spune:

No ,va invit la un gin tonic asa de vara, cu muuuuult tonic si lamaie.

Roxa fac proba cu cea mai mare placere.

Manu te-ai mutat?

Eu sunt singura acasa.Copii au vrut la bunici ca e prea faina vremea si Bogdan e plecat.Miane am de dat o fuga pana la finante si apoi trebuie sa termin un referat nasol.Materia asta chiar nu-mi place, e burtologie goala si profa superexigenta...bleah.
la toate si o seara linistita.

Ei sunt norocul meu : Razvan si Maria
Cand Dumnezeu iti inchide o usa , intotdeauna iti deschide o fereastra.

Mergi la inceput