*LMA!!*Puiuti de Randunici 2008!! (377)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mihatp spune:

luny, gasiti voi solutii, dupa ce va intrati in "mana". nu puteti sa apelati la o femeie care acopere NUMAI orele alea?

stiu ca va e greu, si mie mi-ar fi. eu in inconstienta mea, cand m-am intors nu mi-am facut griji, si oarecum m-am bucurat. stiu c-am fost egoista, dar acum e prea tarziu. intr-o mica masura sper sa compensez la bb2, chiar si pentru Luca.

bubu, raportez prima zi de dieta. si a mea, si a randunoiului. la mine a mers incredibil de usor, desi am prajituri (doua feluri) in casa. in schimb randunoiul ma tot intreaba "no, ce se mai poate manca?!". iar raspunsul nu cred ca-l multumeste.

hai ca nu tare-l laud pe Luca. eu am o masina seat ibiza galbena. a studiat-o in amanunt din cate vad. azi, la plimbare, pe jos, trece un alt model de seat pe langa noi, alta culoare, cu totul alta forma, iar el zice "mama". nu-l bag tare in seama ca n-am inteles sa fi vrut ceva. mai mergem vreo 50 de metri, si se duce tinta la un ALT seat, iar, alta culoare, alta forma, pune mana pe semnul din fata (a seat-ului) si zice iar "mama". in sfarsit am inteles... toate seat-urile din oras sunt ale mele.
mai, sunt minunati, in ce fel ne pot minuna in fiecare zi... plus ca sunt tare frumosi

azi am si eu ficat maaaaare

Mamica de berbecut-Luca
9 aprilie 2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns natynic spune:

moooooaamaaa, ce super-mega-extrapetrecere! Si Dudelul parea oricum numai stresat nu. Calm, senin, intelept si foc de frumusel. Iar Teo... YOOOUUU, SEXY ONE!!! Cu ciorapii aia a la Vali...be-ton!

Naty
mamica Iuliei Elena-esenta tare in sticluta mica
DA-I DOAMNE MINUNII MELE SANATATE, MINTE SI NOROC!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luny spune:

naty, la mine turele de noapte nu se negociaza, ca eu lucrez 8 ore.. iar turele de noapte se planifica in octombrie ptr tot anul urmator, fiind 3 nopti la rand, o data la 2 saptamani, apoi iar la o saptamana jumate si tot asa.. e complicat tare la mine.. deci dintr-o tura de noapte de a mea, o data e problema cu copilul, plus zilele cand sunt dimineata.. in fine, iti dai seama ca am sucit-o pe toate partile si asta e.. iar mama poate lipsi ocazional de la job, nu mereu asa..

Iubirea mea, MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)

Life is to precious to worry about stupid Shit!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luny spune:

miha nu mah, cine sa stea de la ora 6 dimineta?.. plus noptile, cand vom fi amandoi la serviciu?.. si mai ales cu ma-sa care n-are nimic de facut, ar fi chiar aiurea, el are incredere neconditionata, eu am probleme, dar sper usor asa sa se descurce si ea bine cu Matei..

Iubirea mea, MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)

Life is to precious to worry about stupid Shit!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihutza11 spune:

Mimo super distractie acolo! bravo!! tare frumos!!

Mica dansatoare
www.onetruemedia.com/shared?p=88ed9962aab40888261d95&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Primul anisor

Mergi la inceput

mai memo, initial am zis ca nu vad bine, ca ai pus poze de la 1 la 2 ani, ca am vazut atatia puiuti de randunici pe acolo!!! ati tinut secret ca se face in stol, pe noi nu ne-ati invitat... glumesc, ai inteles, da?!.

si acu' serios... atat de frumos este Dudu!!! are nistre trasaturi speciale.
pe el sarbatoritul... tare frumoasa petrecerea.

am vazut movalinda la baie. fata frumoasa si desteapta, si care o asculta pe mama... oare cum sa vorbeasca un pic Iulia cu Luca, sa-l invete ca trebuie sa faca ce zice mama?!

Mamica de berbecut-Luca
9 aprilie 2008

Mergi la inceput

miha, -ici speciali

Mamica de berbecut-Luca
9 aprilie 2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns natynic spune:

Citat:
citat din mesajul lui mihatp
am vazut movalinda la baie. fata frumoasa si desteapta, si care o asculta pe mama... oare cum sa vorbeasca un pic Iulia cu Luca, sa-l invete ca trebuie sa faca ce zice mama?!

...de la Iulia pesemne ar invata ca trebuie sa faca ce zice mama cand...chestia asta "da bine" . Glumesc, desigur. Copilul meu tot super-independent a ramas, numai ca e intr-o perioada de extrema mamosenie, e nedezlipita de mine (cum n-a fost niciodata pana acum) si atunci sigur ca trebuie sa mai si asculte, nu? Lipitul asta, mai ales venita dupa stresul si tensiunile de la serviciu, uneori ma oboseste enorm dar...gandind ca va veni negresit si ziua in care se va inchide in camera ei sau imi va zice sa o las in pace sa vorbeasca pe mess sau sa iasa in discoteca...simt ca trebuie sa profit la maximum! Asta-seara mi-a luat capul, m-a pupat pe frunte si mi-a zis "iubie" (eu ii zic mereu "iubirea mea")

Naty
mamica Iuliei Elena-esenta tare in sticluta mica
DA-I DOAMNE MINUNII MELE SANATATE, MINTE SI NOROC!

Mergi la inceput

naty, sunt minunati in duiosenia lor! ma topesc toata cand vine si ma pupa, din propria initiativa. si atat de dulce poate sa zica "mama", ca-mi dau lacrimile instant.

Mamica de berbecut-Luca
9 aprilie 2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Olgutzika spune:

'na seara! imi incepe filmul, dar am zis sa nu treaca ziua si sa nu apar .

Mimo, sa va fie de bine! Tare mi-ar placea si la petrecerea fetelor aceeasi veselie . Abia astept! Of, cum trece timpul, mai am putin si o marit pe Sku .

Iar fetelor care incep serviciul le doresc acomodari rapide si pitici fericiti

Va pup!

Mergi la inceput