*LMA!!*Puiuti de Randunici 2008!! (377)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns zozela spune:

Va rog sa ma iertati,de vina sunt hormonii-sigur!! E superb clipul,Mimo!! Am vazut randuneii reuniti,mamicile randunici-ce prietenii frumoase s-au legat aici!! Ce frumos e Dudu,ce frumoasa e Teodora si outfitul ei,ce frumos e bunelul cu Vlad in brate,Mimo -tie iti stralucesc ochisorii! Ma bucur pentru fericirea voastra,pentru baietelul de doo ani oficiali si ma bucur ca v-am cunoscut!!

Hormonii,da?!

Ela,sufletelului blond si a unui samburel!
Copil zdravan, plin de viata, cu par balai si ochi albastri, ca si maica-sa!

Lingusitorul te linguseste totdeuna,asa cum ar dori el sa fie lingusit!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zozela spune:

Si eu tot Luni merg la munca! Tonic

Ela,sufletelului blond si a unui samburel!
Copil zdravan, plin de viata, cu par balai si ochi albastri, ca si maica-sa!

Lingusitorul te linguseste totdeuna,asa cum ar dori el sa fie lingusit!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramo_cata spune:

luny bafta maine

vali ma bucur pentru prima plimbare cu succes

SEmona super petrecere si DA ce surprizaam vazut puiutele si puiutzii de randunici,ce frumos...iar teo e superba ...iar tu mimo meriti multe multe pentru ca esti minunata

mihap mda si andru face la fel cand vede cate un logan ..de exemplu la filmuletul lui mimo cand o vedea pe teo cu dudutz in brate zicea "mama"...mama e in toate reclamele tv,la fel si tata...la fel si andrei atunci cand vede copilasi...

cand sa mergem la masa i-am zis hai dute si zii lui tata sa vina la masa..s-a dus si i-a zis: tata,ai ..a mama ..papapapa

zoze off si tu?!!! si hai ca o sa fie bine pentru toata lumea...daca as fi in locul vostru n-as mai gandi la fel ...sunt alaturi de voi ....trebuie sa trecem si peste acest hop...impreuna vom reusi

RAMI mamica fericita de puiutz mic si iubit ... ANDREI

http://community.webshots.com/user/ramonika8128

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mstela spune:

Na seara.
Multumesc tuturor pentru urari..sunteti nemaipomenite!!!
Va invit la o felie de tort;am oprit pentru fiecare.

Am petrecut ieri f frumos,familia m-a fericit,randunoiul m-a dat gata cu un buchet mare de trandafiri si un tort yummy in forma de inima,apoi m-a scos la restaurant unde am papat bun si am beut un paharel de 'sange de taur' ce ne-a electrizat neuronii,dupa care am petrecut la finutza Antonia care s-a nascut acum 4 ani de ziua mea.

Azi dimineata am mers cu Tea la dr din nou cu analizele toate,a examinat-o din nou,timp in care l-a parfumat cu ceva din pampers.. si ne-a linistit,atat timp cat analizele sunt bune.Multumesc Domnului.Lasam fontanela sa se inchida,dar o tinem sub supraveghere si mergem peste o luna sa facem iar eco fontanelara...encefalograma sper ca nu.Hemograma e ok,nu se observa carente de Fe sau Ca,deci lasam doar ce isi ia din alimente,numai ca e chinul de pe lume cu masa...Fiecare zi e un nou examen de trecut cu masa ca face figuri peste figuri,refuza sau scoate din gura...

Ne-a spus ca el prefera vigantolul si ca nu i s-a intamplat sa nu se absoarba vigantolul..si ca vigantolettenul=vigantol in stare solida si el ar ramane pe vigantol,are incredere mai multa in el.
Uleiul de peste nu mi-a recomandat sa i-l dau fiindca are in compozitie o cantitate cam mare de vit d si nu merge impreuna cu vigantolul...plus ca el nu ar zice sa-i dau unui copil de pana in 2 ani..asa ca il pastrez si poate i-l dau la vara cand vom intrerupe vigantolul...daca s-o inchide mama ei de fontanela.

Cam asta..am vazut pozici muuulte,am citit printre randuri,dar mi-e tare greu sa tin pasul cu voi..

V-am pupat.

mami de TEA (1.04.08)

Nu exista vreun pictor care sa fi surprins cu adevarat sentimentele unei mame pentru copilul sau.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luny spune:

stela ma bucur ca v-ati mai linistit cu Teo si ce frumos din partea lui Geo, bravo! am vazut debandada creata de Teo, cunosc! cu uleiul de peste, pe el scrie ca se da si sugarilor, chiar nu inteleg de ce a zis dr ala ca sub 2 ani nu.. si eu am inceput sa-i dau, bine, Mufa are aproape 2 ani..vrajala
mimo ce desfasurare de forte la petrecere, sa va fie de bine, mare distractie a fost!

Iubirea mea, MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)

Life is to precious to worry about stupid Shit!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blankar spune:

STELA LA MULTI ANI ,SA FII SANATOASA,IUBITA SI LA FEL DE FRUMOASA CA SI ACUMA!

stiu ca ieri a fost ziua ta ,dar am fost plecati cu randunoiul 2 zile ,numai noi 2 fara puradei
mi-e rusine sa spun dar tare bine a fost

am venit acasa cu bateriile incarcate

DUAMNA MIMO JOS PALARIA!
ati avut o petrecere super!

abia astept pozele de la cheful printeselor!

noi si anul acesta tot in familie il vom sarbatori pe Eric,mai ales
ca avem 3 noi membrii juniori in familie

va pupi

a si Sovi ,eu ii dau lui Marc fulgi de alac de la milupa
ii pun in fructe dimineata

http://community.webshots.com/user/blanka75

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mimonix spune:

Eh, ma bucur ca v-a placut , adevarul e undeva pe la mijloc ca din poze de vede mereu altfel. Copiii nu prea au interactionat desi asa pare, s-au mai imbrancit nitel la tobogan, si-au mai zmuls jucariile din mana, chestii d-astea Lumanarea am aprins-o de 10 ori sa sufle toata lumea, Dudu s-a necajit ca nu l-am lasat sa sufle pana n-a cantat lumea si cand in sfarsit i-am zis GO! n-a mai vrut el , Damian abia astepta sa sufle ca sa ia de acolo lumanarea si striga "mijelie, mijelie" , cand am plecat cu tortul Dudu s-a tavalit pe jos de nervi ca i-am luat jucaria (cine oare m-a pus sa iau tort "TOTOA" ) si cand abia se calmase m-a vazut ca-l si tai si a luat-o de la capat si tot asa...dar si eu simt la fel ca Zoze si neuronul meu nu-i gravid (sper )
Si ca sa inchei ca la premiile Oscar, am fost extrem de multumita de firma de catering care mi-a adus toata mancarea fix pusa pe farfurii cu ornamente cu tot (nici n-am crezut ca e posibil asa ceva ) si se lauda ca totul e cat mai bio si mai facut ca acasa (fara coloranti, E-uri, emulgatori, afanatori, d-astea) , deci daca veti avea nevoie vi-i www.sanagout.ro/" target="_blank">recomand cu caldura. Multumim f mult Sovi pentru ideile de cadouri minunate pe care le-am transmis mai departe celor care m-au intrebat ce sa-i cumpere copilului(incuiem si descuiem si noi intr-o veselie , facem puzzleuri cu masinute din trei piese, etc), multumim "aducatorului" puiului reflectorizant care e dragostea lui Dudu cea mai mare acum (l-a botezat "POPA" ) si nu in ultimul rand multumirile mele producatorului PT pentru ca m-am fardat prima oara cu mineralele de la ei si am ramas socata de cat sunt de bune si ce schimbare majora pe capul meu Bine, daca ma vedea Gudinda CUM m-am fardat isi facea harakiri si ma stergea definitiv din lista de mail, de mess, si ma baga si la banca de risc cu leasingul Halal elev, dar nu s-a prins nimeni
Si gata, nu va mai innebunesc, fuse si se duse, ma iertati ca atat am mai povestit despre eveniment dar m-a acaparat si greu mi-am revenit
Poanta zilei de azi ii apartine lui Mimu
A primit Dudu tot felul de masini si utilaje care se asambleaza mai mult sau mai putin si toate contin si oameni , muncitori pe santier, soferi, etc. Azi strangeam ingrijorata piesa cu piesa masinile alea sa nu rataceasc ceva si intreb "unde-s oamenii, ca nu-i vad?" ....la care el , calm, zice: "cat e ceasul?" Eu , enervata ca nu-mi raspunde : "noua e ceasul dar eu nu stiu unde sunt oamenii , intelegi?" la care el , la fel de calm :" ei, pai daca-i noua, au plecat acasa draga, li s-a terminat programul"
PS Teo, care ma intreaba din cinci in cinci minute ce mai zic fetele despre mine , va multumeste pentru aprecieri si si-a pus ceva de mancare daca tot e slabuta si arata bine
Noapte buna va doresc
Aoleoo, uitai de Stela Esti f tanara si frumoasa fata , si Tea la fel , si tortul , si florile le meriti cu varf si indesat Iar doctorul ala , ti-as zice eu ce cred dar nu in seara asta, da?

Simona,mamica de Teo (16 ani) siDuuDuu (DOO ANI )

Acum "doo" ani fericirea a batut a "dooa" oara la usa mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nicoleta spune:

Salutare.

Am vazut si eu filmuletele cu Iulia cuminte la baie. Am mai vazut si filmuletul de la aniversarea lui Dudu care m-a dat pe spate, ce de musafiri, si ce bine aratau toti, si locatia faina, si sora de Dudu super-draguta si afectuoasa, si Dudu cu un zambet de zile mari si in centrul atentiei!! Bravo, Semo, pentru organizare! Am mai vazut si poze de Stela cu Tea ei cea frumoasa si cu tortul si florile de la sot!

Sunt si eu in zona mai mereu, dar nu ma pot mobiliza sa si scriu... Gheu cu musafir! Gheu-gheu!

Stiti ca de azi intr-o saptamana (inca, la Viena) va fi primavara?

---------------------------------------------
Un prieten bun nu se gaseste la capat de drum.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramo_cata spune:

mstela arata f bine tortul,florile sunt superbe...felicitari randunoiului pentru surpriza pregatita...teo e o dlagutza si ma bucur tare tare mult ca te-ai mai linistit in privinta puiutei,sper sa fie bine

va noapte buna

RAMI mamica fericita de puiutz mic si iubit ... ANDREI

http://community.webshots.com/user/ramonika8128

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns misha71 spune:

Multumesc pentru aprecierile la adresa lui Alex E un scump si il iubim enorm de mult. Parca e de cand lumea la noi. Ne-a umplut viata si inimile

Naty ce dulce e Iulia! Vaporrrrul, vaporrrrrul E raraita? broscuta si vaporul si rata si termometrul

kyafelicitari pentru reusita! Eu inca n-am curaj sa-l las singurel intr-un pat, cu toata biblioteca de jur imprejur Are un stil de a dormi de nu-i ajunge o fabrica de mobila

luny lasa mai ca nu va fi chiar asa de rau. Tu zici ca esti cu drobul de sare O sa te inveti cu noul program. Trebuie. si curaj gaina....!

zoze ridica colacul Mai poti? sa treaca greturile astea nemernice!

Asa memo? numai Dudu auzi in cap dupa chef? Suuuuper petrecere!

Wow stela ce zi minunata ai avut! Si tortul mmmmmm mai bine nu m mai uitam ca ma pocneste melancolia cand vad cifrele alea de pe tort ehehe! fost-ai lele....... Noroc ca s-au inventat lumanarile astea cu cifre ca mie cred ca-mi faceau un tort numai din lumanari acum

Va pupacesc pe toate toate toate toate. Ma duc la nani ca nu mai am putere nici sa gandesc, d'apai sa mai si scriu

Misha mami fericita de Alexandru (14.03.2008)

excesul de pufuleti, bomboane si IGIENIZARE dauneaza grav sanatatii (LadyJ)

Mergi la inceput