*LMA!!*Puiuti de Randunici 2008!! (377)
Raspunsuri - Pagina 7
ramo_cata spune:
tonicutza
o sa fie bine...off sunt alaturi de tine 
..pe zi ce trece imi e frica de acest moment....si timpul trece asa de repede

RAMI mamica fericita de puiutz mic si iubit ... ANDREI
http://community.webshots.com/user/ramonika8128
bubu05 spune:

Scriu si eu repede doo vorbe, ca vreau sa ma bag la baie. Am gatit si tot meniul e in capul meu 
Baietii mei fac nani, mama a venit dimineata si mi-a calcat toooona de rufe
, ce bine e!
Sanatate multa bolnaviorilor!!
Am ras de nu se poate de Memo
, asteptam pozele ![]()
L-am vazut pe Alex cu "cucu lui", mortal de-a binele!
Am vazut-o pe ranjita Iulia, ce vorbareata eeeee 
Pupici, revin mai incolo 
ramo_cata spune:

LA MULTI ANI DACIANA!!!

Teo2rina spune:
m-am intors si eu... masina e la mine, banii la ei
. Ioana, am dat 500+120 amenda. si punctele le-a luat Dan
noroc cu permisul expirat ca ma faceam de 9 puncte. asa am 6 doar.
Zoze, termina, dom'ne, prieteniile astea dubioase
cand te intorci la serv? ce faci apoi cu blondinul?
mai, ar fi bine dc ar sta in picioare la baie... dar noi il spalam in timp ce el inoata si plonjeaza de pe cada in apa
revin maine dimineata ca am treaba muuulta.
natynic spune:
randunicile.
V-am citit si v-am vazut pe toate si pe toti.
Multumim de laude, faza e ca tocmai in ultimul filmulet, pe care nu mi l-a incarcat, Iulia se ridica de mai mult ori in picioare, pune si ras-pune la loc jucariile, ma stropeste tare cu apa si vorbeste de 2 ori mai mult...Asa ca sigur nu e cea mai cuminte la baie!
Ma intorc la bucatarie, ca am lasat-o mancand singura iaurt cu cereale (iaurtul cu lingurita direct din borcan si cerealele la autoservire din punga
)
Naty
mamica
Iuliei Elena-esenta tare in sticluta mica
DA-I DOAMNE MINUNII MELE SANATATE, MINTE SI NOROC!
ramo_cata spune:

la pro tv este baietelul Giuliano ..saracutul parca ar fi un robotel,ta'su dicteaza iar el executa....doamne cum sa chinui frate un copil la o varsta atat de frageda?

in loc sa se joace 3-4 ore pe zi el sta si face antrenamente

natynic spune:
| Citat: |
citat din mesajul lui ramo_cata![]() la pro tv este baietelul Giuliano ..saracutul parca ar fi un robotel,ta'su dicteaza iar el executa....doamne cum sa chinui frate un copil la o varsta atat de frageda?![]() ![]() in loc sa se joace 3-4 ore pe zi el sta si face antrenamente![]() ![]() ![]() |
absolut sinistru, pana si Maruta a intervenit sa opreasca, mi se apre grotesc...
S-o fi vazut pe Iulia cum incerca sa-l imite si sa stea in cap!

Naty
mamica
Iuliei Elena-esenta tare in sticluta mica DA-I DOAMNE MINUNII MELE SANATATE, MINTE SI NOROC!
numeioana spune:
Fetele, va rog, daca puteti, trimiteti sms la 858 pentru 2 euro ca sa incercam s-o salvam pe tanara www.alexandra-comanici.ro./" target="_blank">Alexandra Comanici, bolnava de leucemie! Ieri a fost ziua ei! Sa-i facem un cadou frumos!
Am vazut si eu puiuti care mai de care mai vorbareti. Noi tot asa tacuti suntem...si cred ca pot sa zic ca suntem si cei mai cuminti la baie!!![]()
Ioana si David, cel mai scump martisor
Mergi cu incredere in directia visurilor tale. Traieste viata pe care ti-ai imaginat-o.
luny spune:
am reusit si am vazut Alexul cu cucu lui
si Iulia la baie cu rata si restul jucariilor ei
tonic

eu maine ma duc pe la serviciu sa fac raportul de revenire
..am emotii..nu's de ce..sa vad ce-i p-acolo.. cert e ca se pare ca m-au scutit de a incepe cu tura de noapte si voi merge pe 15 martie de dimineata.. asa ca Tonic..incep si eu 

curand..
Iubirea mea,
MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)
Life is to precious to worry about stupid Shit!
numeioana spune:
Randunici, curaj!! O sa treceti peste pasul asta, va fi mult mai bine decat credeti!
Stelutz, la multi ani si de la noi, sanatate, voie buna, putere de munca si mult noroc!! Si sa ne vedem la o noua odisee![]()
Ioana si David, cel mai scump martisor
Mergi cu incredere in directia visurilor tale. Traieste viata pe care ti-ai imaginat-o.