Cluj rulz! (98) - Vine, vine priiimavaraaa!
Raspunsuri - Pagina 17
![](images/user_woman.png)
ralucames spune:
hello gagici, am baut si eu cafeaua...mmmm....
Stanca, la fel si noi, doar ca am vb. cam 45min, apoi ma simteam vinovata ca intarzii la cresa, dupa Luca... altfel as mai fi stat... voua vi l-a pus cineva tapetu, asa-i?? adica nu voi... zic asta pt. ca pe mine tare ma bate gandu sa-l pun eu, mai ales ca nu-i cu model pretentios si cred ca m-as descurca...
(io-s aia care vrea sa le faca singura pe toate, nici nu ma mir de ce Luca zice asa: "Luca ingur!!!" si insista sa pape singur, sa se dezbrace singur)...
la expo n-am fost ff incantata, de fapt voiam sa vad sufragerii, si mai ales sa fiu sigura ca am facut alegerea buna.. si asa e pe mine ma intereseaza targul de flori care incepe in 23apr., pana-n 25;
ma duc sa cos la goblen cateva ceasuri, apoi sa calc, ca restul treburilor mi-s facute:curat, papa, etc.
va pup, o zi calda!!!
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
baby-boom spune:
Hello!!
Ralu, misto ca faci goblen. Foarte tare!
Stanca, nu e numai masa musculara, din pacate, s-au pus 3-4 amarate de kile pe abdomen si fese-pulpele superioare(mai ales fese). Deja, de la 53 am ajuns la 51,5 kg, asa ca mai am numai putin. Am facut multa miscare intotdeauna, iar apoi am lenevit aproape 2 ani, si s-a resimtit, clar, plus ca sedentarismul asta, bine, semisedentarism a inceput exact in perioada cand am renuntat la fumat, asa ca ma resimt la greu, incepand de la faptul ca nu imi mai vin unele perechi de nadragi. De ingrasat nu e cazul, ba din contra, astept sa revin la cum am fost intotdeauna. Asta a fost limita, deoarece eu intotdeauna am avut 48-49 kile. Mancatul sanatos combinat cu sport sper ca imi va face bine. Am trecut cumva la un nivel mai serios la catzarat(asta e motivatia cea mai mare ca sa slabesc) si efectiv simt ca e greu sa-mi ridic curul, de exemplu cand merg pe tavan, si asta ma dispera. Jos curu', cat mai repede
Va pup ca trebuie sa merg la repeticiones.
Va invit in 23 aprilie la spectacol, la Bastionul Croitorilor...."Sfaturile unui diavol batran catre unul mai tanar". Io-s ala batran
Florina si Elise (9 iulie 2004)
asi spune:
Florina vreau mai multe detalii despre teatru.
Raluca tapetul l-am pus eu personal si era un model pretentios de respectat.A iesit bine modelul insa am gresit eu masuratorile.Nu am avut timp sa remediez dar nimeni nu a observat gresala.Asa ca se poate.
La multi ani Diana , printesa de Rolo!
Rolo draga demult n-ai mai dat pe aici si ne e dor de tine.Sa-ti traiasca printesa si sa fie mereu fericita.
Cu intarziere
La multi ani Sarah!
Dana
Ei sunt norocul meu : Razvan si Maria
Cand Dumnezeu iti inchide o usa , intotdeauna iti deschide o fereastra.
ralucames spune:
ola gagici!! azi dau eu cafeaua, asa ca haideti si va incalziti umpic si savurati din aroma minunata de jacobs
Stanca, exact asta voiam sa auddeci luni il punem, ca e R. in concediu si copilasii la cresa/gradi
abia astept sa vad si mobila...
hai sa va pove o faza urata... acum 2 sapt., unei prietene i se fura din scara blocului, legate fiind de balustrada, doua=2!! carucioare frumoase si bicicleta fetei mai mari; ieri dimineata, unei alte prietene din zona, un copil de rom, incerca sa-i fure caruciorul tot legat!! in ultimul caz a facut divinitatea sa fie sotul acasa si sa-l duca frumos la sectia de politie pe individ, dar altfel o pateau si ei; deci, din punctul meu de vedere, cand vad cate-un tiganel pe strada mi se ridica parul si ma gandesc unde-a fost si ce-a facut... si cand ma mai gandesc ca ei se inmultesc... cum va fi peste 10 ani??? nu vreau sa fiu rasista, dar zilele astea nu-mi iese altfel
Florina, goblenul l-am inceput cand eram in maternitate cu Stefi, deci ar fi cazu sa-l gat mai am pret de-o saptamana de lucru, in ritmul meu si de-aia trag tare, ca dupa ce incep serv., clar ca nu mai apuc
Mi-as dori sa vad "diavolita" cea "batrana"
sa vedem daca suntem in Cj atunci
Criss, cum sunteti???
va pup cu drag, o zi frumoasa!!!
nonna spune:
Sunt un pachet de nervi si frustari.....dupa ce m-am intors cu o luna mai repede la servici, aflu ca am un salar mult mai mic......si asta in conditii de criza cand patronii fac ce vor cu noi.....isi bat joc de noi si nu ne motiveaza cu nimic. E LOGIC ca vanzarile au scazut, cand lumea nu are banii nici de mancarea, asa ca nu avem cum sa atingem targetul.....pe care il pun ei cum vor
. Asa m-am saturat de tara asta incat maine as pleca si nici in spate nu m-as mai uita
O tara plina de HOTI si MINCINOSI!!!!!! ce ne mai miram ca se fura din case si se omoara oamenii pt. un leu....
Scuze pt. nervii mei dar sunt si asa obosita si deprimata rau.
Si vremea de afara nu tine cu noi, maine avem invitati la ziua Dianei si vroiam sa facem gratare in gradina.........unde incapem toti in 2 camere si vreo 6 copilasi de 1-2 ani
Sunt depasita de situatie dar ma descurc eu pana la urma..... ca fug la treburi. Imediat plec la lucru pana la ora 22......,
Nonna
carrie spune:
Simo
imi pare rau...se pare ca multe din nou s-au balacit in frustrari la job..
iti doresc sa gasesti resursele interioare sa iti fie bine, conjunctura economica din pacate nu e de foarte mare ajutor!
carrie spune:
Ralu suntem bine, azi a fost Sofi a doua zi la gradi, doar o ora de acomodare dupa ce prima zi nu s-a desprins de mama azi a fost ok, a stat o ora la copii si le-a aratat marea ei pasiune:cum face gimnasticais fericita ca a fost mai bine.
si maine sper sa ajungem la Danes sa nu raceasca nimeni si sa nu ploaie:)
va pup pe toate va doresc we placut
arleena spune:
va trimit soare si vreme buna de la oradea.....daca nu cumva si pe la voi e frumos acum....
roxa...avertismetul l-am primit pt spam....am pus link cu sondajul care l-am initiat, pe mai multe topicuri...si am deranjat se pare....
decizia noastra a fost luata in timp relativ scurt....speram ca a fost o decizie buna....oricum numai de la toamna se va vedea desi cateodata mi se pare ca ar trebui sa mai facem inca cel putin 1000 km sa ajungem in civilizatie......de la drumuri....la oameni....la tot ce e in jur de multe ori ma deprima....nonna te inteleg
manu cheer up.....oricum acum sunt chirii multe si preturi bune....dar na, e nasol ca tre sa muti toate.....si doamne cate mai aduni pe langa casa de-a lungul anilor....nici nu mi-a venit sa cred acum cand ne-am mutat...
weekend placut si sanatate
asi spune:
Dau o cafea minunata ca sa va faca saptamana buna.
Ei sunt norocul meu : Razvan si Maria
Cand Dumnezeu iti inchide o usa , intotdeauna iti deschide o fereastra.