*LMA!!*Puiuti de Randunici 2008!! (377)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bitza037 spune:

Neata ,cuscra dau eu o cafea

noi am avut un week end foarte aglomerat

Liana, sa stii ca am fost si eu la Z si i-am luat bascutza rosie Antoniei ca a lui Teo...merci de pontdulce...

Mimo ce tare esti!!!!si eu astept pozele

IRINA
Mami fericita si implinita de Antonia
sufletel

www.flickr.com/photos/21646834@N06/" target="_blank">poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns raluca2107 spune:

Neatza!!!
Ieri a fost si ziua lui tatalui meu si ne-am petrecut, asa ca azi dau restantele
LA MULTI ANI STELUTZA!!! SA FII SANATOASA, SA AI O VIATA PLINA DE IUBIRE SI IMPLINIRI!!!

Valentina, sa stii ca seamana tare bine cu tati puiutul, dar e de bine ,daaaa . Matei , in schimb, eu zic ca e al tau tot.
Iar Mateiul celalalt e no comment, am ramas muta, cu mainile intinse incercand sa prind copilul. Ce mai...sporturi extreme la voi la greu
MEMO, hai cu pozele!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nicoleta spune:

neata!

Sa aveti o saptamana frumoasa. La noi, iarasi soare.

---------------------------------------------
Un prieten bun nu se gaseste la capat de drum.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gudinde spune:

'Neata! Pentru cine doreste cafea , ceai , bomboncino.

Am intrat rapidisim sa va si sa va doresc o saptamana binecuvantata.

Mihu de America imi pare tare, tare rau. Nu exista prea multe cuvinte pentru o astfel de situatie. Iti doresc sa gasesti putea de a trece peste asa o incercare a vietii si sa va ajute DD sa aveti inca un pui.

Am plecat acum la rapoartele mele, ca altfel iar plec de la servici ca vineri la 8 jumate .

Ah, da ... mai am ceva de zis. Am vazut ca avem randunici noi. Welcome! Bine ati venit printre noi si sper sa va simtiti pe crenguta macar la fel de bine ca noi restul.

Daca am mai ratat ocazii si noutati importante va cer scuze dar imi e imposibil sa recuperez, m-am limitat la a citi ultimele pagini scrise.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gudinde spune:

Naty multumesc.

Insa, inca nu am acasa conexiune la net deci voi trece mai rar pe aici caci de la servici imi este foarte greu sa intru pe forum. Oricum voi sunteti in permanenta in inima mea.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luny spune:

neatza!
multumesc pentru aprecieri celor care au vazut Mateiul meu
Muf azi noapte a dormit dus, pana la 7, cand a baut lapte si iar somn pana la 9,30 ptiuptiu asa ca ma apc de curatenie nitel, apoi il scot afara sa-l alerg ca sa doarma la pranz

Iubirea mea, MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)

Life is to precious to worry about stupid Shit!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zozela spune:

Irina pt.cafea! Pozeaza fata cu palaria si aratane-o

La multi ani,tatelului,Ralu!Sa fie sanatos!!

Andreea!

Bravo Muffy!!Spor la trebi,mami!

Am vazut-o si pe mac-mac,la baita! Mama,de-ar sade si Mihai asa cuminte!! El pitroceste apa dintr-un pahar intr-altul,umple barca,se cocoteaza pe colac,face scufundari,arunca apa in toate directiile(dar isi cere cuze)..

Ma duc sa ma intind ca am mancat un mar si vad ca nu-i prea place in burta mea

Ela,sufletelului blond si a unui samburel!
Copil zdravan, plin de viata, cu par balai si ochi albastri, ca si maica-sa!

Lingusitorul te linguseste totdeuna,asa cum ar dori el sa fie lingusit!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kya spune:

'Neata!
Am copil care a dormit in patut fara grilaj!
Din lipsa de spatiu nu am cumparat inca patutul junior, ci doar i-am dat jos grilele de la patutul de bebe.
A adormit evident, cu mine in pat, apoi a fost transferata si pana la 5 dimineata a dormit dusa!

Ca sa nu cada din pat, randunoiul i-a proptit pe margine niste carti cartonate si cica a culcat-o pe fii-sa in biblioteca, cu burta pe carte

Raluca mamica de Sanziana

God didn't bring me this far, to leave me here!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dudurutza spune:

Neata randunici dragute! O saptamana insorita va doresc!
Multumesc de cafea!
Ariel iti multumesc de intampinare! Sanatate puiutilor si tie Doamne-ajuta la expo, sa intalnesti doar oameni buni cu punga plina!
Gudinde multumesc si sa ne mai incanti cu postarile tale!Pe crenguta asta nu ai cum sa te simti, decat bine, pentru ca aici se vorbeste cu sufletul!
Naty am vazut-o pe Iulia,e minunata si adorabila,pup Domnisoara
Zoze, fereasca sfantul de prietenii de genul ala asa de lungi! Mi-am chinuit colegii si pe altii din jurul meu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bitza037 spune:

Misha, l-am vazut sie u pe scumpicul mic cu>cuje si cucul meuDoamne, cat de scump poate sa fie!!!!

Am vazut-o si pe Lulia vorbareatza, si pe Matei

ce ma enrveaza ca merge greu net-ul la servici, se blocehaza si de abaia pot sa scriu ceva, de modificat nici vorba

IRINA
Mami fericita si implinita de Antonia
sufletel

www.flickr.com/photos/21646834@N06/" target="_blank">poze

Mergi la inceput