*LMA!!*Puiuti de Randunici 2008!! (377)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bubu05 spune:

Ce era cu baietelul ala??

Eu nici nu stiu daca trebuie sa fac vreo cerere la serviciu
Curaj gaina ca te tai

Luny, Tonic, o sa fie bineee, trebuie!

Mergi la inceput

Eu ascult de azi dimineata Radio Romantic, cat de frumoooos, ce melodii superbe!

La multi ani mami de Daciana!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns natynic spune:

Ioana, trimit sms! Si...n-am absolut niciun dubiu ca David e cel mai cuminte la baita; singurul lui posibil "concurent" e Ursuletul mare.
Bubu, pai nu stiu ce reguli sunt la tine dar si eu am facut cerere de reincadrare. Si asta mi-a spus prima data Stela, care lucreaza in complet alt domeniu decat mine. E si logic, ca trebuie sa te plateasca din nou angajatorul. Dar, daca e ca la mine, se poate face si retroactiv cererea, nu e musai mai devreme.
Si, fetelor, stiiiiu cat de greu va e dar va promit, ca si Ioana, ca veti supravietui si va fi bine si pt voi si pt puiuti chiar si asa, cu cordonul ombilical taiat.

Naty
mamica Iuliei Elena-esenta tare in sticluta mica
DA-I DOAMNE MINUNII MELE SANATATE, MINTE SI NOROC!

Mergi la inceput

Eu nu mai tin minte dac dupa Vladut am facut cerere O sa intreb...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns VALENTINA C spune:

Simo, l-ai scos pe Micu afara?
Noi am iesit azi o jumatate de ora, pt prima data...Ca de obicei, aventura cu imbracatul si cu iesitul pe usa, noroc ca ne-a ajutat tati... Dar afara Matei s-a tinut de carucior atat la dus, cat si la intors, nu-l lasa din mana.. In rest, Luca a dormit, iar eu m-am tinut dupa Matei prin parc... Ma declar multumita...

Valentina cu Matei ( 10.04.2008) si Luca ( 5.02.2010);

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luny spune:

Citat:
citat din mesajul lui VALENTINA C

Simo, l-ai scos pe Micu afara?
Noi am iesit azi o jumatate de ora, pt prima data...Ca de obicei, aventura cu imbracatul si cu iesitul pe usa, noroc ca ne-a ajutat tati... Dar afara Matei s-a tinut de carucior atat la dus, cat si la intors, nu-l lasa din mana.. In rest, Luca a dormit, iar eu m-am tinut dupa Matei prin parc... Ma declar multumita...

Valentina cu Matei ( 10.04.2008) si Luca ( 5.02.2010);

bravooo, asta da satisfactie si..supravietuire

fetelor, la mine ef complicat, chiar cu 2 bunici,... o sa avem zile cu cateva ore moarte.. va dau ex: azi lucreaza iub, 24 ore, maine eu intru de dimi, adica la 7, deci plec pe la 6,20 de acasa.. iar el iese la 8, deci la 8,30 ajunge acasa.. ce inseamna asta? ca soacra-mea tre sa doarma aici, eventual cui mine in pat, caci spatiul la noi e cum e, canapeau praf.. aproape se va muta aici vai nervii mei!.. ma rog, o sa o mai cotesc eu ,o mai chem pe mama, care va intarzia vreo ora la job, cand va putea..si la fel, ex continua cand voi fi eu de noapte etc.. d-aia am mari strangeri de inima, teama, emotii, nervi.. gata, mi-am varsat si eu amarul..nu mai zic nimic..

Iubirea mea, MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)

Life is to precious to worry about stupid Shit!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihutza11 spune:

Andrutza mea e absorbita de "Mulan" e pe Disney channel.. asa ca am pauza..

Mamicile ce se vor intoarce la servici, mult succes si o sa fie bine pana la urma!

Naty o dulceata Iulia!
Simo aici e plin de mamici cu carucioare din astea in dublu.. cum e primul link ala verde (multe mamici am vazut asa cu din ala sport).. si multe alte modele..
de ex si www.target.com/Baby-Trend-Stand-Deluxe-Stroller-Vanguard/dp/B002U41OKE/ref=br_1_16?ie=UTF8&frombrowse=1&searchView=grid5&searchNodeID=3580041&searchRank=pmrank&searchPage=1&searchSize=30" target="_blank">asta, unde cel mai mare poate sta hopa sau in picioare.. www.target.com/Baby-Trend-Phantom-Stand-Stroller/dp/B001O93CVA/ref=br_1_16?ie=UTF8&frombrowse=1&searchView=grid5&searchNodeID=3580041&searchRank=pmrank&searchPage=2&searchSize=30" target="_blank">aici sunt mai multe poze pt exemplificare..
www.target.com/Duo-Strollers-Baby/b/ref=sc_pfc_r_7_0_1041968_1/190-7143265-7542556?ie=UTF8&node=3580041" target="_blank">aici mai multe modele.. majoritattea sunt pt gemeni dar mai sunt si care se pot adapta..

la noi e asa urat.. ploua si bate vantul..

Mica dansatoare
www.onetruemedia.com/shared?p=88ed9962aab40888261d95&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Primul anisor

Mergi la inceput

Luny, pai daca mama ta poate de ex sa intarzie o ora la job, tot e mai bine decat sa dormi cu soacra. Uf, ce nasol si la voi! Dar care e treaba, cand se programeaza turele nu va puteti aranja cumva tu si Liviu sa va potriviti? Nu aveti niciun cuvant de spus? Ca si la noi asistentele, care lucreaza 12 cu 24, unele au sotii tot in ture si isi aranjeaza mereu in asa fel incat sa se completeze...
Bravo Vali pt prima iesire cu puii in parc!
Maine iese cineva pe undeva? Eu sunt acasa (tot restul alora de libere fara plata), bona nu vine ca are o problema nasoala de rezolvat si daca vremea va fi ca azi as sui ploada mica in masina si m-as duce intrun parc...poate IOR ca m-ati omorat cu IOR-ul de curiozitate; desi de la mine fac vreo ora numai pana acolo
Stiti ce pap in seara asta? Biftec tartar!-cuscra, nu te oripila!

Naty

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mimonix spune:

Iaca am imortalizat momentul, www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=a6d1d764d002bbf9d18547" target="_blank">DUDU ARE DOO ANI SI OFICIAL SI NEOFICIAL
Sper sa savurati alaturi de noi montajul si veti vedea ca e cu surprize
Oricum, se pare ca paiele au fost cele mai apreciate gustari
Dupa petrecere, acasa, mi-am revenit exact asa:

Simona,mamica de Teo (16 ani) siDuuDuu (DOO ANI )

Acum "doo" ani fericirea a batut a "dooa" oara la usa mea

Mergi la inceput

Super faine carucioarele astea combinate...Nu stiu Sam sau altii cum or fi dar pariez ca Iulia ar fi super incantata sa stea acolo in picioare...asta dupa ce ar obosi sa impinga ea carutul, desigur...

Naty

Mergi la inceput